2017 Aralık Anneleri

Arkdslar mrb bn de 29 haftalık hamileyim ve dogum yajlastkca stres basıyor beni normal istyorm ama korkuyorm da bi yandan

Kızlar çantaları hazırladınızmı ben bugün bebişimin kıyafetlerini battaniyelerini yıkadım ütülemek kaldı geriye çantasını hazır edeyim dedim artık belki ilerki haftalarda yapamam

Bir de çok çarpıntılarm olmaya basladı su aralar çayı kahveyi braktm tetiklemesn diye

Arkdslar mrb bn de 29 haftalık hamileyim ve dogum yajlastkca stres basıyor beni normal istyorm ama korkuyorm da bi yandan
O korku hepimizde var canım malesef rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin hangisi hayırlı ise o olsun artık doktorumuza kaldı hangisi olacagı em önerilen tabiki normal dogum bende çol korkuyorum

İyi geceler göbüşlerinde mucize taşıyan hatunlar

Bi kaç gündür giremiyodum annem düştü bacağı kırıldı bugün ameliyat oldu öncelikle hepinizde dua bekliyorum sonrasındada bi sorum var bugün kendimi kastığım içinmi yoksa normal bişeymi bilemedim size sorayım dedim açık olacak ama tam kuşumla bacaklarımın birleşim yerimdeki kaslar varya çok acıyo özelliklede ilk ayaga kalktıgımda sizdede varmı böyle bişey

İyi dsunmussun cnm ben de yıkadm ütüledim fakat cantamz hazr degil bikaç eksgmz var cnkü

Çok geçmiş olsun canım annecigine

Gecms olsn cnm.. Bnm de kasık ağrılarm oluyor ama ben üşütüyorm galiba bu ara kasıklarımı ondan oluyor diye düşünüyorm

gecmis olsun canim.ayni agri bende var saga sola donerken cok aciyo.az once esime söylüyodm hatta cok agriyo diye.catilarla alakalı sanirim noramdr herhalde

Cok gecmis olsun.Bizi de dün kızımın karın agrısı sikayetiyle hastaneye yatırdı doktor.Apandistten suphelendi Hastane de kalmak cok zor Allahım dusurmesin kimseyi.Dualarınızi bekliyorum.Ins.bugun iyi olur yavrum

Sanırım çatı ağrısı seninki canım

Cok gecmis olsun.Bizi de dün kızımın karın agrısı sikayetiyle hastaneye yatırdı doktor.Apandistten suphelendi Hastane de kalmak cok zor Allahım dusurmesin kimseyi.Dualarınızi bekliyorum.Ins.bugun iyi olur yavrum
gecmis olsun canim allah sifa versin.

merhaba tosun788
öncelikle bebeğinizi hayırlısı ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı temenni ederim.
sizden bir ricam var.
suriyeli bir doktordan bahsetmiştiniz.
bu doktor nerede?
bende bursadayım ve 5 yıldır bebek için uğraşıyorum ama kısmet olmadı.
bu doktora bende gitmek istiyorum.
siteye yeni üye oldum sırf size ulaşmak için.çok fazla bilgim yok o yüzden.
doktorla ilgili bilgilerinizi rica ediyorum.

Kızlar çantaları hazırladınızmı ben bugün bebişimin kıyafetlerini battaniyelerini yıkadım ütülemek kaldı geriye çantasını hazır edeyim dedim artık belki ilerki haftalarda yapamam

iyi yapmışsın canım her geçen gün daha da ağırlaşıyo sanki insan

çok geçmiş olsun annene canım. benim de çok ağrılarım oluyor artık

Hepmzde var korku endıse heyacan stres canım ama syle dusun buraz rahatlarsın mılyonlarca kadın dogm yapms yapuyo allah onkara yardm ettyse bızede edecektr elbet bıze bu mucızeye laık goren rabbımz sabrınıda verecektr elbet

Allah sıfa versn yardmcısı olsun sızın ve tum hastalarn yaknlarnn ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…