2017 Aralık Anneleri

Kizlar son aylarda istahim artması gerekirken bu 2 gundur istahim yok niye acaba

tosun788

Kizlar son aylarda istahim artması gerekirken bu 2 gundur istahim yok niye acaba

Benmde gunum gunumu tutmuyo walla bazen yarn saatte bı gozum dıymuyo baznde uc saat bsey yemesem aklıma gelmıyo ama genlde bos duruyosam yıyorm bı ısım varsa bıkac saat aklıma gelmıyo yemk

Günaydın kızlar, yahu 1 haftaya yakın giremedim bi baktım 1.500 msj ulaaa oku oku bitmiyor kız ne çok konuşmuşsunuznasılsınız diyeceğim ama durumlar benim gibi hepinizin şikayetlerinden bendede var, yarın bakalım dr ne diyecek nihayet kontrol günü geldi yatcaz kalkcaz hop hastanedeyim

Sekerine yarın mi bakilcak cnm?

Benmde gunum gunumu tutmuyo walla bazen yarn saatte bı gozum dıymuyo baznde uc saat bsey yemesem aklıma gelmıyo ama genlde bos duruyosam yıyorm bı ısım varsa bıkac saat aklıma gelmıyo yemk
2 gün önceye kadar normaldi canim bende diyetten dolayı acim diye agliyordum şimdi ara öğün bile yemek istemiyorum

Sekerine yarın mi bakilcak cnm?
Kuzum iyi sayılırım kızların peşinde koşturmaca hiç fırsat bulamadım burdaki şikayetlerin çoğu var bendede, yarın bakalım yapılacak ama kararsızım yine sabah gidince karar vereceğim çünkü düzene soktum bünyemi yediğime içtiğime dikkat ediyorum miğdemide küçülttüm bu sayede ama 64 kilodan 80 ni gördüm 28 hafta buhün bitti bakalım herhalde 85 le kapatırım gibi geliyor :)) kız oku oku bitmedi :))

ciktiya bakın şimdi hangisi dogru benm kafam karisti kizlar.bi yerde 28+5 diger tarafa 30 hafta yaziyo
Bu bilgilerin sağ tarafında gelişim yüzdesi yazıyor birde ona göre oluyor benimde 5 gün önden gidiyormuş bebeğim bu kısımda ileri tarih çıkıyor. Eğer aynı formattaysa ultrason cihazı bebeğin 30 haftalik olmuş benim anladigim böyle

sata gore 29+3 canim suan.ya yanlis girdiler sat i ondan boyle cikmis olablr yada dedgn gibu ileri gidiyo.ama benm gec dollenmem var 4 gun onu sordum devam ediyo mu diye evet dedi.karisik yani sağlıklı olsunda 1 hafta ileri yada geri pek muhim degil

Gece dolgulu dişim ağrımaya başladı
Enfeksiyon olmuş
Dişçiye gittim sabah hemen
Kanal yapıcaz dedi
3 defa vurdu iğneyi uyuşmayınca
Yaptı kanalı
1 saat geçti şu an tekrar başladı ağrım
Ağrı kesici ve antibiyotik içicem
Şurda 8-9 hafta kaldı zamanı mıydı
Çok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…