- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
baxi sebzeler yukseltmiyo deselerde yukseltiyo canim.biri daha yedim yazmisti karnibahari onunda yuksek cikmisyiBenim de cok yogun bu ara canım.Bi de bugun seker olcumu yaptım.Sabah tokluk 106,ogleyin tokluk 141 cıktıKarnıbahar yukseltir mi ki yaa?Seker yuklemesi de yaptırmadım.Cok stresli bi sey bu seker olayı
bu battaniye isini bi ben abarttim galiba :)) uc tane benye bi nohut bi 2 pelus bi tane el ormesi bide tulum battaniyem var naapcaksam bu kadarniBenmde halamdn aldgm bı pelus daha varda o pembe benmkı erkek ompembeyıde besıhın ousetn ıcıne falan bebek arabasınn ıcıne falan koyuluyorya o seklde degerlendırım dıye dandum
Valla oyle canım yabaxi sebzeler yukseltmiyo deselerde yukseltiyo canim.biri daha yedim yazmisti karnibahari onunda yuksek cikmisyi
bezelye icinde yükseltir diyolar ama benm dusuk cikartiyo mesela.aynen stres bizi mafetti zaten
muhim olan tatli yemek degilms zaten ben bastan anlayamamstm mesela saniydm hep tatli yemekten yukseliyo.o gene herseyde seker varmis.beyaz un da bile yukseltme ihtimali varmis.cok takmamak lazim cokta gevsek olmamak laizm ama ya abartyrz yada saliyrz kendimizi.az kaldi iki ay sunun sırasında sonra gececek inşalalhValla oyle canım yaSu ana kadar kimbilir kac defa yükseldi.Tatlı yemeden böyle oluyrsa yandık
Ben demir hapi kullanmıyorum canim yemeklerden sonra aşırı bulantilarim oluyprsabah aç karnayken olabiliyor bazen. demir hapından sonra da oluyor bende.
Dogru canım.Ins.hayırlısiyla bi atlatsak.muhim olan tatli yemek degilms zaten ben bastan anlayamamstm mesela saniydm hep tatli yemekten yukseliyo.o gene herseyde seker varmis.beyaz un da bile yukseltme ihtimali varmis.cok takmamak lazim cokta gevsek olmamak laizm ama ya abartyrz yada saliyrz kendimizi.az kaldi iki ay sunun sırasında sonra gececek inşalalh
Galiba 30 lu haftalar zor geçecek canim sü 8 hafta geçseydi benim de 3 gündür sekerim yüksek farklı şeyler sr yemeiuorm ama burada bir akadas k arnibahar yükseltiyor demişti canimBenim de cok yogun bu ara canım.Bi de bugun seker olcumu yaptım.Sabah tokluk 106,ogleyin tokluk 141 cıktıKarnıbahar yukseltir mi ki yaa?Seker yuklemesi de yaptırmadım.Cok stresli bi sey bu seker olayı
Tıka basa da yemedim canım. Bi de gebelik sekerinde aclık da yuksek mi cıkar?Galiba 30 lu haftalar zor geçecek canim sü 8 hafta geçseydi benim de 3 gündür sekerim yüksek farklı şeyler sr yemeiuorm ama burada bir akadas k arnibahar yükseltiyor demişti canim
bendim canım o canım 3 kaşık yemiştim baya yuksek çıkmıştı bugünde caniniz çekmesin pide yedim 4 dilim etli salata ve ayranla birlikte dedim heralde 180 çıkar diye bekliyordum korkarak baktım 118 çıktı ben sok beyaz undan cunki o anlayamadım bu şekeri benGaliba 30 lu haftalar zor geçecek canim sü 8 hafta geçseydi benim de 3 gündür sekerim yüksek farklı şeyler sr yemeiuorm ama burada bir akadas k arnibahar yükseltiyor demişti canim
Sen olcumleri bıraktın mı canım?muhim olan tatli yemek degilms zaten ben bastan anlayamamstm mesela saniydm hep tatli yemekten yukseliyo.o gene herseyde seker varmis.beyaz un da bile yukseltme ihtimali varmis.cok takmamak lazim cokta gevsek olmamak laizm ama ya abartyrz yada saliyrz kendimizi.az kaldi iki ay sunun sırasında sonra gececek inşalalh
bu battaniye isini bi ben abarttim galiba :)) uc tane benye bi nohut bi 2 pelus bi tane el ormesi bide tulum battaniyem var naapcaksam bu kadarnihatta bi tanede hediye hastane ciksii gelck ama onda battaniye var mo bilmiyorm
evet günlük olcmuyrm artik.dr a gitmedn uc gun once başlıycam olcemeye son uc gunu gorucem dedi yaniSen olcumleri bıraktın mı canım?
internet sitelernde en ucuz battaniylerdi zaten bende bol aldim.aynen cok kullaniliyms kusma kakalama olaynda:)Masallah canım ama cok kullanılan bısey bısa gtmez aldıklarn bnce
ben hamile külodu aldım 5 adet nbb marka baya yüksek beli. sezeryan olan arkadaşım da en az 3 tane yüksel belli bol külot al demişti. Bence hem şimdi hem doğum sırasında ideal.
internet sitelernde en ucuz battaniylerdi zaten bende bol aldim.aynen cok kullaniliyms kusma kakalama olaynda:)
bendim canım o canım 3 kaşık yemiştim baya yuksek çıkmıştı bugünde caniniz çekmesin pide yedim 4 dilim etli salata ve ayranla birlikte dedim heralde 180 çıkar diye bekliyordum korkarak baktım 118 çıktı ben sok beyaz undan cunki o anlayamadım bu şekeri ben
Sonuclarin kayıtliysa yukleyebilir msn canım?Doktordan doktora degsyr herhalde insulin karari.Bana 140 ı gecerse insulin baslanır dedikızlar gttm bugun dahılıyeye ıkı haftadr ölcuyodm sekerımı bnde altı defa.. baktı degerlere yksek cıkanda var dusuk cıkanda var ınsulın sart dıyemıcem dedı bnde.. endokrın bolumune sevk ettı bıde ırda baksnlar degerlere ve ölcmlere kan sonclarına falan onkarda baska bı dıyetsyene yonlendrr dedı.. durum bu su anda oersmbeye randevu aldm gtcem sabahtan naspse.. ınsallah duzgun bu dktr denk gelrdenızah eder yonlendrr duzgnce
muhim olan tatli yemek degilms zaten ben bastan anlayamamstm mesela saniydm hep tatli yemekten yukseliyo.o gene herseyde seker varmis.beyaz un da bile yukseltme ihtimali varmis.cok takmamak lazim cokta gevsek olmamak laizm ama ya abartyrz yada saliyrz kendimizi.az kaldi iki ay sunun sırasında sonra gececek inşalalh
Diyete devam ama di mi?evet günlük olcmuyrm artik.dr a gitmedn uc gun once başlıycam olcemeye son uc gunu gorucem dedi yani
Sonuclarin kayıtliysa yukleyebilir msn canım?Doktordan doktora degsyr herhalde insulin karari.Bana 140 ı gecerse insulin baslanır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?