Cok duzenli degil canım.Dikkat ediyrm ztn diye cok onemsemedim.Ama bundan sonra evdeyim artık.Izne ayrıliyrm.Düzenli olcebilirim.Aclik da sıkintı yok.Gecen bakıldı.Canim sağlık ocağına git açlık tokluk sekerime baktiracam de zaten dahilye de bunu isteyecek senden BI de 3 aylık kandaki seker ortalama ni isteyecek ona göre de dahileyeye gidersin böyle yüksek çıkarsa devlete gidersen direk endokrine gönderiyorlar sonra diyetisyene günde kac defa olcum yapiyorsun
aynen devam.makarna falan yiyorm arada ama onu yersem ekmek tuketmiyrm.denge bulmaya calisyrm iste.Diyete devam ama di mi?
aynen evet.uzumude cok severim gecen pazarda gordum agliycaktm uzum diye :))Aynn bı tatlı degl genlde oatates beyaz ekmk pılav sakncalu sanırım.. neyvednde kavun karpuz uzum muz duyuyorm
hazir corbalarda yasak onlarda yukseltr.bide sehriye:)) ne yicrksek artk ne kaldi zatenWalla cnm sehrıye corbası yogrt ıkı dılmde bgday ekmk yedm 137 cıktı dusun yanı
Battaniye çok lazım cnm mesela aşı için sağlık ocağına gidiyorsun bebeği oradaki örtüye yatırmadım ben hiç.battaniyesini serip yatırıyorsın sonra eve gelince hoop makinaya atıyor sun.. Diğerlerini kullanıyorsun..kusuk olur kaka olur o ayrı..lazım yani..Masallah canım ama cok kullanılan bısey bısa gtmez aldıklarn bnce
Tokluga bide 3 aylık ortamaya baktır canim sekerde genellikle tokluk yüksek çıkıyor 1. Saat 140 i geçmeyecek 2. Saat 120 yi gecmeyecek olmadı evde bir hafta takip et zaten hemen heme hepimiz diyet listelwrimizi paylastik listeye göre dikkat edip takip edersinCok duzenli degil canım.Dikkat ediyrm ztn diye cok onemsemedim.Ama bundan sonra evdeyim artık.Izne ayrıliyrm.Düzenli olcebilirim.Aclik da sıkintı yok.Gecen bakıldı.
Battaniye çok lazım cnm mesela aşı için sağlık ocağına gidiyorsun bebeği oradaki örtüye yatırmadım ben hiç.battaniyesini serip yatırıyorsın sonra eve gelince hoop makinaya atıyor sun.. Diğerlerini kullanıyorsun..kusuk olur kaka olur o ayrı..lazım yani..
hazir corbalarda yasak onlarda yukseltr.bide sehriye:)) ne yicrksek artk ne kaldi zaten
aynen evet.uzumude cok severim gecen pazarda gordum agliycaktm uzum diye :))
Öğreniyor insan mecburiyetten dengelemeyi. Allahım yardım etsin hepimze inş.aynen devam.makarna falan yiyorm arada ama onu yersem ekmek tuketmiyrm.denge bulmaya calisyrm iste.
3 aylık değere baktırmaya korkuyorum. Ya hep yüksekdiyse miniğim cok etkilenmiştirTokluga bide 3 aylık ortamaya baktır canim sekerde genellikle tokluk yüksek çıkıyor 1. Saat 140 i geçmeyecek 2. Saat 120 yi gecmeyecek olmadı evde bir hafta takip et zaten hemen heme hepimiz diyet listelwrimizi paylastik listeye göre dikkat edip takip edersin
Walla hazr corba gecen ıctm ewt yuksek cıkmştı.. swhrıyedemı yukseltıyoms.. bıde atres yapmayın dıgılar bn nasıl strese grmeyım otrp kanepe koltk kemırcem artık
hakkimi baska seylerde kullandm yoksa alirdm ama evde de durdukca batar onlar bana yerim diye almadmAglayacak kadr oldysa. Ikıyctane yeseydn cnm bn dun yedım bıkactane
hakkimi baska seylerde kullandm yoksa alirdm ama evde de durdukca batar onlar bana yerim diye almadm
Aynen aynenBenim geçen hafta döndü canim ama donmseydi daha iyiydi araligin 15 ine kadar icimde kalsin istiyorum ama biran öncede kızımı koklamak istiyorum ama bencillik yapamam ne kadar geç o kadar iyi
Hiç bilmiyorum ki canımYükseklerde çok yüksek, göğüs altına kadar. Ben sezeryandan sonra nasıl giymek lazım bilmediğim için onlara bakmadım. Seninki sezeryan mı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?