2017 Aralık Anneleri

Cok duzenli degil canım.Dikkat ediyrm ztn diye cok onemsemedim.Ama bundan sonra evdeyim artık.Izne ayrıliyrm.Düzenli olcebilirim.Aclik da sıkintı yok.Gecen bakıldı.

Masallah canım ama cok kullanılan bısey bısa gtmez aldıklarn bnce
Battaniye çok lazım cnm mesela aşı için sağlık ocağına gidiyorsun bebeği oradaki örtüye yatırmadım ben hiç.battaniyesini serip yatırıyorsın sonra eve gelince hoop makinaya atıyor sun.. Diğerlerini kullanıyorsun..kusuk olur kaka olur o ayrı..lazım yani..

Cok duzenli degil canım.Dikkat ediyrm ztn diye cok onemsemedim.Ama bundan sonra evdeyim artık.Izne ayrıliyrm.Düzenli olcebilirim.Aclik da sıkintı yok.Gecen bakıldı.
Tokluga bide 3 aylık ortamaya baktır canim sekerde genellikle tokluk yüksek çıkıyor 1. Saat 140 i geçmeyecek 2. Saat 120 yi gecmeyecek olmadı evde bir hafta takip et zaten hemen heme hepimiz diyet listelwrimizi paylastik listeye göre dikkat edip takip edersin

Aynn cnm sgru dıyosun

hazir corbalarda yasak onlarda yukseltr.bide sehriye:)) ne yicrksek artk ne kaldi zaten

Walla hazr corba gecen ıctm ewt yuksek cıkmştı.. swhrıyedemı yukseltıyoms.. bıde atres yapmayın dıgılar bn nasıl strese grmeyım otrp kanepe koltk kemırcem artık

3 aylık değere baktırmaya korkuyorum. Ya hep yüksekdiyse miniğim cok etkilenmiştir

Benim geçen hafta döndü canim ama donmseydi daha iyiydi araligin 15 ine kadar icimde kalsin istiyorum ama biran öncede kızımı koklamak istiyorum ama bencillik yapamam ne kadar geç o kadar iyi
Aynen aynen
Büyüsünler gelişsinler az kaldı zaten :)

Yükseklerde çok yüksek, göğüs altına kadar. Ben sezeryandan sonra nasıl giymek lazım bilmediğim için onlara bakmadım. Seninki sezeryan mı olacak
Hiç bilmiyorum ki canım
Zaten dönmedi daha yatay pozisyonda
Doktora da haftaya gitmeyi planlıyorum 32.haftamda olucam
Herhalde az çok o zaman konuşulur
Eşim normal hiç istemiyor tercih ne kadar benim ve bebişin olsada :)

Ya herkes şekerden bahsediyor benim şeker yüklemesi yapılmadı ben istemiştim ama doktorum ben gerek görmüyorum demişti. Tüp bebek olduğu için transferden 10 gün kadar önce 50lik yükleme yapılmıştı bir şey çıkmadı. Sonra gebeliğin 10-11. Haftalarında açlık bakıldı (rutin tahliller yapılırken ) 67 çıkmıştı. 28. Haftada yine kandan sadece açlık bakıldı 70 ya da 75 çıktı. Kilolardan dolayı diyetisyene gittim sizdeki listelerin aynısını verdi sanırım standart bu listeler. Ama banim sorunum şu sabah kahvaltı 3 dilim ekmek ama 2 dilim yersem ya da diğer öğünlerde iştahım olmaz az yersem (ara öğün yememe rağmen ) elim ayağım titremeye başlıyor ter basıyor sanki bulutların üzerinde gibi bir his oluyor yanı sanırım şeker düşüyor. Tatlı bir şeyler yiyorum hatta bir iki kesme şeker falan yiyince kendimi geliyorum özellikle ilk haftalarda çok oluyohdu ki meyve ve kuruyemiş yedeğim halde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…