Hemogram bakıyordur cnm..benim her ay tam idrar, idrar kültürü ve hemogram bakılıyor..Keşke baksaydı en azından dikkat etmem gerekiyorsa ona göre davranırdım. Tedbirli olurduk. B12 ve Demir bile söyleye söyleye zorla baktırdık Allah'tan iyi çıktı sonuçlar. Her kontrolde kan değerlerine bakılıyor ama neye baktıklarını bilmiyorum hep kan değerlerin iyi diyor. Hangi değerler, neyi kapsıyor bunlar bilemedim.
Yok canım bakmadım evde tansiyon aletim yok malesef. Bir de tansiyonum yükselince benim başım ağrır genelde. Ama çıkmış olma ihtimali de var inşallah çıkmamıştırTansiyon baktın mı? Sadece bir fikir benimki. Geçen haftalarda baş dönmesi oldu bende de tansiyon biraz yüksek çıktı. bu hafta de mide bulantım başladı
kasim annelrnde okudm bi kac kisi basladim basliycm icmeye falan yazmsta ondan sordm.yaralardn cok korkuyrm bir hafta kala basliycam surmeye ben ne olur ne olmaz.zaten simdiden soyuluyo uçları.yumusar en azindan.pudra almiycam o belli oldu :)Cnm ben krem kullanmadım göğüs uçları için..yara bebek 1yaşındaykrn falan oldu fitokrem ve madecassol birlikte kullandım geçti..süt yapan çaylardan içmeye doğum yaptığim gün başladım fayda etti..pudra önermiyorlar ben kullanmadım
Sut arttiricilar icin bence cok erken. Son 1 hafta baslasak yetmez mi?kasim annelrnde okudm bi kac kisi basladim basliycm icmeye falan yazmsta ondan sordm.yaralardn cok korkuyrm bir hafta kala basliycam surmeye ben ne olur ne olmaz.zaten simdiden soyuluyo uçları.yumusar en azindan.pudra almiycam o belli oldu :)
iste bende ne zaman baslanir onu da merak ediyrm sonra bır iki hafta uygundr herhalde.simdi dedgn gibu erken olurSut arttiricilar icin bence cok erken. Son 1 hafta baslasak yetmez mi?
Canım o kadar mutlu oldum ki güzel haberlerine aklımın bir köşesinde sen varsın.Allah mutluluğunuzu daim etsin canım öperim kuzuyu yanaklarındanSelam güzel anne adaylari uzun zamandir giremiyordum bir türlü firsat bulamiyorum firsatini buldugum an uyuyorum cünkü :) annelik cok güzel gidiyor Tatli güzel yorgunluklari oluyor hic ama hic sikayetci degilim :) bebegim büyüdü masallah sübhanallah kucaga bile alisti... bu hafta insaallah küvezden cikaracaklar. Hastane hemsireleri kizimi cok seviyor ve cok kayiplarimin oldugunu duyunca hemsireler avusturyanin atv kanali var oraya haber vermisler tv den gelip cekmek icin izin istediler ben cikmayacagimi söyledim ama hemsire kizimla beraber cikti ve benim yasadiklarimi anlatti... cok ilginc ve güzel bir ani oldu bizim icin ilerde kizima gösterebilecegim :) o kadar güzel geciyor ki kizimla günler onunla hic bisey yapmasam uyurken bile seyretmek zevk veriyor... Burada sanirim birkac hafta daha kalacagim bebegim tam iyilestiginde 2 hafta kizimla ayni odada hemsirelerin gözetiminde kalacagim ona nasil bakacagimi iyice ögretmek icin. Benden bu kadar :) gecmisi biraz okudum heyecanlanmalariniz cok güzel rabbim hepinizin bebegini saglikla kucagina almayi nasib etsin.. amin
Düşünce enseden vuran bir başağrısı oluyor diye biliyorum. Belirtilerine göre nette bir şeyler bulabilirsin belkiYok canım bakmadım evde tansiyon aletim yok malesef. Bir de tansiyonum yükselince benim başım ağrır genelde. Ama çıkmış olma ihtimali de var inşallah çıkmamıştır
Baş dönmesi demir eksikliğinden kaynaklanabilir benim de arada oluyor doktorum demir eksikliği nedeniyle olduğunu söylemişti.Kızlar baş dönmesi var mı sizde. Benim bu akşam da bu baş dönmesi çıktı. Mide bulantılarım bir haftadır hortlamıştı zaten şimdi bi de bas dönmesi eklendi.
Pudra asla kullanma canım çok zararlı yazık bebişe.sudocrem aldim bana da herkes onu onerdi ama pudrayi almadm merak ettm laizm olur mu diye
A senin de mi tüp bebek banim de öyle. İkinci deneme ilkini 29 haftalık kaybettim malesef. doktorum biliyor yaşadıklarımı, kayıplarımı, bu gebelikte de başından beri kanama düşük tehlikesi erken Doğum riski derken daha fazla endişelendirmemek için, strese sokmamak için böyle davranıyor diye düşünüyorum. Ya de öyle umuyorum.
Yok canım bakmadım evde tansiyon aletim yok malesef. Bir de tansiyonum yükselince benim başım ağrır genelde. Ama çıkmış olma ihtimali de var inşallah çıkmamıştır
Hiç bilmiyorum ki canım
Zaten dönmedi daha yatay pozisyonda
Doktora da haftaya gitmeyi planlıyorum 32.haftamda olucam
Herhalde az çok o zaman konuşulur
Eşim normal hiç istemiyor tercih ne kadar benim ve bebişin olsada :)
Evet canım kafası solda ayaklar sağdaSenin bebisinde mi yan duruyor
Benim ilk dogum normal oldugu icin bunu da normal istiyorum hatta cok uzuluyorum ya donmezse diye
geri verebildin mi o kiloları doğumdan sonra?Bu sekerin tek ii yanı kilo aldırmadı.Korkudan kilo yapacak seylerden uzak duryrz.Dedigin gibi sislik de yok cok sukur.Ben ilk hamileligimde 26 kilo almıstım.Ayaklarim cok sisti.Bundasadece 9 kilo aldım
10 kilosu hemen gitti canım dogumdan sonra.Sonra bi kac ay sonra eski kiloma döndum.geri verebildin mi o kiloları doğumdan sonra?
Ben de 18 kilo aldım şimdiden.10 kilosu hemen gitti canım dogumdan sonra.Sonra bi kac ay sonra eski kiloma döndum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?