2017 Aralık Anneleri

Hemogram bakıyordur cnm..benim her ay tam idrar, idrar kültürü ve hemogram bakılıyor..

Tansiyon baktın mı? Sadece bir fikir benimki. Geçen haftalarda baş dönmesi oldu bende de tansiyon biraz yüksek çıktı. bu hafta de mide bulantım başladı
Yok canım bakmadım evde tansiyon aletim yok malesef. Bir de tansiyonum yükselince benim başım ağrır genelde. Ama çıkmış olma ihtimali de var inşallah çıkmamıştır

kasim annelrnde okudm bi kac kisi basladim basliycm icmeye falan yazmsta ondan sordm.yaralardn cok korkuyrm bir hafta kala basliycam surmeye ben ne olur ne olmaz.zaten simdiden soyuluyo uçları.yumusar en azindan.pudra almiycam o belli oldu :)

kasim annelrnde okudm bi kac kisi basladim basliycm icmeye falan yazmsta ondan sordm.yaralardn cok korkuyrm bir hafta kala basliycam surmeye ben ne olur ne olmaz.zaten simdiden soyuluyo uçları.yumusar en azindan.pudra almiycam o belli oldu :)
Sut arttiricilar icin bence cok erken. Son 1 hafta baslasak yetmez mi?

Canım o kadar mutlu oldum ki güzel haberlerine aklımın bir köşesinde sen varsın.Allah mutluluğunuzu daim etsin canım öperim kuzuyu yanaklarından

Yok canım bakmadım evde tansiyon aletim yok malesef. Bir de tansiyonum yükselince benim başım ağrır genelde. Ama çıkmış olma ihtimali de var inşallah çıkmamıştır
Düşünce enseden vuran bir başağrısı oluyor diye biliyorum. Belirtilerine göre nette bir şeyler bulabilirsin belki

Kızlar baş dönmesi var mı sizde. Benim bu akşam da bu baş dönmesi çıktı. Mide bulantılarım bir haftadır hortlamıştı zaten şimdi bi de bas dönmesi eklendi.
Baş dönmesi demir eksikliğinden kaynaklanabilir benim de arada oluyor doktorum demir eksikliği nedeniyle olduğunu söylemişti.

Bnm ılk yp bebek canım rabbım hepmzn yatdmcısı olsun ısteyenlerede basp etsın ınsaallah

Benmde ykselnce basım agrr dusuncede elım ayagım bosalır

Hiç bilmiyorum ki canım
Zaten dönmedi daha yatay pozisyonda
Doktora da haftaya gitmeyi planlıyorum 32.haftamda olucam
Herhalde az çok o zaman konuşulur
Eşim normal hiç istemiyor tercih ne kadar benim ve bebişin olsada :)

Senin bebisinde mi yan duruyor

Benim ilk dogum normal oldugu icin bunu da normal istiyorum hatta cok uzuluyorum ya donmezse diye

Bu sekerin tek ii yanı kilo aldırmadı.Korkudan kilo yapacak seylerden uzak duryrz.Dedigin gibi sislik de yok cok sukur.Ben ilk hamileligimde 26 kilo almıstım.Ayaklarim cok sisti.Bundasadece 9 kilo aldım
geri verebildin mi o kiloları doğumdan sonra?

Günaydın kızlar benim şeker dengesizleşti iyice yaa..dün yürüyüşten sonra 1saat iyiydi 2.saat 130 çıktı 3.saati de ölçtüm 124..ilk ölçmeye başladığımda sadece sabah açlıklar ve 1 saatler yüksek çıkıyordu şimdi karıştı sinirlerin çokbozuk dünden beri açım resmen..bugün sabah yine aynı şeyleri yedim ve azcık ekmek ama doymadım yürüyüş de yapıp geldim 143 çıktı..geçsin şu 1.5 ay artık..

Günaydın Aralık anneleri. Çoğumuzun alışverişleri bitti bitecek gibi galiba. Ben de yavrumun kıyafetlerini ve kişisel bakım eşyalarını aldım. Emzik, biberon, göğüs pompası, çocuk bezi, ateş ölçer, bebek küveti ve filesi, bebek çantası, bebe yağı, pişik kremi, bebe şampuanı falan da aldım hafta sonu. Şimdi travel sistem bir bebek arabası ve ahşap bebek beşiği almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…