2017 Aralık Anneleri

Degerlerm bnlar kızlar dıyete tam uymadım ama onuda dedm dktra

Muz yemistim minicik ara ogunde 2 cevizle birlikte.Bi de karnıbahar yiyince yukseldi herhalde o zaman.En yuksek sabah cıkardı.Sabah 106 cıktı tokluk.

Cevızı on tane galan yıyorm walla yukseltıyosa blmıhorm ne yıcez onu yeme bununyeme

Seseryan dıkaıı ckmu asagıda oluyokı dogmdan snra dusuk bel kullnlmazmı
düşük bel ne kadar düşük olabilir ki dikiş yerine denk gelirse görürsün bu defa :) Yüksek bel bana daha mantıklı geliyor göğüsün altına kadar çekersin bandajın da içinde kalır hem sezeryan olursa.

Kuruyemis isini ben de abartıyorm galiba.Ceviz yukseltmiyr diye biliyrm.Meyvenin yanında ceviz yiyin diyr bi yerde

Iyıde meytve yeme kuruyems yeme berden vıtamn alcaz anlamadmkı bnde fısıtkla cevz yıyorm mandalına elmada yıyorm baya

Gogsume kadr cekersmde huyluyum ben mıdeme otrr lastıgınyse bakcaz artık

Tıka basa da yemedim canım. Bi de gebelik sekerinde aclık da yuksek mi cıkar?
Canim benim ilk zamanlar açlık 120 ye dayanıyordu akşam yatmadan bi saat önce koca bir kase y ogurtla BI rane meyve yiyorym sonra açlık düzelmeye başladı 90 altı cikiyor tokluk da iyi çıkmaya başlamıştı diyetle tekrar başa döndüm şimdi tekrar yükseldi 7 hafta sonra yavaş yemeknobemki zati seker seker yüklemesi yaptirmadin herhalde ama açlık tokluk testi yaptirabilirsin

Al bnden de o kadar ne yapacağımızı şaşırdık diyete uysak sebze yemeği yesek yüksek çıkıyor arada kaçamak yapsak düşük çıkıyor su son 7 8 hafta gecse rahatlasaydik

Diyete tam uyunca duzene girer canım.Stres de cok etkiliyr.

Canım tamda uyamıyormkı walla daha ck ugrascm ama malum hamıleyız duramıyo ınsan bı degl ıkı degl yasaklı seyler..streste oluyo ıster ıstemez hayrlısı bakalım

Benim tesadufen yapilan tokluk seker olcumu sonucu yuksek cıkınca doktorum hep uyardı beni.Hatta seker yuklemesini daha onceki haftalarda,20.haftada yapacaktı.Sonradan unuttu mu naptı hic bahsetmedi.28.haftada yapalım dedi.Ben de kendim arada takip ediyrm dedim.O da ısrar etmedi,tmm dedi.140 i gecerse dahiliyeye git dedi.Bi kac gün daha ciddi anlamda takip yapayım,gideyim yüksek cikarsa

Bn carsıya gttkce en az yarm saat yuruyorm sısılıgım galan yok cok sukr hem seker ıcınde ıyymıs yuruyus
Bu sekerin tek ii yanı kilo aldırmadı.Korkudan kilo yapacak seylerden uzak duryrz.Dedigin gibi sislik de yok cok sukur.Ben ilk hamileligimde 26 kilo almıstım.Ayaklarim cok sisti.Bundasadece 9 kilo aldım

Canim sağlık ocağına git açlık tokluk sekerime baktiracam de zaten dahilye de bunu isteyecek senden BI de 3 aylık kandaki seker ortalama ni isteyecek ona göre de dahileyeye gidersin böyle yüksek çıkarsa devlete gidersen direk endokrine gönderiyorlar sonra diyetisyene günde kac defa olcum yapiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…