2017 Aralık Anneleri

Alternatif olarak zeytin yağı ya da organik hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz.
Bazı bitkisel yağların sakıncalı olabileceğini duydum kayısı yağı gibi mesela. Ama evet hindistan cevizi yağı ve asidi alınmış zeytinyağı iyi bir secenek

Kizlar Gyno ferro sanol kullananlar gunde kac kere ve ne zaman kullaniyor ?
Canım doktorum bana tok karınla bi defa içmemi önerdi. Ama süt ve süt ürünlerinden 2 saat önce veya sonra sonra alınması lazımmış. Dişlerde kararmaya sebep oluyormuş.

Canım doktorum bana tok karınla bi defa içmemi önerdi. Ama süt ve süt ürünlerinden 2 saat önce veya sonra sonra alınması lazımmış. Dişlerde kararmaya sebep oluyormuş.
Bana da yazmisti da gunde kac kere oldugunu soramadan doktor hastaneden ayrilmisti. Ben de ilac kullanmak istemedigim icin kullanmamistim ama Demirim son tahlilde baya dusuk cikmis. Kullansam mi diye dusunmeye basladim artik...
Bir de D vitaminim baya dusuk ama ona henuz bir sey yazmadi

Bnde gnde bı defa ıcıyorm balık yavı ve kan hapını tok karna

Canım Demiri mutlaka kullan. Ben de uzun bi süre kullanmadım. Demirim çok düşük çıktı. Sınırın altına düşmüştü. Ebe Doğum için özellikle içmemiz gerektiğini söyledi. Decavit kullanmıyo musun vitamin için?

Ay çok şekerler güzel günler de giysin. Kapisonlu almak çok mantıklı . Şapka hep takilmio üşümez hem

umudunu-kaybetme yazdiklarini anlamak icin bazen cok caba sarfediyorum :)
Katılıyorum canım. Herkesin yazdığını okuyup önemli bilgilerden faydalanmaya çalışıyorum. Ama umudunu-kaybetme canım sen yazdığında bazen atlıyorum. Yanlış anlama olur mu? Çoğu zaman bizim de klavye hatalarımız oluyordur. ama hakikaten seni anlamakta çoğu zaman güçlük çekiyorum

Hayırla büyüsün içinde küçük prenses inşallah.

Ayy kizlar ya karnim patlayacak gibi şişti semsert kizim karnimda sanki çırpınıyor gibi vuruyor ya insallah bisey yoktur

:) bn bıraz hızlı yazıyorm ewet kızlar daha dıkkat ederım

kızlar cok uzgunum esıme patates yemegı yapmstm canım ıstedı bıde deneyım dedım oatates yasakya 6 yada 7 tane yemsmdr smdı ölctum ve sonuc 162 bu kadarmı yukseltr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…