- 15 Ağustos 2017
- 804
- 428
- 53
Bazı bitkisel yağların sakıncalı olabileceğini duydum kayısı yağı gibi mesela. Ama evet hindistan cevizi yağı ve asidi alınmış zeytinyağı iyi bir secenekAlternatif olarak zeytin yağı ya da organik hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz.
Canım doktorum bana tok karınla bi defa içmemi önerdi. Ama süt ve süt ürünlerinden 2 saat önce veya sonra sonra alınması lazımmış. Dişlerde kararmaya sebep oluyormuş.Kizlar Gyno ferro sanol kullananlar gunde kac kere ve ne zaman kullaniyor ?
Bana da yazmisti da gunde kac kere oldugunu soramadan doktor hastaneden ayrilmisti. Ben de ilac kullanmak istemedigim icin kullanmamistim ama Demirim son tahlilde baya dusuk cikmis. Kullansam mi diye dusunmeye basladim artik...Canım doktorum bana tok karınla bi defa içmemi önerdi. Ama süt ve süt ürünlerinden 2 saat önce veya sonra sonra alınması lazımmış. Dişlerde kararmaya sebep oluyormuş.
Evet benim canımı yakıyor artık. Başlarda yakmıyordu ama. Gerçi şimdi baya yüksek çıkıyor kasılmalarim
Canım doktorum bana tok karınla bi defa içmemi önerdi. Ama süt ve süt ürünlerinden 2 saat önce veya sonra sonra alınması lazımmış. Dişlerde kararmaya sebep oluyormuş.
Senn dogm hakn olsgndandr heralde bnde salı gtcem soylesemmı dktra bıkac defa oldu benımde nst baglayo baaktmıkı
Senn dogm hakn olsgndandr heralde bnde salı gtcem soylesemmı dktra bıkac defa oldu benımde nst baglayo baaktmıkı
Canım Demiri mutlaka kullan. Ben de uzun bi süre kullanmadım. Demirim çok düşük çıktı. Sınırın altına düşmüştü. Ebe Doğum için özellikle içmemiz gerektiğini söyledi. Decavit kullanmıyo musun vitamin için?Bana da yazmisti da gunde kac kere oldugunu soramadan doktor hastaneden ayrilmisti. Ben de ilac kullanmak istemedigim icin kullanmamistim ama Demirim son tahlilde baya dusuk cikmis. Kullansam mi diye dusunmeye basladim artik...
Bir de D vitaminim baya dusuk ama ona henuz bir sey yazmadi
Ay çok şekerler güzel günler de giysin. Kapisonlu almak çok mantıklı . Şapka hep takilmio üşümez hemKızlar şimdilik aldıklarım bunlar şapka eldiven zıbın ayaklı altlar falan alınacak hastane çıkışı yerine ikili kadife minnak tulum aldım daha sıcak tutar kalın polar battaniyem var zaten en küçük den kalan ağız mendilleri çorap falanda var birazdaha tulum eklerim yeterli zaten büyüyyorlar hemen çokda küçük almadım hayrlısıyla giydirmek nasip olur İnşAllah cümlemize
Katılıyorum canım. Herkesin yazdığını okuyup önemli bilgilerden faydalanmaya çalışıyorum. Amaumudunu-kaybetme yazdiklarini anlamak icin bazen cok caba sarfediyorum :)
Evet çok önemli doğum anında kanın düşük olmamasiCanım Demiri mutlaka kullan. Ben de uzun bi süre kullanmadım. Demirim çok düşük çıktı. Sınırın altına düşmüştü. Ebe Doğum için özellikle içmemiz gerektiğini söyledi. Decavit kullanmıyo musun vitamin için?
Hayırla büyüsün içinde küçük prenses inşallah.Kızlar şimdilik aldıklarım bunlar şapka eldiven zıbın ayaklı altlar falan alınacak hastane çıkışı yerine ikili kadife minnak tulum aldım daha sıcak tutar kalın polar battaniyem var zaten en küçük den kalan ağız mendilleri çorap falanda var birazdaha tulum eklerim yeterli zaten büyüyyorlar hemen çokda küçük almadım hayrlısıyla giydirmek nasip olur İnşAllah cümlemize
Katılıyorum canım. Herkesin yazdığını okuyup önemli bilgilerden faydalanmaya çalışıyorum. Amaumudunu-kaybetme canım sen yazdığında bazen atlıyorum. Yanlış anlama olur mu? Çoğu zaman bizim de klavye hatalarımız oluyordur. ama hakikaten seni anlamakta çoğu zaman güçlük çekiyorum
Ya ben demir ilaci kullanamiyorum hap olarak da surup olarak icemiyorum hemen çıkartıyorum doktor da doğuma 1 ay kala damardan veririz zorlama icemiyorsan ddiEvet çok önemli doğum anında kanın düşük olmamasi
E tamam işte kuzum doktor öyle dediyseYa ben demir ilaci kullanamiyorum hap olarak da surup olarak icemiyorum hemen çıkartıyorum doktor da doğuma 1 ay kala damardan veririz zorlama icemiyorsan ddi
Canim patates pirinç kuru fasulye tatlı kadar yükseltiyor maalesefkızlar cok uzgunum esıme patates yemegı yapmstm canım ıstedı bıde deneyım dedım oatates yasakya 6 yada 7 tane yemsmdr smdı ölctum ve sonuc 162 bu kadarmı yukseltr ya
Patates inanılmaz yükseltiyorkızlar cok uzgunum esıme patates yemegı yapmstm canım ıstedı bıde deneyım dedım oatates yasakya 6 yada 7 tane yemsmdr smdı ölctum ve sonuc 162 bu kadarmı yukseltr ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?