2017 Aralık Anneleri

Ne bilim hadi allah göstermesin BI anda dogum başladı o zaman ne yapacam ayy yine kafamda deli sorular
Sen bütün bunları doktoruna danış ama doğum öyle kendini belli etmeden olmaz diyorlar canım. Benim sancılarım yükselince rahatsız etti beni iyice anlaşılıyor yani merak etme. 2. 3. Doğumlar daha hızlı gelişebiliyormuş ama ilk doğumlar genelde daha uzun bir sürece yayılıyormuş sancıların artması açılmanın olması vs.

Walla. Nrdeyse bır aydr yememstm cnm seker yksek cıktgndan berı denedım aldım agzımn payını
Ben hergün yemesem bile 2-3güne bir hep yedim
Sınıra yakın çıkmıştı aslında benim de
Acaba bi ara tokluk şekeri gibi mi baktırsam
Bir de bu aralar başım bir an gena dönüyor oda falan
Tansiyonla mı alakalı acaba
Size de oluyor mu?

Slm kizlar pek giremiyorum ama sizi okuyorum az cok:) bu haftalarda iyice buyumeye başladılar, ben daha hic bir hazirlik yapmadim.
Yavas yavas baslayacam artik kasilmalarm cok oluyor ve idrar yolu iltihabi varmış cok bebiste 10-12 gun geridn geliyor dedi dr. O moralimi dahada bozdu umarim son ay gununu yakalar.
Ha birde bebek sekeri yaptirmayi dusunuyorm ama daha karar veremedk isime diye yapmadm, sizler yaptirdnz mi? Yada fikriniz var mi? :)

Bugün bana da oldu bi an dünya kaydi

Canım ben lavanta keseleri diktim üzerini süsledim pleksi isimlik yazdırdım onları yapistirdim

Kizlar Gyno ferro sanol kullananlar gunde kac kere ve ne zaman kullaniyor ?
Ben kullanıyorum canım hunde bor tane geceleri aliyorum. Doktor bana istediğin zaman içebilirsin demişti ilk aylar çok bulantim olduğu için gece yatmadan önce iciyordum öyle de devam ediyorum hala

Moralini bozma canim o gerilik geç dollenmeden oluyormuş benim bebis de haftasina göre hem kısa hem de zayıf doktorum da diyor annesi ne ki kizi ne olsun :) benim doktorum beni strese sokmamaya çalışıyor herşeyi açıkça söylüyor ama beni rahatlatmaya calisir

Ben küçk kolonya şişelerinden aldım; üzerine isimli ayna kestirip şifon çiçekle süsleyeceğim kısmetse :)

Canim ben kasilmalari yani yalancı dogum sancılarını anliyorumda su dogum sancısını anlayamamaktan korkuyorum adet sancısı gibi diyorlar ama ben adet sancısı yaşamadım ki nasıl birşey bil.iyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…