Evet gec dollenmede olabilir dr soyledm oda bana sen sati yanlis hatirliyosn dedi halbuki eminim:| ay saglikli olsnda gerisini takmamaya calisiyorm. Bazi drlar hastayi dahada hasta ediyor gerçektenMoralini bozma canim o gerilik geç dollenmeden oluyormuş benim bebis de haftasina göre hem kısa hem de zayıf doktorum da diyor annesi ne ki kizi ne olsun :) benim doktorum beni strese sokmamaya çalışıyor herşeyi açıkça söylüyor ama beni rahatlatmaya calisir
Hayır onu da kullanmıyorum canımCanım Demiri mutlaka kullan. Ben de uzun bi süre kullanmadım. Demirim çok düşük çıktı. Sınırın altına düşmüştü. Ebe Doğum için özellikle içmemiz gerektiğini söyledi. Decavit kullanmıyo musun vitamin için?
Ben de ısrarla kullanmıyordum fakat yine başladıkBana da yazmisti da gunde kac kere oldugunu soramadan doktor hastaneden ayrilmisti. Ben de ilac kullanmak istemedigim icin kullanmamistim ama Demirim son tahlilde baya dusuk cikmis. Kullansam mi diye dusunmeye basladim artik...
Bir de D vitaminim baya dusuk ama ona henuz bir sey yazmadi
Kendini stres yapma kuzum. Biliyorum zor insan pimpirikleniyor. Doktoruna sor tam olarak nasıl oluyor en iyi o anlatirCanim ben kasilmalari yani yalancı dogum sancılarını anliyorumda su dogum sancısını anlayamamaktan korkuyorum adet sancısı gibi diyorlar ama ben adet sancısı yaşamadım ki nasıl birşey bil.iyorum
Yok canim ya nerde uyku bana haram zaten saga sola dönerken uyanıyorum sirt agrim bat bide ben de astim bronşit var nefes almakta zorlanıyorum artık geçen sağlık ocağında pruklotonigne yaptırırken BI an nefesim gitti oksijen verdileeKız walla sen bendende paronayak cıktın gecelerı rahat uyuyablıyomusun barı
Kasiklarinda tuhaf soguk bir sanci olur zaten sancilarin baslayinca anlarsin normal bi sancı olmadigini. Birde genelde duzenli olarak gelip gider saat basi gelir en uzun, en kisa 5 dakikada bir (artk hastanede olman gerekir tabi sıklasnca) senin regln sancisizmi geciyordu kiCanim ben kasilmalari yani yalancı dogum sancılarını anliyorumda su dogum sancısını anlayamamaktan korkuyorum adet sancısı gibi diyorlar ama ben adet sancısı yaşamadım ki nasıl birşey bil.iyorum
Eşime söyledim akşam gelirken getirecek ilacı, yarın başlayım mademEvet çok önemli doğum anında kanın düşük olmamasi
Aynen canim doktor seçimi çok önemli doktorum bana artık kuruntular kraliçesi diyor :) önemli olan saglikli olmasi ve doğması sonra çok çabuk buyuyorlar zatwnEvet gec dollenmede olabilir dr soyledm oda bana sen sati yanlis hatirliyosn dedi halbuki eminim:| ay saglikli olsnda gerisini takmamaya calisiyorm. Bazi drlar hastayi dahada hasta ediyor gerçekten
Evet canim sancısıZ geçiyordu yani dogum sancısı kasiklarda mi oluyor ya benim karnim ağrıyor ama ben usutuyorum herhalde diyorumKasiklarinda tuhaf soguk bir sanci olur zaten sancilarin baslayinca anlarsin normal bi sancı olmadigini. Birde genelde duzenli olarak gelip gider saat basi gelir en uzun, en kisa 5 dakikada bir (artk hastanede olman gerekir tabi sıklasnca) senin regln sancisizmi geciyordu ki
kontrole gittigimde gercekdogum sancıları nasil oluyor diye doktora sorayim o zaman canimKendini stres yapma kuzum. Biliyorum zor insan pimpirikleniyor. Doktoruna sor tam olarak nasıl oluyor en iyi o anlatir
Canım doktorunun bilgisi dahilinde dimiEşime söyledim akşam gelirken getirecek ilacı, yarın başlayım madem
Astral_ teşekkürler canım fikirlerin için
Ben de hızlı yazayım derken hep yanlış yazıyorum canım merak etme. Sonra her defasında Düzenle’ye basıp toparlıyorum
Demir’in kaç çıkmıştı ki canımNe bilim hadi allah göstermesin BI anda dogum başladı o zaman ne yapacam ayy yine kafamda deli sorular
Hıhı o yazmıştı ama sonra aniden hastaneden ayrıldığı için reçete koduna ulaşamamıştım. Bugün not aldığım kağıdı buldum. Eczacı 1buçuk ay olmuş dedi :) O yüzden parayla alacağız artık.Canım doktorunun bilgisi dahilinde dimi
Nişastası bol yiyecekler çok artırıyor diye yazmıştı kızlar canım.Kurufaslyedemı bunu blmıyodum ben
Arada oluyor bende de canım. Ama saniyelik. Tansiyon olabilir diye düşünüyorum ben de ya da rutin hamilelik semptomuBen hergün yemesem bile 2-3güne bir hep yedim
Sınıra yakın çıkmıştı aslında benim de
Acaba bi ara tokluk şekeri gibi mi baktırsam
Bir de bu aralar başım bir an gena dönüyor oda falan
Tansiyonla mı alakalı acaba
Size de oluyor mu?
Kim ne kadar anlatsa da yaşamadan anlayamayız canım. Herkesin doğumu da hamileliği de farklı geçiyor bünyeye bağlı olarak. O yüzden ben o günü pek düşünmüyorum strese girmemek adına. Allahın izniyle bir şekilde olup biter diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sen de rahatla. Olup bitecek Allahın izniyleCanim ben kasilmalari yani yalancı dogum sancılarını anliyorumda su dogum sancısını anlayamamaktan korkuyorum adet sancısı gibi diyorlar ama ben adet sancısı yaşamadım ki nasıl birşey bil.iyorum
Sağlık ocağına son kontrole gittiğimde bana ebe direk decavit yazdı. Multivitamin. Bi git sen de istersen sağlık ocağına. Ya da kontrolün yakışa dktpruna bi danış. Baya etkisi var bu ilaçlarınHayır onu da kullanmıyorum canım
Inşallah canim hayırlısıyla su son haftalar geçseydi zaman durdu sanki ilk gebelik olunca insan bocalıyor insallah ikinci de bu kadar vesveseci olmayizKim ne kadar anlatsa da yaşamadan anlayamayız canım. Herkesin doğumu da hamileliği de farklı geçiyor bünyeye bağlı olarak. O yüzden ben o günü pek düşünmüyorum strese girmemek adına. Allahın izniyle bir şekilde olup biter diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sen de rahatla. Olup bitecek Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?