2017 Aralık Anneleri

Evet gec dollenmede olabilir dr soyledm oda bana sen sati yanlis hatirliyosn dedi halbuki eminim:| ay saglikli olsnda gerisini takmamaya calisiyorm. Bazi drlar hastayi dahada hasta ediyor gerçekten

Hayır onu da kullanmıyorum canım

Son düzenleme:
Ben de ısrarla kullanmıyordum fakat yine başladık napalım kansız kalmaktan iyidir..

Canim ben kasilmalari yani yalancı dogum sancılarını anliyorumda su dogum sancısını anlayamamaktan korkuyorum adet sancısı gibi diyorlar ama ben adet sancısı yaşamadım ki nasıl birşey bil.iyorum
Kendini stres yapma kuzum. Biliyorum zor insan pimpirikleniyor. Doktoruna sor tam olarak nasıl oluyor en iyi o anlatir

Kız walla sen bendende paronayak cıktın gecelerı rahat uyuyablıyomusun barı
Yok canim ya nerde uyku bana haram zaten saga sola dönerken uyanıyorum sirt agrim bat bide ben de astim bronşit var nefes almakta zorlanıyorum artık geçen sağlık ocağında pruklotonigne yaptırırken BI an nefesim gitti oksijen verdilee

Canim ben kasilmalari yani yalancı dogum sancılarını anliyorumda su dogum sancısını anlayamamaktan korkuyorum adet sancısı gibi diyorlar ama ben adet sancısı yaşamadım ki nasıl birşey bil.iyorum
Kasiklarinda tuhaf soguk bir sanci olur zaten sancilarin baslayinca anlarsin normal bi sancı olmadigini. Birde genelde duzenli olarak gelip gider saat basi gelir en uzun, en kisa 5 dakikada bir (artk hastanede olman gerekir tabi sıklasnca) senin regln sancisizmi geciyordu ki

Evet gec dollenmede olabilir dr soyledm oda bana sen sati yanlis hatirliyosn dedi halbuki eminim:| ay saglikli olsnda gerisini takmamaya calisiyorm. Bazi drlar hastayi dahada hasta ediyor gerçekten
Aynen canim doktor seçimi çok önemli doktorum bana artık kuruntular kraliçesi diyor :) önemli olan saglikli olmasi ve doğması sonra çok çabuk buyuyorlar zatwn

Evet canim sancısıZ geçiyordu yani dogum sancısı kasiklarda mi oluyor ya benim karnim ağrıyor ama ben usutuyorum herhalde diyorum

Canım doktorunun bilgisi dahilinde dimi
Hıhı o yazmıştı ama sonra aniden hastaneden ayrıldığı için reçete koduna ulaşamamıştım. Bugün not aldığım kağıdı buldum. Eczacı 1buçuk ay olmuş dedi :) O yüzden parayla alacağız artık.
Haftaya kontrolüm var bakalım. En azından biraz takviye olur.
Bir de bugün okudum Uskumru balığı günlük demir ihtiyacının tamamına yakınını karşılıyormuş. Yarın da onu yemeyi planlıyorum.

Arada oluyor bende de canım. Ama saniyelik. Tansiyon olabilir diye düşünüyorum ben de ya da rutin hamilelik semptomu

Kim ne kadar anlatsa da yaşamadan anlayamayız canım. Herkesin doğumu da hamileliği de farklı geçiyor bünyeye bağlı olarak. O yüzden ben o günü pek düşünmüyorum strese girmemek adına. Allahın izniyle bir şekilde olup biter diye kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Sen de rahatla. Olup bitecek Allahın izniyle

Inşallah canim hayırlısıyla su son haftalar geçseydi zaman durdu sanki ilk gebelik olunca insan bocalıyor insallah ikinci de bu kadar vesveseci olmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…