2017 Aralık Anneleri

bu dr lardan sıkıntılı bi benm galiba.dr degilde hastane.sgk olmaynca nereye gidecgmi sasrdm artk.devlete gitsem kabul eder mi geri bilmiyrm.kendileri seker var diye attilar beni fakulteye ki korkulcak ne var ben anlamadm.yogun bakim uniteleri herseyleti var.fakukte desen bi taraflarindan hastalik uyduruyolar kalbime indrckler gitsem.ozel desen 2000 tl dogum tabi bunun icine ilaclar serumlar dahil mi bilmdgmden ve unutuo sormadgmdan orayada soguk bakar oldum
bu hafta ici bu gidicem devkete baska bi dr a bakalm dicem benm sgkm yok ama trilyonlarmda yok ben burda dogurcam diye bakalm ne diceklr

Allah yardmcımz olsn cnm

Blmıyormkı cnm bn bıda yemem ama az daha yksekrse ınsulın baslatm yksa.. ınsallah dogmdan snra duser sekerımz yksa bole cok zor bısey ısteyote yıyememek

Kuru fasulye icin bi yerde sekeri yukseltr yazıyrdu,bi yerde de seker hastaları icin faydali yazıyrdu.Kuru fasulye yedigim gün koca bi ekmek dilimiyle birlikte 132 cıkmısti.

Koca bı ekmek dılımı nasıl oluyo cnm :)

Su seker kadar stres yaptıran bisey yoktur h

Koy ekmegı canım:) Pilav yiyemeyince ekmegin ustune kuru fasulye döküp yiyrm.
kiiiz nasil kuru fasulye dokupallah seni bende yiyrm kuru fasukye yada nohut olctgm zamanalr hic yukseltmedi.ya bu bence kiaiden kisiye daha cok degisiyo bence.her ogunde yogurt yemeyi ihmal temyn dengeliyo.dogurunca yemiucem artk yogurt

kiiiz nasil kuru fasulye dokupallah seni bende yiyrm kuru fasukye yada nohut olctgm zamanalr hic yukseltmedi.ya bu bence kiaiden kisiye daha cok degisiyo bence.her ogunde yogurt yemeyi ihmal temyn dengeliyo.dogurunca yemiucem artk yogurt
:)))Seker kafayı yedirdityr insana.Allahim kimseye vermesin. Bence de kisiden kisiye degsyr

Insalalh dogrnca duser sekerler ben. Kendmden emın deglım

Vajina ve kalça ağrısı yaşayan varmı bugün baya zorladı beni
Bugun bendede vajina agrisi vardi sanki baski yapiyomus gibi oldu.yatip biraz uzaninca gecti.bu kasilma falan nedir ben hic anlamiyorumki.belkide oluyo ben bilmiyorum.sancim tutsa normal deyip onemsemicem valla bu gidisle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…