46 ydi canim sinir demişti doktorDemir’in kaç çıkmıştı ki canım
Nişastası bol yiyecekler çok artırıyor diye yazmıştı kızlar canım.
Yok canim ya nerde uyku bana haram zaten saga sola dönerken uyanıyorum sirt agrim bat bide ben de astim bronşit var nefes almakta zorlanıyorum artık geçen sağlık ocağında pruklotonigne yaptırırken BI an nefesim gitti oksijen verdilee
Kayinbabam gorumcem seker hastası onlar kuru fasulye makarna pirinç patates yemiyorlar
Kuru fasulye icin bi yerde sekeri yukseltr yazıyrdu,bi yerde de seker hastaları icin faydali yazıyrdu.Kuru fasulye yedigim gün koca bi ekmek dilimiyle birlikte 132 cıkmısti.Kurufaslyede varmymıs nısasta bılen varmı
Ben hergün yemesem bile 2-3güne bir hep yedim
Sınıra yakın çıkmıştı aslında benim de
Acaba bi ara tokluk şekeri gibi mi baktırsam
Bir de bu aralar başım bir an gena dönüyor oda falan
Tansiyonla mı alakalı acaba
Size de oluyor mu?
Kuru fasulye icin bi yerde sekeri yukseltr yazıyrdu,bi yerde de seker hastaları icin faydali yazıyrdu.Kuru fasulye yedigim gün koca bi ekmek dilimiyle birlikte 132 cıkmısti.
Canım basit karbonhidratlar inanılmaz yükseltiyor. Patates, beyaz un, makarna vs
Koy ekmegı canım:) Pilav yiyemeyince ekmegin ustune kuru fasulye döküp yiyrm.Koca bı ekmek dılımı nasıl oluyo cnm :)
Su seker kadar stres yaptıran bisey yoktur h
Koy ekmegı canım:) Pilav yiyemeyince ekmegin ustune kuru fasulye döküp yiyrm.
Bulgur pilavı cok nadir yiyorum.Aslında bebek icin de cok faydalı.Bundan sonra artırayim yeme sıklıgini canım:) bulgr pılavı ye snde bnm gbı
kiiiz nasil kuru fasulye dokupSu seker kadar stres yaptıran bisey yoktur h
Koy ekmegı canım:) Pilav yiyemeyince ekmegin ustune kuru fasulye döküp yiyrm.
:)))Seker kafayı yedirdityr insana.Allahim kimseye vermesin. Bence de kisiden kisiye degsyrkiiiz nasil kuru fasulye dokupallah seni bende yiyrm kuru fasukye yada nohut olctgm zamanalr hic yukseltmedi.ya bu bence kiaiden kisiye daha cok degisiyo bence.her ogunde yogurt yemeyi ihmal temyn dengeliyo.dogurunca yemiucem artk yogurt
Bulgur pilavı cok nadir yiyorum.Aslında bebek icin de cok faydalı.Bundan sonra artırayim yeme sıklıgini canım
kiiiz nasil kuru fasulye dokupallah seni bende yiyrm kuru fasukye yada nohut olctgm zamanalr hic yukseltmedi.ya bu bence kiaiden kisiye daha cok degisiyo bence.her ogunde yogurt yemeyi ihmal temyn dengeliyo.dogurunca yemiucem artk yogurt
duser duser.dort gozle bekliur su son haftalarn bitmesini.bu aralar cok kacamk yaotim olcmuyrm diye ama yarin olcmeye basliycam persembe gunu gidicem endokrine.Insalalh dogrnca duser sekerler ben. Kendmden emın deglım
duser duser.dort gozle bekliur su son haftalarn bitmesini.bu aralar cok kacamk yaotim olcmuyrm diye ama yarin olcmeye basliycam persembe gunu gidicem endokrine.
Bende oyle kolonya sisesi dusunuyorum canim.nerden nekadara aldin siselrriBen küçk kolonya şişelerinden aldım; üzerine isimli ayna kestirip şifon çiçekle süsleyeceğim kısmetse :)
Bugun bendede vajina agrisi vardi sanki baski yapiyomus gibi oldu.yatip biraz uzaninca gecti.bu kasilma falan nedir ben hic anlamiyorumki.belkide oluyo ben bilmiyorum.sancim tutsa normal deyip onemsemicem valla bu gidisle:)Vajina ve kalça ağrısı yaşayan varmı bugün baya zorladı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?