2017 Aralık Anneleri

Evet canim sancısıZ geçiyordu yani dogum sancısı kasiklarda mi oluyor ya benim karnim ağrıyor ama ben usutuyorum herhalde diyorum
Oh ne guzel sancisiz regl:) gebeligin ilk haftalarinda kasiklarda hafif sancilar olur ya onun bi 10 tik ilerisini düşün oyle gibi:)

Çok yorucu bi gündü anca okudum yazdıklarınızı ilk posta çamaşırlarımı yıkadım kurudular sayılır ama sabah toplayıp ütülüycem odamız kuruldu bi güzel silindi bezlerimiz ıslak mendillerimiz kremlerimiz vs yerleştirildi hergün azar azar kıyafetlerimizde yerleştimi odamıza hafta sonuna doğru çantamıda hazırladımmı kızımı beklemekten başka bi işim kalmıycak inşallah

Yaaa kıyamam ben yaaa onun içinde çok zor annesi senin için de öyle biliyorum ama iite tekrar beze başlayıp bırakmaya çalışınca dahada zor oluyor işler bende bi ara ilk öyle yaptım ama ters tepti, sadece çok sabırlı ol hemde çok bide kararlı olduğunu göster kızmadan azarlamadan, benim ufaklıkda yaptı altına büyük tuvaletini ama hiçbir şey olmamış gibi davrandım belli bir süre sonra alıştı tabi 20 günü buldu ama alışacak annesi sen üzülme kızmada sen gerilince inan oda çok korkuyor

Ay çok şekerler güzel günler de giysin. Kapisonlu almak çok mantıklı . Şapka hep takilmio üşümez hem
Çok teşekkür ederim inşAllah hayrla giymek nasip olur canım cümlemizin evladı ❤ şapkada çok almayacağım ama kapşonlular dışarıdada ensesini kulaklarını koruyor iyi oluyor

Oh ne guzel sancisiz regl:) gebeligin ilk haftalarinda kasiklarda hafif sancilar olur ya onun bi 10 tik ilerisini düşün oyle gibi:)
Canim ben ilk bir buçuk ay hamile oldugumu bile anlamamıştım ne agrim vardı ne başka adetim 15 gün gecikince eşim test yap demeye başladı ki ilk defa gecikme oldu ama ben bebek olmuyor zaten diye rahattim hatta hali yikadim dama çıkardım pencere sildim ki bizim pencereler büyük bahar temizliği yaptım kaldirmadigim ağırlık kalmadı sonra hamile oldugmu öğrendim ve düşük tehlikem olduğunu da öğrendim benim gebeligimin 4. Ayının sonuna kadar hiç agrim olmadı amaa kanamam vardı yani kasik agrisi bel agrisi hiç yasamadim 5. Ayla birlikte ağrılarım başladı onda da erken dogum riskim vardı maalesef sadece karnim çok sertti

GÜnaydın kızlar. Hepimiz için hayırlı güzel ve sağlıklı bir gün olur inşallah. Göğsünde süt akıntısı olan var mı? Çok olmasa da çamaşırımı kirletecek kadar bi akıntı var. Tecrübeli anneler özellikle size sorum. Normal midir bu acaba?

Inşallah canim senle aynı haftadayiz ama bende süt akıntısı yok canim

Kızlar bir de bu aralar bebeğim çok az hareket ediyo. Normalde gece özellikle o kadar çok hareketliydi ki ben uykudan uyanırdım. Ama şimdi hareketleri çok azaldı. Hep bir yerde duruyo sanki. Elimle biraz ittirince tepki veriyo. Bunları yaşayanlar var mı? Normal mi böyle.

Bende bir aydan fazladır var da. Başka bi şey mi acaba diye işkillendim biraz.
Canim sadece gogus uçlarını skmaman gerekiyor diye biliyorum ciunku rahmi
uyariyormus erken doğuma sebebiyet veriyormuş başka da bilgim yok canim tecrübeli anneler daha bilgilidir

Canim sadece gogus uçlarını skmaman gerekiyor diye biliyorum ciunku rahmi
uyariyormus erken doğuma sebebiyet veriyormuş başka da bilgim yok canim tecrübeli anneler daha bilgilidir
Anladım canım. Yok sıkmıyorum zatenZ genelde çamaşırımı değişirken farkediyorum. Önceden akmıp hatta bi miktar da göğüs ucumda kurumuş şekilde görüyorum

Canim daha dun topige ben de yazmıştım aynısını bende de var gün içinde toplasan 6 7 defa hareket ediyor o da tekmeleme değil acaba rem uykusu dedikleri uykuya mi yatıyorlar yada alanları mi daraldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…