Anladım canım. Yok sıkmıyorum zatenZ genelde çamaşırımı değişirken farkediyorum. Önceden akmıp hatta bi miktar da göğüs ucumda kurumuş şekilde görüyorum[/QUOTE
Aksın canim bisey olmaz herhalde ama yine de doktoruna BI danis
insallah doğumdan sonra da bolca sutun olur
Canim ben ilk bir buçuk ay hamile oldugumu bile anlamamıştım ne agrim vardı ne başka adetim 15 gün gecikince eşim test yap demeye başladı ki ilk defa gecikme oldu ama ben bebek olmuyor zaten diye rahattim hatta hali yikadim dama çıkardım pencere sildim ki bizim pencereler büyük bahar temizliği yaptım kaldirmadigim ağırlık kalmadı sonra hamile oldugmu öğrendim ve düşük tehlikem olduğunu da öğrendim benim gebeligimin 4. Ayının sonuna kadar hiç agrim olmadı amaa kanamam vardı yani kasik agrisi bel agrisi hiç yasamadim 5. Ayla birlikte ağrılarım başladı onda da erken dogum riskim vardı maalesef sadece karnim çok sertti
Anladm canm degiskmis.
Dogum sancilarinda olmayabilir ama yani beline vurabilir yada sadc kasilmalarin olabilir. Bazen sanci hissetmezsin nst de sanci cikar meger dogum baslamistr.
Dikkat et o zmn son aylar sık sık dr git nst gir
Canim daha dun topige ben de yazmıştım aynısını bende de var gün içinde toplasan 6 7 defa hareket ediyor o da tekmeleme değil acaba rem uykusu dedikleri uykuya mi yatıyorlar yada alanları mi daraldi
Ben de şimdi internetten baktım da. Rem uykusuna yatıyolarmış. Eğer çok telaşlanırsak enerji verecek şeyler yiyip evde biraz hareket edip daha sonra dinlenme pozisyonuna geçmemizi önermişler.
Anladım canım. Yok sıkmıyorum zatenZ genelde çamaşırımı değişirken farkediyorum. Önceden akmıp hatta bi miktar da göğüs ucumda kurumuş şekilde görüyorum
Benim bebegim de dünden beri baya hareketsiz. Önceki günler daha çok hareket ediyordu dün sadece arada hafif hafif ittirdi bugün de öyle hafif kıpırdanmalar hissediyorum sadece
Benim bebegim de dünden beri baya hareketsiz. Önceki günler daha çok hareket ediyordu dün sadece arada hafif hafif ittirdi bugün de öyle hafif kıpırdanmalar hissediyorum sadece
Bizimkinin yaptığı en çok hareket hıçkırık. Günde belki 5-6 defa en az 10 dk süren hıçkırkları var. Onun dışında eskiye nazaran daha az tekme itme hareketi oluyor
GÜnaydın kızlar. Hepimiz için hayırlı güzel ve sağlıklı bir gün olur inşallah. Göğsünde süt akıntısı olan var mı? Çok olmasa da çamaşırımı kirletecek kadar bi akıntı var. Tecrübeli anneler özellikle size sorum. Normal midir bu acaba?
Canım günaydın. Bu haftalarda normal olduğunu bir çok yerde okuyorum. Hatta akmayanların neden hala benden akmadı dediği oluyor :)
Ben de sıvı olarak farketmedim de (çamaşırım ten rengiydi), akıp kurumuş gibi ucunda vardı dediğin gibi.
Canım günaydın. Bu haftalarda normal olduğunu bir çok yerde okuyorum. Hatta akmayanların neden hala benden akmadı dediği oluyor :)
Ben de sıvı olarak farketmedim de (çamaşırım ten rengiydi), akıp kurumuş gibi ucunda vardı dediğin gibi.
Anladm canm degiskmis.
Dogum sancilarinda olmayabilir ama yani beline vurabilir yada sadc kasilmalarin olabilir. Bazen sanci hissetmezsin nst de sanci cikar meger dogum baslamistr.
Dikkat et o zmn son aylar sık sık dr git nst gir
En son 2 hafta önce gittim nstye sancı çıkmadı ama du yalancı kasilmalar nst görünmüyor herhalde ben de sancim olmaz dogum başlar diye korkuyorum ama nisan yada su yum gelir diyorum dogum baslrsa bakalım hayurlisi canim
Ben de şimdi internetten baktım da. Rem uykusuna yatıyolarmış. Eğer çok telaşlanırsak enerji verecek şeyler yiyip evde biraz hareket edip daha sonra dinlenme pozisyonuna geçmemizi önermişler.
En son 2 hafta önce gittim nstye sancı çıkmadı ama du yalancı kasilmalar nst görünmüyor herhalde ben de sancim olmaz dogum başlar diye korkuyorum ama nisan yada su yum gelir diyorum dogum baslrsa bakalım hayurlisi canim