2017 Aralık Anneleri

Anladm canm degiskmis.
Dogum sancilarinda olmayabilir ama yani beline vurabilir yada sadc kasilmalarin olabilir. Bazen sanci hissetmezsin nst de sanci cikar meger dogum baslamistr.
Dikkat et o zmn son aylar sık sık dr git nst gir

Canim daha dun topige ben de yazmıştım aynısını bende de var gün içinde toplasan 6 7 defa hareket ediyor o da tekmeleme değil acaba rem uykusu dedikleri uykuya mi yatıyorlar yada alanları mi daraldi
Ben de şimdi internetten baktım da. Rem uykusuna yatıyolarmış. Eğer çok telaşlanırsak enerji verecek şeyler yiyip evde biraz hareket edip daha sonra dinlenme pozisyonuna geçmemizi önermişler.

Anladım canım. Yok sıkmıyorum zatenZ genelde çamaşırımı değişirken farkediyorum. Önceden akmıp hatta bi miktar da göğüs ucumda kurumuş şekilde görüyorum
Canım o normal endişelenme sadece sıkma yeter sıkarsan doğum olayanını uyarırsın

Benim bebegim de dünden beri baya hareketsiz. Önceki günler daha çok hareket ediyordu dün sadece arada hafif hafif ittirdi bugün de öyle hafif kıpırdanmalar hissediyorum sadece

Benim bebegim de dünden beri baya hareketsiz. Önceki günler daha çok hareket ediyordu dün sadece arada hafif hafif ittirdi bugün de öyle hafif kıpırdanmalar hissediyorum sadece
Bizimkinin yaptığı en çok hareket hıçkırık. Günde belki 5-6 defa en az 10 dk süren hıçkırkları var. Onun dışında eskiye nazaran daha az tekme itme hareketi oluyor

Canım günaydın. Bu haftalarda normal olduğunu bir çok yerde okuyorum. Hatta akmayanların neden hala benden akmadı dediği oluyor :)
Ben de sıvı olarak farketmedim de (çamaşırım ten rengiydi), akıp kurumuş gibi ucunda vardı dediğin gibi.

Anladım canım. İnşallah Doğumdan hemen sonra da akmaya devam eder de hemen emer bizim tosuncuklar

Anladm canm degiskmis.
Dogum sancilarinda olmayabilir ama yani beline vurabilir yada sadc kasilmalarin olabilir. Bazen sanci hissetmezsin nst de sanci cikar meger dogum baslamistr.
Dikkat et o zmn son aylar sık sık dr git nst gir
En son 2 hafta önce gittim nstye sancı çıkmadı ama du yalancı kasilmalar nst görünmüyor herhalde ben de sancim olmaz dogum başlar diye korkuyorum ama nisan yada su yum gelir diyorum dogum baslrsa bakalım hayurlisi canim

Ben de şimdi internetten baktım da. Rem uykusuna yatıyolarmış. Eğer çok telaşlanırsak enerji verecek şeyler yiyip evde biraz hareket edip daha sonra dinlenme pozisyonuna geçmemizi önermişler.
rem uykusunu bende tlfndaki hamilelik programında oku dum da ama enerji verici ne yiyebilirim ki ben enerji verici şeyler sekerden dolayi yasak

Canım içimizden koskoca bi insan çıkacak, Gelirken anlarız herhalde Sen düşünme bunları

rem uykusunu bende tlfndaki hamilelik programında oku dum da ama enerji verici ne yiyebilirim ki ben enerji verici şeyler sekerden dolayi yasak
Su içip sola yatınca hareketleniyor çoğunlukla benimki. Ama mesanen boş olmalı. Yeri daralınca hareket edemiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…