2017 Aralık Anneleri

hareketlerden en muzdarip bendim galiba.hareket etmiyo diye az ulumadim burda :)) gecen haftada ayniydi benm az az oynuyodm.sanirim bi gecis donem.nazar deydrmeyeym bugunlerde masallahi var.herkrsin dedigi gibi rem uykusuyms evet.iki saat kadr uyuyablyolar.sola yatip karninla oynarsan rahatsz olablr.bide karnımı ısıtyms gibi elini surtersen ona da rahatsz oluyo.ben surekli sola yattgm icin surekli hissedeblyrm en ufak hareketni bile.bide ters durusta oldugu icin sanirim.sag ayak mi artk sok ayak mi hem kasigimda cikinca isircam onu.

Allahtan onlar serbest canim ama ara ogunde yiyebiliyprum canim
Anladım canım. O vakitler yersin sen de. Hareketlerini kontrol edersin. Ama normalmiş şu dönemde. Yazan arkadaşlar da oldu. Bir iki haftaya eski hareketli hallerine geri dönerler inşallah

Bnde olmadı hıc.. sıkma bnce dktra sor

Günaydın ben sol tarafım pert uyandım bugün yürüyemiyorum. Var mı kemik agrisi olan?

Selam kizlar.benimde feci halde sol kaburga cok kotu artik.sagda biraz agriyo.sirt ustu uyuyorum napim.cok donuyorum sag sol sirt ustu.sagsalim dogururuz insallah hepimiz.

Selam kizlar.benimde feci halde sol kaburga cok kotu artik.sagda biraz agriyo.sirt ustu uyuyorum napim.cok donuyorum sag sol sirt ustu.sagsalim dogururuz insallah hepimiz.

sırtüstü yatınca benim nefesim kesiliyor , karnım geriliyor senin de oluyor mu ?

Sırtüstü yatında da nefesim daralıyor kendi çıkardığım sese uyanıyorum (kocam başka odaya kaçıp uyuyor)
Neyse az kaldı, yapacak bir şey yok.

sırtüstü yatınca benim nefesim kesiliyor , karnım geriliyor senin de oluyor mu ?

Tam da nefes kesilmesinden bahsediyordum. Çok normalmiş sırtüstü yatınca sıkıntı olması. Aslında normal bir hamilelik geciriyor olmamızdan kaynaklı bu sıkıntılar.

Ben canim sol tarafa yatmaktan oluyor agri gece beni uyandırıyor artık sagima yatıyorum çok agriyinca ama vicdan azabı çekiyorum

Walla bn sagımada yatıyorm solumada bıraz sırt ustude.. devamlı sola yatmam mumkn degl zaten bel agrım var pozsyon degstrmek zorndayım

Sırtüstü yatında da nefesim daralıyor kendi çıkardığım sese uyanıyorum (kocam başka odaya kaçıp uyuyor)
Neyse az kaldı, yapacak bir şey yok.

Ya nıye öle yapıyo kocan ı kadr cok u rahatsz oluyoms destek olsaya bız neler cekıyoz

Tam da nefes kesilmesinden bahsediyordum. Çok normalmiş sırtüstü yatınca sıkıntı olması. Aslında normal bir hamilelik geciriyor olmamızdan kaynaklı bu sıkıntılar.
ben yatamıyorum sırtüstü rahat edemiyorum, ay bi doğurayım yüz üstu yatcam çok özledim :'(

Günaydın güzel anneler.. Yazılanların hepsi bende de var sola yatıyorum kolum bacağım uyuşmuş ağrıyla uyanıyorum sağa yatıyorum aynı bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum böyle böyle geçiyor geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…