2017 Aralık Anneleri

Walla bn sagımada yatıyorm solumada bıraz sırt ustude.. devamlı sola yatmam mumkn degl zaten bel agrım var pozsyon degstrmek zorndayım
Canim sırtüstü yatmayı onermiyorlar allah göstermesin kordon dolanmasi bile o labiliyormus ki ben zaten sırtüstü yatamiyorum sanki nefesim kesiliyor

Günaydın güzel anneler.. Yazılanların hepsi bende de var sola yatıyorum kolum bacağım uyuşmuş ağrıyla uyanıyorum sağa yatıyorum aynı bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum böyle böyle geçiyor geceler.

Aynn canm sanci olmasada illa bi belirti olur . Amin:)

Kızlar konu değiştireyim biraz diye bir şey soracağım sizlere. Bebeklerinize klasik müzik dinletiyor musunuz? Bu haftalarda da başlamak geç mi olur? Daha önceki gebeliklerinde deneyimleyen anneler var mı? Bilgi verebilir mi?

Walla bn sagımada yatıyorm solumada bıraz sırt ustude.. devamlı sola yatmam mumkn degl zaten bel agrım var pozsyon degstrmek zorndayım
sirt isti nasil uyuyosn kiz ben son nefesimi veriyomsm gibi oluyo.hatta gece cok yapiyomsm esim korkuya uyumuyo nefessiz kalcam diye :)) bazen bendekendi sesime uyaniyrm

sirt isti nasil uyuyosn kiz ben son nefesimi veriyomsm gibi oluyo.hatta gece cok yapiyomsm esim korkuya uyumuyo nefessiz kalcam diye :)) bazen bendekendi sesime uyaniyrm

Canım benım yastgım cok ınce velkı ondan cok bukulmuyodur boynum kanepede benmde öle oluyoda yatakta pek olmuyo

Ben kendı sesımı dnletıyorm daha cok ewdede kmse olmaynca bolca konusuyorum :) bıde kuran dnletıyorm banada ıyı gelıyo

Bugun bendede vajina agrisi vardi sanki baski yapiyomus gibi oldu.yatip biraz uzaninca gecti.bu kasilma falan nedir ben hic anlamiyorumki.belkide oluyo ben bilmiyorum.sancim tutsa normal deyip onemsemicem valla bu gidisle:)
Sancı olsa yatınca geçmiyor canım dalga halinde artarak geliyor 4 sene geçti üstünden hatırlamıyorum çatı ağrısı mı ne diye

Annem bana dinletmiş o zaman yeni yeni moda oluyormus bu klasik muzik dinletme mevzusu. Uslu bir bebekmişim. Ve klask müziğe de ilgim oldu hep. Bence dinletin. Ben de basliyim hatta dinletmeye

Cnm müzik dinlet tabi..çizgi film de olabilir yani sen izleyebilirsiniz..ben kızımda koyun shaun ve oscar çöllerde çizgi filmlerini izlerdim doğunca ağladığında falan onları dinlemiyordum düşüyordu biliyorlar yani sesleri tanıyorlar..o çizgi filmleri çok sever şimdi bile kahkaha atar izlerken..

Sancı olsa yatınca geçmiyor canım dalga halinde artarak geliyor 4 sene geçti üstünden hatırlamıyorum çatı ağrısı mı ne diye
Valla canim sanciyi anlarim herhaldede bu kasilma falan diyolar onu hic cozemedim.ya olmuyor yada ben nasil bisey oldugunu bilmiyorum.sertlesme oluyor ama ondada bebegimi hissediyorum elimi koydugumda konusunca cekiyo ayagini falan.

Kizlar Gyno ferro sanol kullananlar gunde kac kere ve ne zaman kullaniyor ?
Ben kullanıyorum da doktor yemekten 2 saat önce aç karna al demişti bana. alarmı sabah 6 ya kuruyorum, uyanabilirsem kalkıp ilacımı yutup yatıyorum. 8 de de işe gitmeden önce birşeyler yiyorum uyanıyorum yemek yiyorum.

Valla canim sanciyi anlarim herhaldede bu kasilma falan diyolar onu hic cozemedim.ya olmuyor yada ben nasil bisey oldugunu bilmiyorum.sertlesme oluyor ama ondada bebegimi hissediyorum elimi koydugumda konusunca cekiyo ayagini falan.
Artık son haftalar normal doktor sertleşme için az su içme yada yorgunluk tan olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…