2017 Aralık Anneleri

anlayamadim ne yazdgni canim ya uc kez okudum hastane cikisi mi aldik.hangi takimlardan koyalm kiz ne yazmisin

:) ewet aynen onu yazdm cnm hastane cıkısı takımlar oluyoya 10lu falan onlardan koymak sartmı dıyorm dıger aldgmz takmlar olmaz ı dıyorm ayrı ayrı battanıyesı tulumu zıbını dıyorm

Kzlar bıde canta olarak ne hazrlıyosunuz hem bızım hem bebısın kyafetler olcak kış malum kalın kıyafet battanıye falan. Kcuuk bıtane tekerlı bavulum var onnla bebekcantası olrmukı ıkısı
kucuk bavula koy ikisini birden daha mantikli.benm bavullar cok buyyk ben mecburen iki sirt cantasina koycam.benm bebek cantam sirt cantasi gibi olanlardan.bi tanede her gune kullanmak icin oldum onada keniminkileri koycam.bebi icin en az 3 kiyafet koy yedekte olsun.iki battaniye olsun bi peluş kendine hirka corap ic camasiri fazka fazla koy

Tamm cnm bır ıkı eksık var canta ıcın onları alıyım hazrlayım bnde ınsalalh

:) ewet aynen onu yazdm cnm hastane cıkısı takımlar oluyoya 10lu falan onlardan koymak sartmı dıyorm dıger aldgmz takmlar olmaz ı dıyorm ayrı ayrı battanıyesı tulumu zıbını dıyorm
olur tabi neden olmasin.bizde demin onu konusydk aldigm onlu hastane cikisi tam mevlutluk takim ablamda diyo onlari giydirme besli zibin takimlarndan giydr diye.bende ole yapablrm yani.ic zibin falan varsa onlardan koy tulum olablr sart degil yani onlular

Tamm cnm bır ıkı eksık var canta ıcın onları alıyım hazrlayım bnde ınsalalh
benmde eksijlerm var.ic camasri gogus kremi alcam da kadin pedi falan bulunsun yanimda.biberonlari da bi dahaki hafta kaynaticam kurutup buzdolabi posetelrine koycam agizlarni bagliycm oyle koycam cantaya temiz temiz dursunlar.annem yaski esim anlamaz bi anda bisey oldu mu saga sola emir vemektense alir cantami cikarz

mor olan cok kibar cok sık.pembede oyle.ben mevlut icin yaptrcm kismet olursa o mor olanlrin mavisinden
Mor olan kolonya pembe olan olanda seker koymak icin.kendim alip yapmayi dusunuyordum ama malzemeleri alan adamda yapiyormus boyle hazir 1.5 lira kendimde yapmaya kalksam sanki hemen hemen ayni maliyeti bulcak.bende mevlut icinmi hastane icinmi ona karar veremedim bi turlu.

ayni hesaba geliuosa yaptr canim ugrasma.uygunmusta hem fiyatı.ben mevlut icin yapicam dogum icin gerek yok diye dusunuyrm.dogum icin bi eve bebek cikolatasi yaptrcm bide lahusa serbeti bardaklarıni falan alcam.eve bebek gormeye gelen olursa ikram etmek icin

Onlar bizde de oluyor. Bel ağrısı kendimi yorunca ya da ayakta çok kalınca adet ağrısı gibi oluyor aynen bende de. Ama ayda bir ya da iki kez o kadar şiddetli ağrıyor
Ben hiç ayakta durmuyorum hep yatıyorum gibi bisey. Neyse ki simdi biraz gecti gibi

Canım ben inanıyorum bebiş bekleyecek daha önce de söylemiştim. Gönlünü ferah tut göreceksin.

Kendın yapmak en mantıklsıı ben bıle neyı nasıl yapcagımı sasırıyorum esım hc yapamaz

Walla bısuru takımım var cnm bıde onluya oara vermeyım dıyorm battanıyede var bıkac tane zıbın yelekte var cest cest koyarım

Benim halam ebe. Az önce aradı konuştuk 35ten sonra kullandirmiyoruz pek dedi. Doktora da yüz kere sordum kullanma dedi. Anlamadım ki ben de :/

Zamannda ceyızıme yapılan örgü yelegı şalı ben bnları gymem dıye halamlara vermstm meger dogmda lazm olrmus sıcacık dogmdan snra sırtıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…