2017 Aralık Anneleri

Kzlar bıde canta olarak ne hazrlıyosunuz hem bızım hem bebısın kyafetler olcak kış malum kalın kıyafet battanıye falan. Kcuuk bıtane tekerlı bavulum var onnla bebekcantası olrmukı ıkısı
Bende küçük boy tekerlekli valiz ve küçük el çantası yaptım. Eşimin kıyafetleri de onun sirt çantasında olacak

Bende küçük boy tekerlekli valiz ve küçük el çantası yaptım. Eşimin kıyafetleri de onun sirt çantasında olacak

Ne guzel esındenı yannda kalacak keske benımde öyle olsaydı bana destek olsaydı devlet hastanesnde allah bılr ne zaman gorecem esımı

Ne guzel esındenı yannda kalacak keske benımde öyle olsaydı bana destek olsaydı devlet hastanesnde allah bılr ne zaman gorecem esımı
Canım benim sağlıkla kucağına al inşallah. olsun hiç öyle düşünme siz de evinize dönünce yavrunuzu kucağınıza alınca tadını çıkarırsınız. Hastanede bisey anlamıyorsun telaştan gelenden gidenden. Önemli olan bebişin sağlıklı doğsun gerisi çok da önemli degil

Amın ınsallah hepımz gorururz bu guzel gunlerı

Canım dilek haklı mevlüt için yaptır hastaneye gerek yok çikolata kolonya yap hastaneye gelene ikram etmek için bende öyle yapacağım, kolonya şişeleri satılıyor cam 5 tl ye aldım ben küçük annemde duruyor bi ara reanini çeker atarım çok tatlı taç gibi yapmışlar şişeyi onlardan bak bide mevlütdede kullanırsın hem onu

kizlar ben basladim bebinin kiyafetlerni yikamaya beyazlari yikattim dua ede ede astim onlari.minik minik cok guzeller.rabbim saglikla hayirlsyla giudirmeyi nasip etsin insallah hepimize
Amin canım bende bsşladım yıkamak sermek sorun değilde ütülemek baya yoruyo canım ayakta yapıyom belim ağrıyo oturarak yapıyom kolum ağrıyo minnak minnak oluca cok oyalıyo zor ama bi okadarda zevkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…