Aynen bende de uyku yok açım dayanamadım artık ekmek yedik üzerine süzme yoğurt sürdüm bende. Midem çok yanıyor bir de acıkınca beter oluyorben uyuyamdm acliktan ağladım yatakta.kalktm salcali ekmk yiyorm
Aynen canım. Normal bir ütüye uğraştığımın 3 katı zaman alıyor neredeyse. 2 3 günde bitti benimkinin ütüsü. O yüzden iyi ki erkenden başlamışım diyorumAmin canım bende bsşladım yıkamak sermek sorun değilde ütülemek baya yoruyo canım ayakta yapıyom belim ağrıyo oturarak yapıyom kolum ağrıyo minnak minnak oluca cok oyalıyo zor ama bi okadarda zevkli
dr banada dun öyle dedi canım bende kullanıyorum adaları 35 te bırakmak gerek dedi bıraktıracak banadaBenim halam ebe. Az önce aradı konuştuk 35ten sonra kullandirmiyoruz pek dedi. Doktora da yüz kere sordum kullanma dedi. Anlamadım ki ben de :/
Ben de diyodum erken mi biraktirdi doktor. Anladim canım çok sagol. Bakalım bekliyorum şimdi artık ne zaman gelmek isterse.dr banada dun öyle dedi canım bende kullanıyorum adaları 35 te bırakmak gerek dedi bıraktıracak banada
Sut sağma pompasını mi yanina alıyosun canım. Ben koymadım onu zaten hastanelerde yok mudur. Ben 4 tane takım koydum bebek için. Ikisini penye battaniyeye ikisini muslin örtüye bohça yaptım. Hastane alttan çitciti atlet istemiş 3tane onları koydum. 3er tane de yarim kollu ve uzun kollu zıbın aldım. Ağız mendili eldiven çorap şapka aldım. Bi tane örgü battaniye bi tane polar battaniye bir de kendi diktiğim bi pamuklu battaniye var onu aldım. Emzik aldım dedim ne olur ne olmaz dursun. Biberon koydum. Göğüs kalkanı ve göğüs ucu aldım belki çıkmaz doğumdan sonra uçları diye. Hastane bebek losyonu ve pişik kremi istemiş onları aldım. Bir de bebek için fırça tırnak makası falan istemiş hastane listede vardı onları koydum. Kendime pijama gecelik sabahlık yüksek bel çamaşır emzirme sütyeni atleti koydum. Bazen çok kanama oluyomus tek kullanımlık lohusa külotu aldım. Göğüs ucu kremi aldım. Bir de kişisel eşyalar vs. Bebek için pamuk, kendime göğüs pedi vs. Çok mu olmuş az mi olmuş ben de bilmiyorum :/ Bir de bebek şekeri kapı süsu bebek beşiği eteği için tül falan olacak ayrı bi posetteBen daha çanta hazırlamadım öncelikle bebegin kıyafetlerini yıkamam lazim. Kayık boy tekerlekli valiz işimi görür mü yoksa abartı mi olur. El valisine de sığdıramam diye düşünüyorum gecelik terlik bebegin kıyafetleri kişisel bakım ürünleri bezi biberinu pompası battaniyesi derken. Siz neler koyacaksınız çantaya. Ben gereksiz şeyleri de mi alıyorum acaba yanıma.
Ben daha hazırlamadım ama benim henüz almam gerekenler de var. Mesela göğüs ucu almam lazım benim uçları hiç yok çünkü krem filan da almam lazım bunları tamamlayıp koyayım hazır olsun artik. Bana hastaneden bi liste vermediler henüz gittiğimde onu da sorayim bariSut sağma pompasını mi yanina alıyosun canım. Ben koymadım onu zaten hastanelerde yok mudur. Ben 4 tane takım koydum bebek için. Ikisini penye battaniyeye ikisini muslin örtüye bohça yaptım. Hastane alttan çitciti atlet istemiş 3tane onları koydum. 3er tane de yarim kollu ve uzun kollu zıbın aldım. Ağız mendili eldiven çorap şapka aldım. Bi tane örgü battaniye bi tane polar battaniye bir de kendi diktiğim bi pamuklu battaniye var onu aldım. Emzik aldım dedim ne olur ne olmaz dursun. Biberon koydum. Göğüs kalkanı ve göğüs ucu aldım belki çıkmaz doğumdan sonra uçları diye. Hastane bebek losyonu ve pişik kremi istemiş onları aldım. Bir de bebek için fırça tırnak makası falan istemiş hastane listede vardı onları koydum. Kendime pijama gecelik sabahlık yüksek bel çamaşır emzirme sütyeni atleti koydum. Bazen çok kanama oluyomus tek kullanımlık lohusa külotu aldım. Göğüs ucu kremi aldım. Bir de kişisel eşyalar vs. Bebek için pamuk, kendime göğüs pedi vs. Çok mu olmuş az mi olmuş ben de bilmiyorum :/ Bir de bebek şekeri kapı süsu bebek beşiği eteği için tül falan olacak ayrı bi posette
Sor canım bazı hastanelerde oluyoBen daha hazırlamadım ama benim henüz almam gerekenler de var. Mesela göğüs ucu almam lazım benim uçları hiç yok çünkü krem filan da almam lazım bunları tamamlayıp koyayım hazır olsun artik. Bana hastaneden bi liste vermediler henüz gittiğimde onu da sorayim bari
Valla bi makina çamaşırı 3 kerede ütüledim annem düzelsede kalanları ona yığsam diye dua ediyorumAynen canım. Normal bir ütüye uğraştığımın 3 katı zaman alıyor neredeyse. 2 3 günde bitti benimkinin ütüsü. O yüzden iyi ki erkenden başlamışım diyorum
1. 1 tane 10 lu hast çıkışı ek olarak içine 2 ağız mendili küçük müslin bat vardı onu koydum bebeği ilk onla sarsınlar diye bi tane yelek ve bi bez koyup bi paket yaptımBen daha çanta hazırlamadım öncelikle bebegin kıyafetlerini yıkamam lazim. Kayık boy tekerlekli valiz işimi görür mü yoksa abartı mi olur. El valisine de sığdıramam diye düşünüyorum gecelik terlik bebegin kıyafetleri kişisel bakım ürünleri bezi biberinu pompası battaniyesi derken. Siz neler koyacaksınız çantaya. Ben gereksiz şeyleri de mi alıyorum acaba yanıma.
Nasıl yani sen dogum mu yaptın canimKızlar benim vesvesem boşuna değilmiş hareketlerinde azalma fark edince bir gün önce sezeryan oldum. Kan akışı durmuş ve suyum çok az kalmıştı .. Oğlum dünyaya geldi 30 haftalik ama haftasına göre zayıf 950gr doğdu. Dünya ya gelir gelmez ağladı yavrum..
Dualarinizi eksik etmeyin süt gelmesi lazım onun için uğraşıyorum şimdi
Kızlar benim vesvesem boşuna değilmiş hareketlerinde azalma fark edince bir gün önce sezeryan oldum. Kan akışı durmuş ve suyum çok az kalmıştı .. Oğlum dünyaya geldi 30 haftalik ama haftasına göre zayıf 950gr doğdu. Dünya ya gelir gelmez ağladı yavrum..
Ayyy canim sok oldum yazamadim haftan çok kötü değil çok çabuk kilo.alır zaten sen uzulmemeye bak ki sutun gelsin yüce rabbim oglusunu kucağına alıp hastaneden çıkmayı nasip etsin bebisi n nasil sen nasılsınKızlar benim vesvesem boşuna değilmiş hareketlerinde azalma fark edince bir gün önce sezeryan oldum. Kan akışı durmuş ve suyum çok az kalmıştı .. Oğlum dünyaya geldi 30 haftalik ama haftasına göre zayıf 950gr doğdu. Dünya ya gelir gelmez ağladı yavrum..
canim gozun aydin gecmis olsun.bende seni merak ediydm yazacaktm hatta.aglamasi iyi bak cigerleri gelismis demekki.tez vakitte kavusup evinize gidersnz insallah.kac gun duracakmış acaba kuvezdeKızlar benim vesvesem boşuna değilmiş hareketlerinde azalma fark edince bir gün önce sezeryan oldum. Kan akışı durmuş ve suyum çok az kalmıştı .. Oğlum dünyaya geldi 30 haftalik ama haftasına göre zayıf 950gr doğdu. Dünya ya gelir gelmez ağladı yavrum..
Kızlar benim vesvesem boşuna değilmiş hareketlerinde azalma fark edince bir gün önce sezeryan oldum. Kan akışı durmuş ve suyum çok az kalmıştı .. Oğlum dünyaya geldi 30 haftalik ama haftasına göre zayıf 950gr doğdu. Dünya ya gelir gelmez ağladı yavrum..
Canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız ikiniz de. Demek ki hissetmişsin.Kızlar benim vesvesem boşuna değilmiş hareketlerinde azalma fark edince bir gün önce sezeryan oldum. Kan akışı durmuş ve suyum çok az kalmıştı .. Oğlum dünyaya geldi 30 haftalik ama haftasına göre zayıf 950gr doğdu. Dünya ya gelir gelmez ağladı yavrum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?