2017 Aralık Anneleri

Kullanıyorum canım magnezyum içeren bi tablet aliyorum. Belim cok degisik agriyor ona korktum. Adet sancisi gibi sancim da var. Ara ara karnim semsert oluyor
Onlar bizde de oluyor. Bel ağrısı kendimi yorunca ya da ayakta çok kalınca adet ağrısı gibi oluyor aynen bende de. Ama ayda bir ya da iki kez o kadar şiddetli ağrıyor

Valla yıkayın kızlar hazır edin artık. Ben kalkamıyorum doğru düzgün inşallah siz iyi olursunuz da varsın bir daha yıkarsınız. Artık hazır olsun çantalarınız
Bugün dersim yoktu sözde bugün yapacaktım ben de
Ama boğaz ağrısı ve halsizlik kalkamadım
Bir de kızımı 5haftadır görmemiştim bugün de yüzünü kapattı ellerini gördük bi tek :)

Erken degl mı cnm tekrar yıkaman gerekır snra
ne olur ne olmaz ablamda bendeydi kimisini elde kimisini makinede bulmusken yikattrdm.utu de yaoarm yavas yavas sonra hazirlarm cantada bisey olmaz.digerlrni ben ortyrm ustunu toz olmazlar.herkes erken dogruyo kiz korkuyrm bende hazir olsunda.benim herife onu koy bunu koy demektense kendim hazirlayaym dursun

Bnde aybasnda hazrlar ınsallah hastane cıkısımımaldınz hepmz acaba takımlardan koysak nolrkı

Onlar bizde de oluyor. Bel ağrısı kendimi yorunca ya da ayakta çok kalınca adet ağrısı gibi oluyor aynen bende de. Ama ayda bir ya da iki kez o kadar şiddetli ağrıyor

Ben uc dort saat yemk yapsam ıs yapsam kopuyo belım felclı gnı oluyorum

Kzlar tanaıyonm bıraz yksek sankı 13 8 hamılelkte yksek dımı basım agrıyo ıkı saattr
Canim 13/7 iken tıp fakültesindeki doktorum takip et yükselmesin dedi. Özelde ki doktoruma gittiğimde 14/8 ölçtü ve 15/9 da ilaç başlarız dedi. Günde bir tane limon iç o düşürür tansiyonu dedi. Şimdi dikkat ediyorum tuzsuz yemeye alıştım. 12/7- 13/7 çıkıyor... ama farenjit olduğu için limon içemiyorum malesef

Kzlar bıde canta olarak ne hazrlıyosunuz hem bızım hem bebısın kyafetler olcak kış malum kalın kıyafet battanıye falan. Kcuuk bıtane tekerlı bavulum var onnla bebekcantası olrmukı ıkısı

Bnde lımon yıyemem sekerım var canım her zaman yukselse sylerm dktrada bugn byle oldu dahada olmaz ınsallah

iyi aksamalar kizlar hugun kontrolum vardi bebegim simdiye kadar hep 6 gunnonde gidiyordu.bugun ise 32+2olmam gerekirken 31+6 idi.ve 1800 gr ve 42 cm idi sanki. varmi bu aralar kontrole giden bizim gibi olan.
Ben gittim gecen hafta canim 32+2 de ama ultrasonda 33+4 tu.45 cm 2350 ydi

Bıde canta hazrlayanlar neler koydunuz kendınız ve bebşler ıcın fıkır olsun benım gbı acemılere.. brde hemsıreye vermk ıcın ayrı bı posete falanmı koymak gerk nasıl yapcaz ne koycaz acaba bıraz fazla sordm ama yaknmda kmse uok bunları ogrenebılecegım

Dinliyorum canım daha önce de dinlerdim şimdi kitap okurken temizlik yaparken.

Kizlar bu ikisinden hangisi guzel sizce.bi fikir verin bana kararsiz kaldim cok.

Eklentiler

• IMG-20171023-WA0000.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 99
. Adalat ne zamandır kullanıyorsun. Ben bir ara kullandım 3-4 gün kadar yarım tablet sonra bıraktırdı şimdi de kasılma veya sancı olunca bir tane al bir tane dil altı yap dedi sen de bir sor istersen doktoruna günlük değil ama çok kasılma - sertleşme olursa kullan der belki... tabi bir de haftalar ilerledi ileri haftalarda kullanmak belki doğru değildir yanı bilmiyorum benimde cuma kontrolüm var o zaman soracağım doktoruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…