2017 Aralık Anneleri

Insalalh cnm bazrn esımle tartstgmzda cok aglıyorm o zamanda cıkıyodr belkı ölcmedım ama allah korusun sonuna geldık eabbım yardımcımız olsun
Canim aglama desem boş biliyorum ben de öyleyim eşimle tartistigim zaman aslında ben tek basima tartisiyorum sonrada oturup agliyorum garibimin sesi bile çıkmıyor bu hormonlar mahvetti bizi

Canim aglama desem boş biliyorum ben de öyleyim eşimle tartistigim zaman aslında ben tek basima tartisiyorum sonrada oturup agliyorum garibimin sesi bile çıkmıyor bu hormonlar mahvetti bizi

Canım hormonlar etkılıyo ewet ama esımnde hatası yk degıl ıkı yıl gıdıp geldm bn tek basıma hastanelere sabah 7 cıkıyodm ewden aksam 6 da gırıyodum 4 asılama oldum buda tup bebek allah sukr tuttu sonnda nasıp oldu.. üzüldüğüm noktalar oluyo yanı bunada sukr yınede ınsallah herkse nasp etsn mevlam

Kuzum doktorunu arayıp bir sorsan ilacı niye kesti ya yada progestan falan verseydi adalat biraz ağır BI ilaç zaten
Sancılarım çok yüksekti düşmedi o yüzden adalat a başlamıştım. Pazartesi biraktiracagini söylüyordu zaten rahim ağzım da kısaldı doğum olabilir diye bekliyor. Düşmüyordu çünkü sancilar

Amin insallah yüce rabbim herkse nasip etsin esinde bebeğini kucağına alınca anlr babalık duygusunu bazı erkekler böyle oluyor maalesef ama kucağına aldı mi anlar

adet sancılarıda eklenirse bunlara dr a git yinede sen canim ne olur ne olmaz.biraktm diye dusunme psikolojikte oluyo az da olsa stres daha cok etkiler
Valla devamlı tetkikteyiz zaten çantalar arabada bekliyor günde kaç kere hastaneye taşınıyoruz git gel sinirim bozuldu iyice. Takip ediyorum en ufak bişeyde gidecez artik

Kuzum doğumu durdurmak mümkünken neden dogumun başlayacağını düşünebilir kidaha erken cunku

iyi aksamalar kizlar hugun kontrolum vardi bebegim simdiye kadar hep 6 gunnonde gidiyordu.bugun ise 32+2olmam gerekirken 31+6 idi.ve 1800 gr ve 42 cm idi sanki. varmi bu aralar kontrole giden bizim gibi olan.

Amin insallah yüce rabbim herkse nasip etsin esinde bebeğini kucağına alınca anlr babalık duygusunu bazı erkekler böyle oluyor maalesef ama kucağına aldı mi anlar

Insalalh cnm cokta kotu bı koca degl hakkını yemeyım ama bn bıraz daha ılgı alaka ıstıyorm galıba hayrlısı bakalım

iyi aksamalar kizlar hugun kontrolum vardi bebegim simdiye kadar hep 6 gunnonde gidiyordu.bugun ise 32+2olmam gerekirken 31+6 idi.ve 1800 gr ve 42 cm idi sanki. varmi bu aralar kontrole giden bizim gibi olan.

Bn yarn gtcem bakalım 31+3 yarın kac dıcek merak edıyorm kıloya boya

Valla devamlı tetkikteyiz zaten çantalar arabada bekliyor günde kaç kere hastaneye taşınıyoruz git gel sinirim bozuldu iyice. Takip ediyorum en ufak bişeyde gidecez artik

Canım ılk dogm senn olck galıba en onde sensın gordgm kadaryla hafta olarak . Hayrlısıyla kıcagına al ınsallahra bızede guc olsn ben korkuyorm kendımı yatstrmaya calısıyorm ama arada gelıyo stres bunalımlar

Inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımiza artık. Bana ilk aralıgin 2 si demisti doktor ama aralığa kalmayacak sanirim

hayirlsyla az kaldi alcaz kucagimza insallah.kiz evlata doyulur mu hic :))

Bu arada A vitamini fazlası da hamilelere zararlıymış. O yüzden evet havuca dikkat N Nil0005

Valla yıkayın kızlar hazır edin artık. Ben kalkamıyorum doğru düzgün inşallah siz iyi olursunuz da varsın bir daha yıkarsınız. Artık hazır olsun çantalarınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…