2017 Aralık Anneleri

Saglikla geçsin günleriniz. Ultrasonda kaç gr di acaba bebis. Şimdi Nasılsıniz

Kizlar ben korkmaya başladım acaba kasimi görebilecek miyim kasim anneleri ekimde dogum yaptı hep biz daha kasım olmadan basladik

Hayırlı olsun canım bak hissetmişsin ya hisedemeyip rahat haline denk gelseydi hem oğlun artık seni görmek istemiş hiç düşünme üzülmee inşallah en kısa zamanda sütün şifa olur toparlar kilo da alır oğluşun sana çok ihtiyacı var şimdii onu düşünüp moralini yüksek tut inşallah. Sağlıcakla sıhhatle evinize geçtiğiniz günleri de yazarsın buraya güzel haberlerini bekliyoruz canım

canım gözünüz aydın geçmiş olsun. En kıa zamanda toplar inşallah , bol bol sütün de olsun allah yardımcınız olsun canım.

canim gozun aydin insallah en kisa zamanda sutunde gelir bebisini kucagina da alirsin

Canım Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşAllahhhh üzülme sakın olur mu Rabbimin vardır bi bildiği Allahın izniyle hastanedende çıkar dualarım sizinle ❤

Ay canim gözün aydın Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin miniğe. Şimdi nasılsınız. İnşallah en kısa sürede sağ salim bebeğini kucağına alıp çıkarsın hastaneden. Bu arada bu topiğin ilk bebeği mi oldu? Süt olması için ayva kompostosu çok iyi bir de ılık bir duş kardeşimde denedik işe yarıyor gerçekten. Bir de sezaryen olunca hem de erken Doğum olunca bir-iki güne ancak gelir stres yapma

Evet ılık veya sıcak komposto iyi gelir birazda şekerli olursa daha iyi olur bol su yoğurtlu yarma çorbası çok süt yapıyor bide duş muhakkak alınmalı süt kanalları açılıyor

Kizlar ben korkmaya başladım acaba kasimi görebilecek miyim kasim anneleri ekimde dogum yaptı hep biz daha kasım olmadan basladik
Korkma kuzum Rabbim bilir en doğru zamanı sen strese sokma kendini kötü düşünce ile bebeğini erken getirtme sakin ol dinlen bol bol

ilk hercal vardi onun bebegi o daha erken doğmuştu.bı ikinci :))

bu utu yapmak ne zormus yaw.belim koptu.yarisini utuledim gerisini ablama biraktm utulesin.bize ayakalr kasikta oludgndan habire kurcaliyo orasini utuleyemdm dogru duzgun.o kucuk ayaklari isirmak şart oldu

Korkma kuzum Rabbim bilir en doğru zamanı sen strese sokma kendini kötü düşünce ile bebeğini erken getirtme sakin ol dinlen bol bol
Ne bilim kuzum daha pazar günü konuştuk sadece bebisinin hareketlerini 2 gündür az hissediyorum hickirik şeklinde diyordu BI de karnim sert diyordu benim karnim.hep sert bende yeri geliyor kizimin hareketlerini çok az hissediyorum ama normaldir diyorum hep

Canım hepimizin bir olacak diye birşey yok onun vakti bu zaman mış Rabbim yollamış dünyaya sağlıklı olsunlar yeter şükürler olsun sağ salim dünyaya gelmiş sende köyü düşünceleri kafandan at gerçekten düşünce güvüyle herşey oluyor onun için olutuna bırak üzme bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…