2017 Aralık Anneleri

Kızlar doğumunuz hakkında doktor düşüncesini söyledi mı? Bizimki henüz birşey söylemedi.sadece normal doğuma elverislisin ama çatı muayenesi yapmam laizm dedi.cati muayenesi zor bişey mı?
Birde son olarak bende ağda yapmıyorum fakat artık doğum yakaladığı için jiletle de almak istemiyorum. Kafam baya karıştı yorumalrdan

Ben de oğlak olsun istiyorum, yaylarla uğrasmak zor
Günüm 28 aralıkda doluyor. Benim doğum günüm de 24 Aralık..Bakalım annesine doğum günü hediyesi verecek mi Ne yala söyliyim ben de içten içe kendim gibi oğlak olsun istiyorum.. Ama öncelik sağlık sıhhatle gelmesi tabi

Ankarada olan kzlar özelde ne karr seseryan ıstesem fıkrı olan varmı
Canimm merhaba ankaradasin sanırım.zubeydee hanım etlik hastanesi çok güzel bir hastane.neden orda doğum yapmayı düşünmüyorsun? Tabi özelde yapmak istersen orası sana kalmış.adana da doğumlar özelde 1500 civarı

Kızlar birde doğumumuz kısa denk geldiği için üzerinize yelek veya örme şal alabilrisiniz.patik de koyabilirsiniz çantaya:) ben normalde kat kat giyen biri değilim ama arkadaşım ben yazın bile çok üşüdüm demişti.bizimki malum bebislsr durursa Aralık da olacak

Hoşgeldin aramıza.. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşmak nasip etsin. Hemen hemen hepimizde aynı şikayetler var genelde. Bebişlerimiz zamanında gelsin inşallah...

Normal doğumla sezeryan arasında 150-500 Tl arası farkediyor. Yani normal doğumu pahalı olanın sezeryanı biraz daha pahalı oluyor

bilmem ki anlasiliyo mu.nst sanci icin degil mi zaten normal usg de gozukmz sanirim gozukse nst yi cikarmzlardi.devlet oyle be canim sanki bedavadam bakiuolar drvket oduyo onalra paralarni ama saniyelik hersey
Nst de sancı çıkıyor evet ama ultrasyonda kasılma gözüküyor demişler. Bence farklı şeyler

Acaba pijama ya da gecelik kısa kollu mu uzun kollu mu olmalı peki? Hastaneler sıcak olmaz mı uzun kollu bunaltırsa?

Acaba pijama ya da gecelik kısa kollu mu uzun kollu mu olmalı peki? Hastaneler sıcak olmaz mı uzun kollu bunaltırsa?
Ben birini kısa kollu aldım diğerini uzun kollu.daha doğrusu evde pijama takımım varsa sabahlikli birini onu koydum.uzerine de hırka giyerim soğuk olursa diye duusndum. Yanı bilmiyorum doğumdan sonra üşüme geliyormus.nirmalde tabi sıcaktır ama demek ki o an bir üşüme geliyor olabilir :)

Benim bebeğimde de böbrek genişlemesi vardı 20. haftada. 24. haftada geçti. Ben geçmezse diye bir cocuk urologu ile de gorusmustum, caresiz dert değil merak etmeyin.

Heh bende aynısından aldım dediğim kolonya şişesi bu hastane için misafirlere ve mevlüt de de kullanacağım inşAllah kurdele bağlayıp pembe kolonya dolduracağım bende 5 tl ye aldım çok tatlı bişey bide cam

Sizin hastane hangisi acaba? Normal Doğum nasıl daha pahalı olabiliyor ki?
Adana ortadoğu sezeryan 1400 küsür normal doğum 1500 küsür:) arada çok fark yok ama normal doğum biraz daha fazla:) antep de de öyle.arafa fark vardı 50 lira givi normal doğum daha fazlaydi

Kızlar ne yaptınız hastaneye gidenler döndümü haber verin merak ediyorum sizleri, bu arada gece rüyamda ağlaya ağlaya bir hal oldum nasıl bir bilinç altında yattıysam yatağa almayın bebeğimi daha ufacık diye ağlayıp duruyordum bi uyandım mepersem çok sıkışmışım altıma yapacakmışım nerdeyse zor yürüdüm lavaboya bi hapşurmama bakardı altıma yapmam :)) haber bekliyorum sizden iyi olunda inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…