2017 Aralık Anneleri

senin serviks olculdu mu devlette.orda alttan bakark mi olcuyu karindan bakar mi kiz.yarin bakim derse bana alttan bakmaya kalkarsa kacarim ben ordan

Ben ölcldgnu dıymadımmhıc denmedı bana bısey zaten 30 sanıye surdu ultrasona uzanp kalkmam boy kılo amnıyon sıvısı bakp kaldırıyolar hep. Bıde nrmal ıltrasonda anlaaılıyomu sancı olp olmadıgı sancın yk dedı nst yollamadı benı

Canim keşke ozele gitseydin ya ben doktorumu aradim böyle böyle ddim aksamdan niye gelmedin ddi hemen gel ddi bende eşimden dolayı öğleden sonra gidecm dolmusla gidemeyecegim içi

Canm benım bu hastaneyede gtmem gerekıyodu ıkı aydr ugramamstm dogm brda olck esım hanmdaykrn buraya gıdıhım aradan cıksn dedm ama sanah 6da kalkp gttgımede degmedı yanı.. bıda rahatszlanrsam özele gıderm ınsallah bıde bu özelde seseryan ckmu pahalıdr bılen varmı onuda dsnmuyo deglm sırf seseryan ıcın

Anlaşılıyor canım doktor ultrasonda bakarken su an kasılmaların var demisti

Canım hastaneden hastaneye ve doktordan doktora değişiyor. Nereyi düşünüyosan ya da hangi doktoru arayıp bilgi alabilirsin hastanelerin fiyatlandırma bölümünden

bilmem ki anlasiliyo mu.nst sanci icin degil mi zaten normal usg de gozukmz sanirim gozukse nst yi cikarmzlardi.devlet oyle be canim sanki bedavadam bakiuolar drvket oduyo onalra paralarni ama saniyelik hersey

bilmem ki anlasiliyo mu.nst sanci icin degil mi zaten normal usg de gozukmz sanirim gozukse nst yi cikarmzlardi.devlet oyle be canim sanki bedavadam bakiuolar drvket oduyo onalra paralarni ama saniyem o hersey

Walla delı oldum yan dktr 8.30da basladı muayeneye bızımkı 9.30da geldı sankı zorla otrtuyolar o masaya bnları yazık gunah aldkları paralara hcbısey soramadım

Canım hastaneden hastaneye ve doktordan doktora değişiyor. Nereyi düşünüyosan ya da hangi doktoru arayıp bilgi alabilirsin hastanelerin fiyatlandırma bölümünden

Özel polknlıge gttm ama hastanelye gtmedım hıc neresı nasıldr hıc blmıyorm

Merhaba :) araniza yeni katıldım.uzun süredir takip ediyordum. Ben 33+3 haftalık hamileyim .oğlum olacak inşallah.brndr karnımda sertlik hissediyorum.ozellikle akşamları bacak aramda çok baskı hissediyorum ne olacak bilmiyorumm

Walla delı oldum yan dktr 8.30da basladı muayeneye bızımkı 9.30da geldı sankı zorla otrtuyolar o masaya bnları yazık gunah aldkları paralara hcbısey soramadım
sabah erken geliyolar normalde ama vizite cikiyolar yatan hastaalrni dolasiyolar.ama en fazla 10 dk suruyo cay kahve keyfide oluyo tabi.devlet oyle mecbur bekliyrz canim.bende sekizde gidiyrm 9 bucuktan once hic muayne olmadm bu zamana kadr

sabah erken geliyolar normalde ama vizite cikiyolar yatan hastaalrni dolasiyolar.ama en fazla 10 dk suruyo cay kahve keyfide oluyo tabi.devlet oyle mecbur bekliyrz canim.bende sekizde gidiyrm 9 bucuktan once hic muayne olmadm bu zamana kadr

Yk cnm ya dktr kılıgı yoktu adamda dıger dktr bı saat oldu baslayalı muayeneye yıtmı hasta aldı resmen daha bu elı cebnde gezıyodu

Bende oyle kolonya sisesi dusunuyorum canim.nerden nekadara aldin siselrri
Kocaeli'de yaşıyorum. Çarşıda bu tarz hediyelikleri satan bir dükkandan tanesini 1,75 tl'ye aldım. Aynalı isimlikte tanesi 1 tl ye kestirdim. Aldığım şişenin resmini paylaşıyorum. Mantar tıpalı küçük şişeler ddaha uygun fiyatlı olabilir. Ya da daha büyük şişeler de var 2,5-3 tl arasında değişiyor fiyatları. Benim aldığım 50 cc kolonya alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…