2017 Aralık Anneleri

senmiydin canım o geçmiş olsun sanada benimki daha dünki kontrolde cıktı öncesinde bilet dememişlerdi duyunca sok oldum dr ölçüm yapmadı ikisindede var dedi biri önemsiz biri büyük dedi bir hafta sonra kontrol edecek radyolog ona göre konuşalım dedi ben çok tedirgin oldum seninde mi ikisinde var

bana da demişlerdi hemde docent dedi hemde iki bobrekte.sonra ole bisey olmadigi cikti ortaya.
benm arkadsmn kizinda cikti hamilelkte dogum yaptı bes aylik olana kadr rutin kontrole gitti 5.ayda kcuuldu simdi bi sorunu yok.zaten bu hastalgn cok cok azi ameliyatla sonuclaniyms geriai takip altnda kaliyo.uzulme dicem ama insan takiyo kafaya duzelcik insallah

Aynen benim ikisinde de var ve aynı çıkıyor ölçümler biri 4,5 biri 4 mm çıktı en son
Bikaç doktora da gittim doğumdan sonra düzelme ihtimali yüksek dediler
Takibi yapılıyor her muayenede
Ben de başta çok üzüldüm ama inanıyorum ki bebeğim sağlıklı bir şekilde bana gelecek
Sen de kontrollerini yaptır bakalım ne diyecekler canım
Belki de yanlış ölçüm yaptı
Bebiş bazen idrarını yapmayıp tuttuğunda da galiba genişleme varmış gibi görünüyormuş
Doktorlardan biri de öyle demişti mesela bana

inşallah düzelir canım çok moralim bozuldu

inşallah öyle bişeydir geçer gider amniyon sıvısı normal korkma dedi bebek çişini yapıyorkı azalma olmamış bu iyi bişey dedi suyun azalırsa sorun olur dedi tek tesellim o bende sasırdım canım iki haftaya kadar birsey yoktu iki haftada nasıl oldu birdenbire hiç bir anne üzülsün istemiyorum heleki konu bebeği olunca insan caresizlesiyor kolu kanadı kırılıyor resmen

Öyleyse canım korkma hiç
Zaten ayrıntılıda çıkardı ki
Bak benim suyuma da azaldı dedi doktor
İdrarını tutuyor demek ki
Doktora pazartesi sorayım ben de

merhaba anneler benimde yarin kont var 1 aydir gormuyorum kizimi meraktayim sanci olayida cogalmaya basladi ama onemli olan sikligi bunu unutmayin insallah her bebek zamanini bekler...

taam iki gunde bizden olsun :)) ay ben burckara takilmiyrm kasimn sonunu goreym sonra dogsun isterse saglikla :))
Ya benim içinde çok önemli değil ama hep kendimi yay burcu olacak diye odakladığımdan öyle olsun istiyorum gerçe sağlıklı olsunlarda yay akrep fark etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…