2017 EKİM Anne adayları

Birazdaha devlete gitmeyi düşünüyorum suan memnunum son aylarimda nasip olursa dogum için ozeli istiyorum

memnunsan iyi kuzum ama ben devletin önünden bile geçmem özellikle kadın hastalıkları konusunda bencede doğumda özele git devlette koyun gibi davranıyorlarmış hamile kadınlara

Evet canim yaa zararli 2 kere dinlemis oldum dahada gerekmez insallah cizelge yeter

Insallah canim yaa 12.haftayi iple cekiyorum hayirlisi ile kuzucuklar saglikli olsun yaptigimiz hersey onlar icin zorluklar olcak ki kiymetli olacak guzel seylerin bir bedeli var herseye degerler

Olmaz mı hiç annesi tamda böle görcen ultrason da elleri ayakları nasıl oynucak her evresi ayrı heyecan kalp atısı ayrı güzeldi elini ayagını görünce agzım kulaklarıma vardı
Rabbim bu mutlulugu daim etsin insallah cok guzel anlattin ya her evresi sıkıntısız guzel gecer hepimizin amiiin

Ay benim nasi cikiyo yaaaaa:) o kadar buyuk kiiiii:) kilo da almamisim baktim yada tamam biraz almisim :) 1.5 kilo kadarcik:) ama olsun yani bu kaaa sismemem lazimdi:)
O gazdır ya valla çocuk küçükck imkanı yok çıkmasının neden dersen daha boyu 5cm falndir o kadr minik brseyin göbek çıkarması imkanı yok bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…