- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #6.841
Eve gidince çekip atarım cnm hc foto yuklemedim beceririm inşallahFoto bekliyoruz:)
e yani o zaman normal tabi canım olsun yani ayy kuzusu ya yerim çok tatlı
Birazdaha devlete gitmeyi düşünüyorum suan memnunum son aylarimda nasip olursa dogum için ozeli istiyorum
Evet canim yaa zararli 2 kere dinlemis oldum dahada gerekmez insallah cizelge yeterBen kesinlikle cihazla alakali oldugunu dusunuyorum cunku baska bi cihazla duymustum gecen hamileligimde 7+4 te gumbur gumburdu ama o karin boslugunun sesi bile ugul uguldu odada bu defa o sesi hic duymadik derinden bir pitirdi geliyordu sadece cihazin sesi ayari felan kapaliydi muhtemelen. Doktor bizim icin grafi onemli o gayet guzel gorunuyor deyince ustelemedim. Kaldiki doktorum sesin normal oldugunu soyledi:)
Sonra arastirinca ogrndim ki kalp sesini bazi doktorlar 12. Haaftadan once acmazmis felan dilan zararliymis riskli gebelik uzmanlari asla dinletmezmis devlet hastanelerinde genelde sesi dinletmiyorlarmis. Demekki grafi duzgun oldugu surece ses cok ta onemli degil...
Üniversitesi şimdi gittiğim yer ilki düşük oldu için korkuyorum onun için tercih ediyorummemnunsan iyi kuzum ama ben devletin önünden bile geçmem özellikle kadın hastalıkları konusunda bencede doğumda özele git devlette koyun gibi davranıyorlarmış hamile kadınlara
oy oy oy maşallah düzde yatmış keyfi yerinde minnoşun valla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Insallah canim yaa 12.haftayi iple cekiyorum hayirlisi ile kuzucuklar saglikli olsun yaptigimiz hersey onlar icin zorluklar olcak ki kiymetli olacak guzel seylerin bir bedeli var herseye degerlerBu haftalarda normal kuzum biraz büyüsün rahatlarsın merak etme başlarda bende çok huzursuzdm tam kalp. Atısını duyduk oh dicem sandm ki bulantı kusmalar başladı çok şükür 12.haftada oda gecti hamileliğin mutlu kısmına girmiş olduk
Top gibi ama nasil guzel yaa 4 hafta sonra benimde oyle olur mu yaaSenide görürüz aramızda tam 4 hafta var senle 4 hafta sonra görüşelim ponçik senn zamanlarında bnm de sadece şişkinlik vardı
Ayaktayken elledigimde bende sert algiliyorum derinin altina ama bir bolge degil komple boyle:) yatinca pogaca gibi oluyo:)Bnm belirgin bir noktada sertlik yok ama genel olarak yavaş yavaş sertleşmeye bailadı
Kirmizi rahat birak bebegini yavAyaktayken elledigimde bende sert algiliyorum derinin altina ama bir bolge degil komple boyle:) yatinca pogaca gibi oluyo:)
Hehehheheh vallaha konusmaya baslayinca iyi sovcek bana:)Kirmizi rahat birak bebegini yav
o nasl oluyor ya ikinci hamilelikte dahami cabk cikiyo
İnşallah hepime o günleri göstersin acolarını yaşatmasın inşallah
Dogunca nasil olsa uyutmayacak diye rahat birakmayacaksin anlasilan yaacık annesi :))Hehehheheh vallaha konusmaya baslayinca iyi sovcek bana:)
Hele bi dogsun sabaha kadar mikirdancak uyutmucak o da beni
Top gibi ama nasil guzel yaa 4 hafta sonra benimde oyle olur mu yaa
Ayaktayken elledigimde bende sert algiliyorum derinin altina ama bir bolge degil komple boyle:) yatinca pogaca gibi oluyo:)
Hehehheheh vallaha konusmaya baslayinca iyi sovcek bana:)
Hele bi dogsun sabaha kadar mikirdancak uyutmucak o da beni
Rabbim bu mutlulugu daim etsin insallah cok guzel anlattin ya her evresi sıkıntısız guzel gecer hepimizin amiiinOlmaz mı hiç annesi tamda böle görcen ultrason da elleri ayakları nasıl oynucak her evresi ayrı heyecan kalp atısı ayrı güzeldi elini ayagını görünce agzım kulaklarıma vardı
O gazdır ya valla çocuk küçükck imkanı yok çıkmasının neden dersen daha boyu 5cm falndir o kadr minik brseyin göbek çıkarması imkanı yok bence :))Ay benim nasi cikiyo yaaaaa:) o kadar buyuk kiiiii:) kilo da almamisim baktim yada tamam biraz almisim :) 1.5 kilo kadarcik:) ama olsun yani bu kaaa sismemem lazimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?