2017 EKİM Anne adayları

Ee daha ne istiyo . ! Benm eşim ilişki yok çayı o yapıyor 3 aydr ne tatlı ne kurabiye ne pasta yüzü göremiyor yemekleri bile zorla yapıyorum hep bast seyler yapıyorum ve tek yemek oluyor bazn gerçektn çok perişan adam cnku bn koku duydugm an kusuyorum yemek yapamıyorum 1 aya yakındır belimden kalkamiyorm. Resmen bna hizmet ediyor .. ustelk bn calismiyorum bile . Esn daha ne bekliyor anlamadm hamile nazi ceksn biraz öyle kolay değil. Nasıl düzeltecek acaba merk ediyorum suan

Canım benim çok kötü olmuş bu yaşadıkların. Bu erkekleri anlamak zor. Sanki 6 yıldır tanıdığın kişi o değil. Evliliğin ilk zamanları olabilir bazı kavgalar. Biz de yaşadık. 7 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendim. İnan ilk 3 ve 5 yıla inanıyorum. Derler ki ilk 3 yıl ancak oturur evlilik. 5. Yıldan sonra da birbirine alışmaya başlar çiftler. İnan bizim 5 yıl geçti. Anca bitti kavga gürültü. Senin şanssızlığın mı diyim artık ne diyim ilk sene hamile kalmış olman. Karnına darbe almadıysan bebeğine birşey olmamıştır diye düşünüyorum. Evet duygularını yoğun yaşıyorsun özel durumdan dolayı ama nolur adamın çok üstüne gitme. Kendin için değil bebeğin için alttan al. Sana bunu tavsiye edebilirim. Kocana da çok kızdım bak şimdi. Hamile bir eşe yapılır mı? Allah ıslah etsin. Ama sen alttan al. Inşallah o da hatasını anlar ve affettirir sana kendini. Gerçekten çok üzüldüm. Nolur üzme canım kendini. Kendine dikkat et. Bol bol dua et yavrun için. Güçlü ol. Her ailede oluyor böyle şeyler. Az ya da çok. Böyle düşün. Allahım bebişini ve seni korusun.

Muhakkak yapiyorsundur üzerine düşeni. Ama canım ne yapsan yaranılmaz bu erkeklere. Valla açıkçası ben her şeyi tam yapmamaya özen gosteriyorum. Neden mi? Şımarmasın o kadar. Her zaman yemek temizlik yapamayabilirim. Bunu bilsin diye. Şimdi de bebegi bahane edip ona yaptırıyorum temizliği. Biz de insanız yani. Hizmetçi olmak için evlenmedik. Biz de çalişıyoruz. Ben evlilikte görev paylaşımından yanayım. Herkes bir işin ucundan tutacak. Yok öyle. Bırak sen de aksat biraz ev işlerini. O zaman yaptığın zaman "Aa eline sağlık, ne güzel olmuş" diye değer biliniyor. Her zaman yaptığın Normal görünüyor.

O kadar cok ipek esarbim varki gozum doydu sanirim artik bakmak dahi istemiyrum

Vala ben ilk bebegimi kaybedince bunda da kanamalar yasayinca hic biseye elimi surmedim hele bu hamileligimde. Ben isten 6 gibi geliyorum uzaniyorum o 9 gibi geliyor beni uyandiriyor yemek yoksa biseyler hazirliyor yiyoruz sofrayi kaldiriyor suyumu sodami meyvemi soyar dusa giricem boznozumu temiz camasirimi cikarir bir pazar gunu evde onda da evi temizler ben anca uzaniyorum yerimden kalkmadan:)

Yapamayacagimdan degil aslinda, yapmadigimdan da degil. Yaptirmiyor. Ben hallederim sakin elini surme diyor. Yaptigimda kiziyor. O yuzden bende zorlamiyorum sansimi

Arkadaşlar bunu kim atmıştı dün hangi siteden buldu msjı bulamadım da ama çok beğendim

Eklentiler

• IMG_1848.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 34

Ya diyorum ya 6 yillik sevgililik doneminiz var ki evlen

Ya diyorum ya 6 yillik sevgililik donemimiz oldugu halde bende biliyordum her evlilikte ilk zamanlar zor donem oluyor biliyorum az cok cevremden ama iste dediğin gibi uzerine hamilelik eklenince daha zor oldu bana maddi kaygi bebegin kaygisi falan eklendide eklendi iyiligine cok iyi ama boyle bazen bir patlama yaşıyor hep sustum bu sefer bende susamadim hamilelegimi bilemedim resmen naz yapamadim bisi yapamadim bugun yanardag patladi sanki icimdeki...

Bicakla uzerime yurumesi sok etti beni hayatta beklemezdim boyle birsey annem aradi ceyizimin bir kismini vermis arkadasima bugun kolilerle getiriceklermis dedim evde yokuz yarin getirirsiniz ona bile sevinemedim yarin olacak arayacaklar yeni bir bahane bulucam kac aydir beyinlerini yedim vermiyorsunuz beni kocamin tarafına kucuk düşürüyorsunuz diye simdide ben kabul edemiyorum getirin diye ....

Bosanacakmis oyle dedi bakalim yarin alo hayrola bosansin benim yavrumdan baska kimsem yok baba evine donemem karnimda cocugumla ALLAH büyük vardir elbet benimde bir yerim diyorum ya sabir diyorum...

Son düzenleme:
Maşallah kız ne güzel. Kıskandık valla. Kıymetini bil kocanın. Bebek gibi bakıyormuş sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…