- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.761
Ee daha ne istiyo . ! Benm eşim ilişki yok çayı o yapıyor 3 aydr ne tatlı ne kurabiye ne pasta yüzü göremiyor yemekleri bile zorla yapıyorum hep bast seyler yapıyorum ve tek yemek oluyor bazn gerçektn çok perişan adam cnku bn koku duydugm an kusuyorum yemek yapamıyorum 1 aya yakındır belimden kalkamiyorm. Resmen bna hizmet ediyor .. ustelk bn calismiyorum bile . Esn daha ne bekliyor anlamadm hamile nazi ceksn biraz öyle kolay değil. Nasıl düzeltecek acaba merk ediyorum suanEvet fazla dolmusum kötü patladım ama benmiyim hamile omu cidden bak heo yazıyorum buraya mide bulantim falan hic yok evime geliyorum aksam 7 de 2 cesit yemegimi salatamı yapiyorum her hafta sonu temizliğimi yapiyorum afedersin birlikteligimiz bile hic ara vermedik o kadar yoruluyorum o uyumadan uyumuyorum surekli ilgileniyorum e ben daha ne yapayim nazim niyazim yok birseyim yok surekli sikayet etmesi canıma tak etti resmen benimde bende insanim ustelim hamileyim
Canım benim çok kötü olmuş bu yaşadıkların. Bu erkekleri anlamak zor. Sanki 6 yıldır tanıdığın kişi o değil. Evliliğin ilk zamanları olabilir bazı kavgalar. Biz de yaşadık. 7 yıllık sevgililik döneminden sonra evlendim. İnan ilk 3 ve 5 yıla inanıyorum. Derler ki ilk 3 yıl ancak oturur evlilik. 5. Yıldan sonra da birbirine alışmaya başlar çiftler. İnan bizim 5 yıl geçti. Anca bitti kavga gürültü. Senin şanssızlığın mı diyim artık ne diyim ilk sene hamile kalmış olman. Karnına darbe almadıysan bebeğine birşey olmamıştır diye düşünüyorum. Evet duygularını yoğun yaşıyorsun özel durumdan dolayı ama nolur adamın çok üstüne gitme. Kendin için değil bebeğin için alttan al. Sana bunu tavsiye edebilirim. Kocana da çok kızdım bak şimdi. Hamile bir eşe yapılır mı? Allah ıslah etsin. Ama sen alttan al. Inşallah o da hatasını anlar ve affettirir sana kendini. Gerçekten çok üzüldüm. Nolur üzme canım kendini. Kendine dikkat et. Bol bol dua et yavrun için. Güçlü ol. Her ailede oluyor böyle şeyler. Az ya da çok. Böyle düşün. Allahım bebişini ve seni korusun.Kizlar yazayim mi yazamadim mi bilemedim ama anlatacak kimsem yok dayanamadim...
Esimle yeni evliyiz bebegimiz ilk geceden oldu gibi birsey kestiremiyorum 6 yillik sevgililik dönemi ardindan evlendik o yalniz yasamaya alismis sanki... Bende hem yeni evlilik hem hamilelik baya psikolojik acidan degisimler yasiyorum...
Dun tartistik uzatmadim bugun isten geldim baktim uzatıyor surat asmalar vs bende patladim benmiyim hamile senmisin vs. Sus dedikce susmadim kustum butun kirginliklarimi bicakla uzerime yurudu bicaklicak sandim o kadar gozu dönmüştu ki dudagim ucuklamis o an vurmadi ama hirpaladi baya sonrada basti gitti aglamaktan helak oldum dilim tutuldu kendi kendime konusmaya calistim dolim tutulmuş konusamadim bebegime korkuyorum birsey olurmu diye kafayi yicem bir yandanda diyorum bebegim dogsa ne olur hale bak...
Babam sahip cikmadi bana dugun falan yapmadik git nikahla evlen dedi ceyiizmi falan vermediler ondan mi diyorum boyle yapıyor gidecek yerim yok diyemi yedim kendimi 1 saattir cok kotuyum
Muhakkak yapiyorsundur üzerine düşeni. Ama canım ne yapsan yaranılmaz bu erkeklere. Valla açıkçası ben her şeyi tam yapmamaya özen gosteriyorum. Neden mi? Şımarmasın o kadar. Her zaman yemek temizlik yapamayabilirim. Bunu bilsin diye. Şimdi de bebegi bahane edip ona yaptırıyorum temizliği. Biz de insanız yani. Hizmetçi olmak için evlenmedik. Biz de çalişıyoruz. Ben evlilikte görev paylaşımından yanayım. Herkes bir işin ucundan tutacak. Yok öyle. Bırak sen de aksat biraz ev işlerini. O zaman yaptığın zaman "Aa eline sağlık, ne güzel olmuş" diye değer biliniyor. Her zaman yaptığın Normal görünüyor.Evet fazla dolmusum kötü patladım ama benmiyim hamile omu cidden bak heo yazıyorum buraya mide bulantim falan hic yok evime geliyorum aksam 7 de 2 cesit yemegimi salatamı yapiyorum her hafta sonu temizliğimi yapiyorum afedersin birlikteligimiz bile hic ara vermedik o kadar yoruluyorum o uyumadan uyumuyorum surekli ilgileniyorum e ben daha ne yapayim nazim niyazim yok birseyim yok surekli sikayet etmesi canıma tak etti resmen benimde bende insanim ustelim hamileyim
O kadar cok ipek esarbim varki gozum doydu sanirim artik bakmak dahi istemiyrumAYY GELMİŞ Mİ KIZLAR. BEN ÇALIŞIYORUM. AKŞAMA KALIR MI KİBEN DE ALMAK İSTİYORUM. BU ARADA KAPALI BAYANLAR SEFAMERVE DE EŞARPLARDA %50 İNDİRİM VAR ŞOK OLDUM. KAPIŞ KAPIŞ GİDİYO NEYE ELİMİ ATSAM TÜKENİYOR BİLGİNİZE
Vala ben ilk bebegimi kaybedince bunda da kanamalar yasayinca hic biseye elimi surmedim hele bu hamileligimde. Ben isten 6 gibi geliyorum uzaniyorum o 9 gibi geliyor beni uyandiriyor yemek yoksa biseyler hazirliyor yiyoruz sofrayi kaldiriyor suyumu sodami meyvemi soyar dusa giricem boznozumu temiz camasirimi cikarir bir pazar gunu evde onda da evi temizler ben anca uzaniyorum yerimden kalkmadan:)Muhakkak yapiyorsundur üzerine düşeni. Ama canım ne yapsan yaranılmaz bu erkeklere. Valla açıkçası ben her şeyi tam yapmamaya özen gosteriyorum. Neden mi? Şımarmasın o kadar. Her zaman yemek temizlik yapamayabilirim. Bunu bilsin diye. Şimdi de bebegi bahane edip ona yaptırıyorum temizliği. Biz de insanız yani. Hizmetçi olmak için evlenmedik. Biz de çalişıyoruz. Ben evlilikte görev paylaşımından yanayım. Herkes bir işin ucundan tutacak. Yok öyle. Bırak sen de aksat biraz ev işlerini. O zaman yaptığın zaman "Aa eline sağlık, ne güzel olmuş" diye değer biliniyor. Her zaman yaptığın Normal görünüyor.
Solda canim. Gecen hamileligimde de soldaydi. Neden hep solda bilmiyom sadece soldan yumurtluyorum sanirim:)Bebeğinizi hangi kasığınızda hissediyosunz özellikle cinsiyeti belli olan hamişler
Sağ kız sol erkek diyorlar yada tam tersiydi tez doğrumu öğrenmeli vala Benimkide solda ama henüz bilmiyorumSolda canim. Gecen hamileligimde de soldaydi. Neden hep solda bilmiyom sadece soldan yumurtluyorum sanirim:)
Mavi cok hosmus ya su gibi :)Heh sonunda oldu sanrm :) kadınlar klubu uygulaması var telefonmda ondan yapmaya çalıştım olmadı.. anca halledebildim :)
Benim henuz belli degil ama solda benimkide :)Bebeğinizi hangi kasığınızda hissediyosunz özellikle cinsiyeti belli olan hamişler
Benm sağda ama cinsiyeti belli değil canım dahaBebeğinizi hangi kasığınızda hissediyosunz özellikle cinsiyeti belli olan hamişler
Bebeğinizi hangi kasığınızda hissediyosunz özellikle cinsiyeti belli olan hamişler
%80 erkek dedi Dr. um.Bende zaten başından beri erkek hissediyorum.Bebeğinizi hangi kasığınızda hissediyosunz özellikle cinsiyeti belli olan hamişler
Vala cok merak ediyorum benimde solda randevum haftaya bakalım cınsiyet sölüycekmi%80 erkek dedi Dr. um.Bende zaten başından beri erkek hissediyorum.
Evliligin ilk zamanlarinda bizimde cok siddetli kavgalarimiz oluyordu ayni evde alismaya calismak vs. Kaldiki esim cok cok sakin bir adamdir. Zamanla oturdu tabi ama...
Sizin icin kotu olmus evliligin ilk gecesinden bebek olmasi. Daha evlilige alisamadan bir de bebek sorumlulugu stresi hormonu girmis isin icine... kotu olmus cidden. Ama sen ne kadar zorlaniyorsan esinin de o kadar anlayisli olmasi lazim. Nihayetinde o ne yasiyorsa sen onun iki kati zor bir donem yasiyorsun. Gozu dondu bicakla uzerime yurudu diyorsun sana dokunmasa bile buna kalkismis olmasi cok tehlikeli aslinda...
Baban sana destek ciksin cikmasin, sana oyle davranmaya hakki yok. Zorla mi oturttun onu nikah masasina? Sana boyle davranamaz bence bu konuda ona ciddi sekilde ders vermelisin...
Evliligin ilk zamanlarinda bizimde cok siddetli kavgalarimiz oluyordu ayni evde alismaya calismak vs. Kaldiki esim cok cok sakin bir adamdir. Zamanla oturdu tabi ama...
Sizin icin kotu olmus evliligin ilk gecesinden bebek olmasi. Daha evlilige alisamadan bir de bebek sorumlulugu stresi hormonu girmis isin icine... kotu olmus cidden. Ama sen ne kadar zorlaniyorsan esinin de o kadar anlayisli olmasi lazim. Nihayetinde o ne yasiyorsa sen onun iki kati zor bir donem yasiyorsun. Gozu dondu bicakla uzerime yurudu diyorsun sana dokunmasa bile buna kalkismis olmasi cok tehlikeli aslinda...
Baban sana destek ciksin cikmasin, sana oyle davranmaya hakki yok. Zorla mi oturttun onu nikah masasina? Sana boyle davranamaz bence bu konuda ona ciddi sekilde ders vermelisin...
Maşallah kız ne güzel. Kıskandık valla. Kıymetini bil kocanın. Bebek gibi bakıyormuş sana :)Vala ben ilk bebegimi kaybedince bunda da kanamalar yasayinca hic biseye elimi surmedim hele bu hamileligimde. Ben isten 6 gibi geliyorum uzaniyorum o 9 gibi geliyor beni uyandiriyor yemek yoksa biseyler hazirliyor yiyoruz sofrayi kaldiriyor suyumu sodami meyvemi soyar dusa giricem boznozumu temiz camasirimi cikarir bir pazar gunu evde onda da evi temizler ben anca uzaniyorum yerimden kalkmadan:)
Yapamayacagimdan degil aslinda, yapmadigimdan da degil. Yaptirmiyor. Ben hallederim sakin elini surme diyor. Yaptigimda kiziyor. O yuzden bende zorlamiyorum sansimi
Solda hissediyorum. Cinsiyet belli değil ama cumartesi öğreneceğiz inşallah.Bebeğinizi hangi kasığınızda hissediyosunz özellikle cinsiyeti belli olan hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?