- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.801
3 kere okudum ilk iki kelimeyi . Resmen saçmalık ne amacı acaba sni yalvartmak mi kendini vazgeçilmez mi hissediyor acaba. Eyvallah etmemenizi tavsiye ederm devam bile etsr en azından br daha böyle birşey söyleyemez. Devam etmez ise de gözden çıkarmış gbi duran kendi malesef.
Bzde ilk zamanlar çok atistik ilk 6 7 ay defalarca tartıştı itistik faln . Bosanalm dedi gttim bavulumu topladm . Sonra bana dedi ki ne boşanması bu yüzden olurmu faln dersn diye bekledim dedi . K.bakma eyvallah edemem bn kimseye dedm sorun kavga degl en ufak şeyde bosanalm demen ve gözden cikarmn dedm . Babamgilin kapıya kadr bnle geldi yavlardi garibimm br dahada yapmadı öyle çok şükür . Lütfen sende altta kalma özür dileme kendine dilettr bu kadr çabuk gozdn çıkardığı için
Ah be canim be, bunlar hep sinav iste...ama iyi demissin taviz verme sakin sakin ona yaptigi hatayi vurgula. Cok ayip hamile kadina boyle davranmak nasil baba olacak bu adam bu sabirla...Az once geldi yanima birşey sormaya dedim yuzune sen daha kac aylik evlisinde boşancam diyorsun evlilik hic senin yapacagin bir sey degilmis yazik dedim....
Namussuzluk mu yaptim kufur mu ettim dedim... bu kadar basitse bosanmak boşan o zaman dedim... sakin sakin bagirmadan aglamadan elimi kestim bide canim cok aciyor derdimi unuttum
Çok iyi yapmissin sakin konuş ama cuk oturt .. geçer inslh daha çok yenisinz bzde yiyorduk birbirimizi inan ama smdi hatrlayp gülüyorz :) umarm siznde herşey düzelir .Az once geldi yanima birşey sormaya dedim yuzune sen daha kac aylik evlisinde boşancam diyorsun evlilik hic senin yapacagin bir sey degilmis yazik dedim....
Namussuzluk mu yaptim kufur mu ettim dedim... bu kadar basitse bosanmak boşan o zaman dedim... sakin sakin bagirmadan aglamadan elimi kestim bide canim cok aciyor derdimi unuttum
Elini nasl kesmeyi becerdinAz once geldi yanima birşey sormaya dedim yuzune sen daha kac aylik evlisinde boşancam diyorsun evlilik hic senin yapacagin bir sey degilmis yazik dedim....
Bilmiyom kiÇok kolay biliyormusn :)
Ah kıyamam. Belki örüp hediye edecek teyzeleriniz, komşularınız olur.
canım yazdıklarının hepsini okudum ve seni çok iyi anlıyorum gerçi en ufak bişeyde boşanma lafını ortaya atan bnm ama artık bu huyumdan vazgeçmem lazım çünkü artık rabbim nasip ederse bebek sahibi olucağız ve mantıklı düşünüp karar vermemiz lazım. Sen sakin olmaya çalış üzülüp kendini harap etme şuan hiçbirşey bebeğinden önemli değil herşey olucağına varır üzülüp yıpranan kendine eden sen olursun gitmek istiyorsa bırak gitsin biraz uzak kalmak ikinizede iyi gelir güçlü olman lazım sen ağladıkça üzüldükçe o dahada üste çıkar haklı olduğunu davranışlarınlada göster nazının geçeceği kimse YÖK mü yanına çağır tek kalma emin ol birazcık seni seviyorsa döner dönmezsede en hayırlısı buymuş de geç çünkü her atışmada böyle yapacaksa sonunuzu düşünemiyorum zor bir süreç Allah yardımcın olsun bol dua et cnm biraz sakinleşip konuşmayıda teklif edebilirsin işte çoçuğumuz olucak napıcaz nasıl bir yol izliycsz baktı sıkıştı istemiyor ozaman tek tek sıralarsın isteklerini Dua Edicem sana canımAz once geldi yanima birşey sormaya dedim yuzune sen daha kac aylik evlisinde boşancam diyorsun evlilik hic senin yapacagin bir sey degilmis yazik dedim....
Bende başka şehirde oturuyorum hafta sonu memlekete gidiyoruz sırf ilk doktorum çok iyiydi diye hafta sonu da dr yokmuş bugün arayıp görüşecem artık oturduğum yerde detaylı ultrasyon olmam gerekecek sanırımKızlar merhaba geçen hafta cumartesi dr.gittik ikili test yaptı dünde aradilar sonuç için değerleri güzel çıkmış ama 35 den gün aldığın için dr.beni detaylı ultrasyona yonlendirecekmis 35 ten sonra risk taşıdığı için ikinci hamileligim 4 ayda detaylı ultrasyona girmiştim
Kizlar yazayim mi yazamadim mi bilemedim ama anlatacak kimsem yok dayanamadim...
Esimle yeni evliyiz bebegimiz ilk geceden oldu gibi birsey kestiremiyorum 6 yillik sevgililik dönemi ardindan evlendik o yalniz yasamaya alismis sanki... Bende hem yeni evlilik hem hamilelik baya psikolojik acidan degisimler yasiyorum...
Dun tartistik uzatmadim bugun isten geldim baktim uzatıyor surat asmalar vs bende patladim benmiyim hamile senmisin vs. Sus dedikce susmadim kustum butun kirginliklarimi bicakla uzerime yurudu bicaklicak sandim o kadar gozu dönmüştu ki dudagim ucuklamis o an vurmadi ama hirpaladi baya sonrada basti gitti aglamaktan helak oldum dilim tutuldu kendi kendime konusmaya calistim dolim tutulmuş konusamadim bebegime korkuyorum birsey olurmu diye kafayi yicem bir yandanda diyorum bebegim dogsa ne olur hale bak...
Babam sahip cikmadi bana dugun falan yapmadik git nikahla evlen dedi ceyiizmi falan vermediler ondan mi diyorum boyle yapıyor gidecek yerim yok diyemi yedim kendimi 1 saattir cok kotuyum
Oyle dedi topladi eşyalarını gelmeyecekmis eve kafayi yiyecegim kuzum kimseye de anlatamiyorum kaldim bir basima
Dur bakalım canım. Belki sinirle söylemiştir. Ohoo biz 5 yılda kaç defa boşancam dedik kim bilir. Hani bir defa da basvuruda bulunmadık. Dedim ya evliligin ilk yılları olur. Ama sen affetmezsen orasını bilemem.Masallahhhh canim ne mutlu sana bizimki evlenmeden once pek bi titrerdi uzerime evlendim kölesi oldum resmen bosayacakmis beni kaldim karnimda bebekle ortada hadi simdi calisiyorum da dogumdan sonra ne yaparim bilmiyorum
Ah canım keşke dediğon gibi olsa. Ama olmuyor. Sen söylemesen o lafı eşin söylüyor. Her iki tarafın da anlayışlı ve düşünceli olması lazım. Tek taraflı olmuyor. İstediğin kadar alttan al, karşindaki dediğim dedikse sonuç yine hüsran. İnşallah düzelir araları. Çok geçmeden pişman olsa,özür dilese bari. Kızı da boşa üzmese.Bu bosanma lafida virüs gibi bi kere ciktimi agizdan yayiliyor ardi arkasi kesilmiyor bir seminerde cok sevdigim bi hoca soylemisti siz siz olun bu kelimeyi degil agziniza almak zihninizden dahi gecirmeyin bu bi virüstür derdi. Cok dusuncesiz hareket etmis canim amma dedigim gibi biraz dusunsun sen uzme kendini cunku duzelince kendini uzmenle kalmis olursun yipratirsin bosuna kendini
Bu ne ya bu nasil istir cevap verdin diye bosanmami olurmus bu nasil fikirsiz bir dusunce hic mi merhamet yok bu adamda hamilesin birde yeni evlisin ya her evlilikte oluyor tartisma erkeklerin sagi solu belli olmuyo ustune gitme canim hele tartisirken o sakinlessin sonra sende soyleyecegini soyle cunku ofkeliyken insanin gozu donuyor ne yapacagi belli olmuyor hos benim bir tezim var ofkeliyken insan esas karakterini gosterir. Neyse diyecegim o ki sinirlendiginde kendini tutamiyorsan ortami degistir veya baska birseye odaklan sana tavsiyem. Birak bi akli selim dusunsun eger konusamiyorsaniz mesajda anlat derdini. Ofke ile karar vermis zannimca sende bebegini dusun ve kendini uzme dua et sadece esine El halim cek oku sakinlessin cok kizdim duruma ama oluyo boyle seyler maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?