2017 EKİM Anne adayları

Az once geldi yanima birşey sormaya dedim yuzune sen daha kac aylik evlisinde boşancam diyorsun evlilik hic senin yapacagin bir sey degilmis yazik dedim....
Namussuzluk mu yaptim kufur mu ettim dedim... bu kadar basitse bosanmak boşan o zaman dedim... sakin sakin bagirmadan aglamadan elimi kestim bide canim cok aciyor derdimi unuttum

Ah be canim be, bunlar hep sinav iste...ama iyi demissin taviz verme sakin sakin ona yaptigi hatayi vurgula. Cok ayip hamile kadina boyle davranmak nasil baba olacak bu adam bu sabirla...

Eline ne yaptin?

Çok iyi yapmissin sakin konuş ama cuk oturt .. geçer inslh daha çok yenisinz bzde yiyorduk birbirimizi inan ama smdi hatrlayp gülüyorz :) umarm siznde herşey düzelir .

Elini nasl kesmeyi becerdin çok derin mi ? Umarm sinirle kendine zarar vermezsn

canım yazdıklarının hepsini okudum ve seni çok iyi anlıyorum gerçi en ufak bişeyde boşanma lafını ortaya atan bnm ama artık bu huyumdan vazgeçmem lazım çünkü artık rabbim nasip ederse bebek sahibi olucağız ve mantıklı düşünüp karar vermemiz lazım. Sen sakin olmaya çalış üzülüp kendini harap etme şuan hiçbirşey bebeğinden önemli değil herşey olucağına varır üzülüp yıpranan kendine eden sen olursun gitmek istiyorsa bırak gitsin biraz uzak kalmak ikinizede iyi gelir güçlü olman lazım sen ağladıkça üzüldükçe o dahada üste çıkar haklı olduğunu davranışlarınlada göster nazının geçeceği kimse YÖK mü yanına çağır tek kalma emin ol birazcık seni seviyorsa döner dönmezsede en hayırlısı buymuş de geç çünkü her atışmada böyle yapacaksa sonunuzu düşünemiyorum zor bir süreç Allah yardımcın olsun bol dua et cnm biraz sakinleşip konuşmayıda teklif edebilirsin işte çoçuğumuz olucak napıcaz nasıl bir yol izliycsz baktı sıkıştı istemiyor ozaman tek tek sıralarsın isteklerini Dua Edicem sana canım

lovedido canım nasılsın, emin ol bunlar yaşanıyor ama sen hamilesin sana ağır şu an, ona da ne olduysa acaba büyük birşey mi yaşadı sen sakin ve metanetli ol yavrunu düşün, annelik işte böyle bir şey sabır...

Kızlar merhaba geçen hafta cumartesi dr.gittik ikili test yaptı dünde aradilar sonuç için değerleri güzel çıkmış ama 35 den gün aldığın için dr.beni detaylı ultrasyona yonlendirecekmis 35 ten sonra risk taşıdığı için ikinci hamileligim 4 ayda detaylı ultrasyona girmiştim

Bende başka şehirde oturuyorum hafta sonu memlekete gidiyoruz sırf ilk doktorum çok iyiydi diye hafta sonu da dr yokmuş bugün arayıp görüşecem artık oturduğum yerde detaylı ultrasyon olmam gerekecek sanırım

Canım benim günaydın.. Öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm. Eşi ne kadar seviyo olursa olsun bir kadın sözlü veya fiziksel şiddete maruz kalmasına çok karşıyım. Ama Sen ne kadar evliliğe alışmaya çalışıyorsan o da alışma sürecinde öyle düşün.. Kırgınlığı uzatmamaya çalış olur mu ? Konuşmaya çalış onunla. Bebeğine de hiçbirşey olmamıştır allahın izniyle.. Yakında anne olucaksın kendini sakın yalnız ve sahipsiz hissetme artık senden bir parça var daha güçlü olman lazım tamm mı? Dertleşmek istersen ben her zaman dertleşmeye hazırım.. Kendini hiçbirşey için üzme erkekler bizim kadar duygusal olmadığı için olaylara çok yönlü bakamıyorlar malesef ahh bi de bu sinir olayları yok mu kadınlar hep alttan almak zorunda.

Kendini üzme tamm mı bebeğini düşün.. İnşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın canım...

lovedido canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm. aslında ailenin kıymetini evlendikten sonra insan daha çok anlıyor. bende 10 aylık evliyim ve eşim çok inatçı bende çok inatçıyım. bu yüzden sürekli tartışmalarımız oluyo. tabiki şiddet olmuyor lakin psikolojik şiddette en az fiziksel şiddet kadar kötü. ben kavga ettiğimiz zamanlar rest çekip ailemin yanına gidebiliyorum. eyvallahım yoktur hiçbir zaman. böyle böyle yola geleceğine inanıyorum. ama senin durumun çok farklı. ilk kavgadan hemde hamileyken üzerine bıçakla yürümesi demek ileride kim bilir neler yapar demek. bence çok güvenme derim. babandan özür dile ve ailenin desteğini arkana al. dualarımız seninle canım.

Günaydınlar herkese. Dün 2li test korktuğum gibi olmadı bebişim sağlıklı ve gününde çıktı çok şükür. ense kalınlığıda 1,3 çıktı. artık randevum 1 ay sonra.
lovedido gece yaşananlara çok üzüldüm canım umarım iyisindir. eşin bir sinirle hareket etmiş bence hatasını anlar sen sakın üzülme ve sabırlı ol kendin ve bebeğin için bunu yapmalısın. malesef sevgililikle evlilik aynı olmuyor ve henüz yenisiniz evlilik yaşantısı 2 kişi içinde çok zor ve sen zaten farkındasın biraz zaman gerekli. şuan için bebeğini düşün stres ve üzüntü onlara iyi gelmiyor güzel beslen keyfine bak kafanı dinle sende. sende bebeğinde Allaha emanet olun inşallah.
A Aysmll umarım seninde testin güzel geçer ve güzel haberlerle gelirsin

Günaydın herkese. Bugün doktora gideceklere ve testi olanlara Allahım kolaylık versin. Sakin olun, güzel haberlerle gelin inşallah
lovedido canım nasılsın? biraz daha iyisindir umarım.

Masallahhhh canim ne mutlu sana bizimki evlenmeden once pek bi titrerdi uzerime evlendim kölesi oldum resmen bosayacakmis beni kaldim karnimda bebekle ortada hadi simdi calisiyorum da dogumdan sonra ne yaparim bilmiyorum
Dur bakalım canım. Belki sinirle söylemiştir. Ohoo biz 5 yılda kaç defa boşancam dedik kim bilir. Hani bir defa da basvuruda bulunmadık. Dedim ya evliligin ilk yılları olur. Ama sen affetmezsen orasını bilemem.

Ah canım keşke dediğon gibi olsa. Ama olmuyor. Sen söylemesen o lafı eşin söylüyor. Her iki tarafın da anlayışlı ve düşünceli olması lazım. Tek taraflı olmuyor. İstediğin kadar alttan al, karşindaki dediğim dedikse sonuç yine hüsran. İnşallah düzelir araları. Çok geçmeden pişman olsa,özür dilese bari. Kızı da boşa üzmese.

lovedido Aynen benim de demek istediğim o canım. O sinirliyken sen sus. Tut kendini. Karşılık verine o an daha çok parlıyorlar. Biraz sakinleşsin sonra sen söyleyeceğini söyle. Seviyorsa pişman olacaktır zaten. Şimdi beklemede kal. Gelecek kendini affettirmeye. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık. Üzme kendini.

Ben bu kizceyi merak ettim en son gece elimi kestim demisti... insallah esi ozur dilemistir barismisrdir da ondan girmemistir...

A Aysmll dun bende ikili teste gittim korkma tatlim bende cok aklim cika cika gitmistim ama gereksizmis simdide kan testi sonucunu bekliyorum ama kotu cikmayacak insallah umutluyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…