- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.721
Ya kızlar benim belim ve sağ kalçam ağrıyo özellikle yürürken filan kalçama iğne batıyor sanki neden olabilir ? Böyle bi durumla karşılaşan var mı acep?
Tatlım bende de var. Özellikle yürürken sol tarafımda oluyor. Oturduğum yerden kalkarken daha şiddetli oluyor ama biraz yürüyünce azalıyor. bugün doktora sordum ben olur tabi ki çok normal dedi
Bende de oluyo benimki de olabilir diyo:) bu doktorlar hep agiz birligi yapmis:) la canim aciyo caniiiiiiim:)
Tunus işi diye biliyorum :) popcorn su poncik gbi küçük syleremi diyorsun çok bilgm yok ilk göz agrim bu battaniye işte :)aaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bende bundan yapacağım işte seninkide popcorn modeli değil mi ????
Çok sağol canmmm :)) inslh guzlce büyütelm bebislerimizi. Bu arada resimdeki sen misinÇok güzel olmuş canım ya ellerine sağlık :) iyi günlerde ört bebişinin üzerine inşallah :)))
Evet canim gördüm ellerine sağlık cok guzel olmuş :)Baktnmi canm sn ona
Ne güzel. Bakalım bana ne diyecek? Cumartesi randevum. 11 +5 olacağım o gün. Belki cinsiyet tahmininde bulunur.12. Haftamda doktorum kız gibi demişti ama 14. Haftamın ilk günü kesinleşti minnakım..
Sagoll canmm .Evet canim gördüm ellerine sağlık cok guzel olmuş :)
1. Ihtimal doğru ama 2. İhtimale katılmıyorum. Sağlıksız olsa zaten düser diyor doktorlar, neden kanama yapsın. Kanamanın sebebi yerleşmeye çalışıyor olması veya kan birikimi o bölgede çok yoğunlaşıyor hamilelikte o yüzden. Şaşırdım şimdi doktora. Sen içini rahat tut.benim aslında öyle bi tahminimde yok sadece 7. haftamda kanama olmuştu 1 gece hastahanede falan yattım çok şükür düşmedi bebeğim bana tutundu . neyse kontrolde dra sordum neden böyle bir kanama yaşamış olabilirim ona göre tedbir alayım. dr da bana dediki kanamanın 2 sebebi olabilir. ya düşük , (bende dedim ama düşmedi iyi şuan kanamada geçti) yada o zaman sağlıksız bebek bunuda şuan bilemeyiz ilerleyen zamanda yada doğumda anlayacağız. tabi bu sözlerden sonra ben bittim 3 gün kendime gelemedim. o zamandan bu yana bu korku içime yerleşti normalde drum hiçbir şeye bu kadar kesin konuşmazdı. Allaha emanet ettim bebeğimi ve bu zamana kadarda geldik şükür. ama bu soru işareti hep beni düşündürecek.
Cinsiyet belli olsun değiştirirler sanırım. Nasılsa doğumdan önce kullanamayacaksın.Günaydın güzel annelerbugün kayinvalidem bana bebek banyo seti getirmis.. bu yıkama icin kuvet kova falan.. ama mavi almış.. bende ilk şaşırdım birsey demedim tesekkur etttim..heves edip almış sagolsun ama n blm bazı eşyalarını da kendim seçmek istiyorum aslında.. herseyi erkk cocuga gore aliyor.. dedm ki cinsiyet belli olsn snra gene alalm ama yok bana msn demio.. brz taktm kafama kz olrsa herseyi pembe olsn istiordm..acaba ben mi abartıyorum
Örgü işi benim annemde. Zaten oldum olası sever örmeyi. Şimdi ilk torun olacak pek bi hevesli. Unisex kıyafetler örüyo şu anda. Ama galiba bebişin dolabı komple örgü olacak. Başka birşey giyemeyecek yavrum :)Benim de ilk canım inan bende özeniyorum kış bebeği olacak örgü öreyim diyorum cinsiyet belli değil yapamıyorum 3 hafta daha sabır diyorum kendi kendime
Cinsiyet belli olsun değiştirirler sanırım. Nasılsa doğumdan önce kullanamayacaksın.
Allah gönlüne göre versin. Kaç yaşındasın? 3.yü düşundüğüne göre 6 yıl sonra, gençsin. Ben 2. Yapabilirsem şükretcem. 34 yaşındayım çünkü. Biz baya geç kaldık ilk çocuk için.Canım benim bi oğlum var 2yasi
ini doldurmadı 21 aylık.bu gebelik kazara oldu istemedim başta aldırmak istedim.sonra vicdan im izin vermedi.aralari 28ay olucak.ilk çocuğum erkek bunuda erkek istyrm çünkü araları az ve aynı cinsiyet olursa iyi anlasacaklarini düşünüyorm.Rabbim gönlüme göre versin ıns.3.yude 5 yada 6 yıl sonra düşüncem.ve cocuk defterini kapatcm
Örgü işi benim annemde. Zaten oldum olası sever örmeyi. Şimdi ilk torun olacak pek bi hevesli. Unisex kıyafetler örüyo şu anda. Ama galiba bebişin dolabı komple örgü olacak. Başka birşey giyemeyecek yavrum :)
Okadar da genç sayılmam 29 a girdim ama belki 3u yapmaktan vazgeçerim gerçi esim 4u bile isterken zooorAllah gönlüne göre versin. Kaç yaşındasın? 3.yü düşundüğüne göre 6 yıl sonra, gençsin. Ben 2. Yapabilirsem şükretcem. 34 yaşındayım çünkü. Biz baya geç kaldık ilk çocuk için.
Çok iyiymiş. Kullanışlı olur mu ki? Bakmak lazım. Teşekkür ederiz haber verdiğin için.21.5 lira gibi bir şey canım 3'lü set (küvet, kova, maşrapa)
Ah ben de isterdim ikiz olsun. Tek taşla 2 kuş ne güzel. Beni ilk başta çok umutlandırdılar. 2 yumurtam gelişti büyütme iğnesiyle..sonra hamile olunca beta hcg ölçüldü 2 gün arayla. Normalde 1 kat artması gerekirken benim 1 buçuk kay arttı. Hemşire şaşırdı. İkiz olabilir dedi. Doktor da fırlamış gitmiş dedi ama kesin birşey diyemem dedi. Sonra her gidişimizde sorduk. Tek görünüyor dedi.Aslinda ayni kafadayiz, bende allah rizkini verir diye dusunmeden dogurmak istemem acliktan olmez ona eminiz de ya duzgun bir hayati olur mu o biraz dusundurur.
Ama zaten tek cocugum da olsa kolejde okutamam ben:) yani o derece bir hayat sunamam ona. Dolayisiyla kuracagim esit sartlarda en azindan kendi yasam standartimizin altina dusmeden 3-4 cocuk dusunebilirim:)
Ne cok isterdim cogul gebeligim olsun:)
Gecen sene 2 arkadasim aldi, kullandılar ve memnundular. Rica ederim ne demek.Çok iyiymiş. Kullanışlı olur mu ki? Bakmak lazım. Teşekkür ederiz haber verdiğin için.
Oh maşallah. Bebekler büyüdü de okula mı başladı :) Biz daha cinsiyet öğrenemedik. Hahaha :) Ama haklısın canım özel okula göndermekle bitmiyor. Oradaki aynı ortamı sağlamak gerekiyor. Bunun için de bizim öğretmen maaşı yetmez 2 çocuğa. Eşin ticaretle uğraşıyorsa o zaman olur. Maalesef benim de eşim maaşlı çalışan. Ama Allah izin verirse en iyi şartlarda okutmaya çalışacağız. İlle özel okul olması şart değil.Maksat kolej parasini odemek degil ki asla. Ama okul taksidiyle bitmiyor is koleje giden kuzenlerimin psikolojisini goruyorum... koleje cocugunu gonderiyorsan ona ordaki zenginlerle ayni hayati sunman gerekir. Hadi 3-4 sinifa kadar anlmadi diyelim ama bunun ergenligi var. Zengin bir sosyal yasam saglayamadiktan sonra koleje gitmesi bir cocugun psikolojisini alt ust edebilir benim neden yok diye...
Nitekim sirf arkadasinda var diye ayfon 7 si olan 13 yasinda yegenim var. Cunku almazsan o cocuk mutsuz oluyor. Her yonlu dusunmek lazim.
Cok yakin bir arkadasim ozel univ okuyordu yillik belki 40-50 bin oduyor babasi okula dusun, ama o okula otobusle gittigi icin lanet ediyordu herkes arabasiyla geliyo ben akbil dolduracak kuruyemisci ariyorum diye... bunlar onemli seyler
Çok kolay biliyormusn :)Keske annem ya da bende orgu orebilsek..... keske benimde olsaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?