2017 EKİM Anne adayları

Ya kızlar benim belim ve sağ kalçam ağrıyo özellikle yürürken filan kalçama iğne batıyor sanki neden olabilir ? Böyle bi durumla karşılaşan var mı acep?

Tatlım bende de var. Özellikle yürürken sol tarafımda oluyor. Oturduğum yerden kalkarken daha şiddetli oluyor ama biraz yürüyünce azalıyor. bugün doktora sordum ben olur tabi ki çok normal dedi

Bende de oluyo benimki de olabilir diyo:) bu doktorlar hep agiz birligi yapmis:) la canim aciyo caniiiiiiim:)

Bende diyodum kaba etlerim ağrıyor sırtım ağrıyor diye. Eşim yatmaktandır dedi. Sonra bir doktorun haftalık gelişim videosunda doktor anlatmış. Bebek geliştiği için Bu haftalarda leğen kemiğinde genişleme oluyor bundan dolayıda annede sırt ağrıları normal demiş. İyi bişeymiş yani.

aaaa çok güzel olmuş ellerine sağlık canım bende bundan yapacağım işte seninkide popcorn modeli değil mi ????
Tunus işi diye biliyorum :) popcorn su poncik gbi küçük syleremi diyorsun çok bilgm yok ilk göz agrim bu battaniye işte :)

1. Ihtimal doğru ama 2. İhtimale katılmıyorum. Sağlıksız olsa zaten düser diyor doktorlar, neden kanama yapsın. Kanamanın sebebi yerleşmeye çalışıyor olması veya kan birikimi o bölgede çok yoğunlaşıyor hamilelikte o yüzden. Şaşırdım şimdi doktora. Sen içini rahat tut.

Cinsiyet belli olsun değiştirirler sanırım. Nasılsa doğumdan önce kullanamayacaksın.

Benim de ilk canım inan bende özeniyorum kış bebeği olacak örgü öreyim diyorum cinsiyet belli değil yapamıyorum 3 hafta daha sabır diyorum kendi kendime
Örgü işi benim annemde. Zaten oldum olası sever örmeyi. Şimdi ilk torun olacak pek bi hevesli. Unisex kıyafetler örüyo şu anda. Ama galiba bebişin dolabı komple örgü olacak. Başka birşey giyemeyecek yavrum :)

Allah gönlüne göre versin. Kaç yaşındasın? 3.yü düşundüğüne göre 6 yıl sonra, gençsin. Ben 2. Yapabilirsem şükretcem. 34 yaşındayım çünkü. Biz baya geç kaldık ilk çocuk için.

Ben cok beğeniyorum örgüyü.. hem kullanışlı hem cocuk icin cok lazım oluyor bence.. bu konuda şanslısn :) bizde yapan yok hazır alacağım anlaşılan

Okadar da genç sayılmam 29 a girdim ama belki 3u yapmaktan vazgeçerim gerçi esim 4u bile isterken zooor

Ah ben de isterdim ikiz olsun. Tek taşla 2 kuş ne güzel. Beni ilk başta çok umutlandırdılar. 2 yumurtam gelişti büyütme iğnesiyle..sonra hamile olunca beta hcg ölçüldü 2 gün arayla. Normalde 1 kat artması gerekirken benim 1 buçuk kay arttı. Hemşire şaşırdı. İkiz olabilir dedi. Doktor da fırlamış gitmiş dedi ama kesin birşey diyemem dedi. Sonra her gidişimizde sorduk. Tek görünüyor dedi.

Oh maşallah. Bebekler büyüdü de okula mı başladı :) Biz daha cinsiyet öğrenemedik. Hahaha :) Ama haklısın canım özel okula göndermekle bitmiyor. Oradaki aynı ortamı sağlamak gerekiyor. Bunun için de bizim öğretmen maaşı yetmez 2 çocuğa. Eşin ticaretle uğraşıyorsa o zaman olur. Maalesef benim de eşim maaşlı çalışan. Ama Allah izin verirse en iyi şartlarda okutmaya çalışacağız. İlle özel okul olması şart değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…