2017 EKİM Anne adayları

beşik nasıl acaba

canım kusura bakma yanlış söyledim. bide ekim ayında geliyomuş. bi nisan bi ekim. senede iki kere. yani kataloglarda öyle. yine de sen bilirsin :))
Karar ver kız 1 mi 2 mi :) valla açıkçası cinsiyet belli olsa kesin alirdm ama tam emin olamadığı için yeşil falnda almak istemedm herseyide ortak renk olmasn diye dur br bakaym baklm önceki senelere

Ah be canim be, bunlar hep sinav iste...ama iyi demissin taviz verme sakin sakin ona yaptigi hatayi vurgula. Cok ayip hamile kadina boyle davranmak nasil baba olacak bu adam bu sabirla...

Eline ne yaptin?

Mutfağı dagitmis o sinirle lavobaya elimi soktum cam kirigi varmis canim elim kesildi... ise gidemedim gece başım ve kasigim cok agridi simdi kalktim yataktan ev savaş alani gibi toplayacağım dermabim yok saglik ocagina gitmem lazim rapor alcam ona bile cesaret edemiyorum otutdum kaldim oyle

Dogru zaten tek tarafli olmaz biseyler ben esimle en basinda bunu ifade ettim ne olursa olsun bu kelime cikmayacak agzindan diye ben tartisirken bile aklima geliyor insan evliyken butun uc noktalari yasiyor bi gun cok severken ertesi gun nefret ediyor. Cokca sabir gerek Allah yardim etsin insallah duzelmistir.

Çok iyi yapmissin sakin konuş ama cuk oturt .. geçer inslh daha çok yenisinz bzde yiyorduk birbirimizi inan ama smdi hatrlayp gülüyorz :) umarm siznde herşey düzelir .

Aradi az once simdi boyleysek ilerde daha kotu olur biz yapamiyoruz dedi... bende sen onyargilarinla yasamaya devam ettiğin surece zaten yapamayiz dedim...

beşik konusunda çok kararsızım canım acaba mobilya mı alsam yoksa park yatak mı alsam. acele etmek istemiyorum. ilerde inşallah alırız. :)
:) Erken bence beşik için de sen bilirsin o zamana kadar verirsin aslında :) bn çok düsünmüyorum dedesi bn alaçam dedi mobilya alır bence :)

6 ay önceden banyo küveti almak muhtesem :):)) kızlar zaten normalde de cok pahali bisey degil ya simdiden bu kadar ince detaylara girméyin bence internetten b fiyatlara bulabilirsiniz bunlari zaten 10 12 liraya bile var nette

Aradi az once simdi boyleysek ilerde daha kotu olur biz yapamiyoruz dedi... bende sen onyargilarinla yasamaya devam ettiğin surece zaten yapamayiz dedim...
Allah Allah hemen bu kaniya nasil variyor biz yapamiyoruz diye patlamaya hazir bekliyormus resmen bahane mi ariyor acaba bu kadar basit olmamali ozur dilemesi gerekirken hala surdurmesi. Aileye yansisa diycem ama mesele daha da buyur sen unutursunda aileler her firsatta yuze vurur.

Allah razi olsun canim cok saol.... nefret ederdim boyle evliliklrden hemen bosanmak ta ne diye ki ortada bosanmak icin sebepde yok ki kavga icin de cok sebep yok neymis sus demis susmamisim benim yanlisim o iyiken kırgınlıklarimi kenara koyup o soylendiginde laf soktugunda patlamam oldu sanirim... ama ben sorun yasamak kavga etmek istemedigim icin sustum sustum sustum bu sefet patladim iste... sevgimi yedi bitirdi resmen o kadar cok severdim ki onu kendimden cok severdim ama sevdigim adam bu degildi inan degildi... bosanirsa ben mahfolurum ama bosanma demiyorum diyemiyorum o kadar seyden sonra... ve babasiz cocuk büyütmek cok zor bunu istemiyorum kendim olsam sadece bosanirim kimseye soylemem kendi basima bakarim careme cok sukur isim var calisiyorum kimseye muhtaç olmam

6 ay önceden banyo küveti almak muhtesem :):)) kızlar zaten normalde de cok pahali bisey degil ya simdiden bu kadar ince detaylara girméyin bence internetten b fiyatlara bulabilirsiniz bunlari zaten 10 12 liraya bile var nette
Yok ki kuzum 10 12 liraya seti 60 80 faln bn baktm valla ucuzu dururken daha pahalisini niye alalm nasıl olsa banyo ürünü giymeyecekk dışarı çıkmayacak :) bn almadm ama akşam bulursam kendime de alırım valla yoksa ekimde alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…