- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.821
Bayaa bişey varmış. Fiyatlar çok iyi. Geçen haftalarda yükseltici almıştım başka yerden 18₺, şimdi A101'de 6,95₺kızlar bu arada a101 e ürünler gelmiş. akşama kalmaz bence. acele edin. ben başkasına sipariş verdim çalıştığım için. banyo takımını aldı. bide yoğurt kavanozu var ondan al dedim. :))
bebek arabası nasıl sizce kızlar çok uygun ama kaliteli mi. şöyle bi yazı buldum.Bayaa bişey varmış. Fiyatlar çok iyi. Geçen haftalarda yükseltici almıştım başka yerden 18₺, şimdi A101'de 6,95₺
Fiyatlar cok uygun cidden. Bebek arabasi su an bizim icin cok aciliyetli degil sanki dusunuyorum ekim de dogacak zaten yani oyle bebek arabasina koyup gezdirecek donemde olmayacaz. Bebek arabasi en erken seneye bu zamanlar lazim olur ki bence simdiden o kadar ileri tarihli bisey almaya gerek yok.bebek arabası nasıl sizce kızlar çok uygun ama kaliteli mi. şöyle bi yazı buldum.
http://www.eaktuelurunler.com/2015/04/a101-de-satilan-bebek-arabasi-nasil.html
evet canım kanda verdim haftaya alacağım sonucu ama 1,3 çıkınca ense bende rahatladım tedirginliğim gitti. Dr cinsiyet tahminide yaptı kız olabilir dedi ama kesin değil dedi bende erkek hissetmiştim ilk başlarda şaşırdım bakalım hayırlısı nasip.ssylg_03 kan verdinmi ikili testte yoksa sadece olcumleri mi yaptirdin? Benim ense kalinligim 1.14 cikti sanirim bu iyi bir sonuc:) insallah temiz cikar herseyler
Biz gittik hepsi kapış kapış alındı canm inan banyo ürünleri ni zor kaptik ama bn ablamin bebeğine aldm bizimkine çok daha br daha gelir o zamn kaparz :))kızlar bu arada a101 e ürünler gelmiş. akşama kalmaz bence. acele edin. ben başkasına sipariş verdim çalıştığım için. banyo takımını aldı. bide yoğurt kavanozu var ondan al dedim. :))
haklısın canım bende acele etmicem. kışın dediğin gibi arabayı kullanamayız. biberon ve yoğurt kavanozlarını bende çok beğendim. :)Fiyatlar cok uygun cidden. Bebek arabasi su an bizim icin cok aciliyetli degil sanki dusunuyorum ekim de dogacak zaten yani oyle bebek arabasina koyup gezdirecek donemde olmayacaz. Bebek arabasi en erken seneye bu zamanlar lazim olur ki bence simdiden o kadar ileri tarihli bisey almaya gerek yok.
Onun disinda, cam biberonlar varmis cok uygun fiyatlari:) bim deki cam biberonlari kacirdim diye uzulmustum bu aksam is cikisi bulurum insallah ta alirim minnosuma birseyler:)
canım araştırdım a101 e bebek ürünleri yani bunlar her sene nisan ayında geliyor. kataloglarına baktım da :)Biz gittik hepsi kapış kapış alındı canm inan banyo ürünleri ni zor kaptik ama bn ablamin bebeğine aldm bizimkine çok daha br daha gelir o zamn kaparz :))
Şeffaf olanı alabilirsin o çok iyi olur. Bn ablama mavi aldm onunki kesin erkk :)A101 e gidenler banyo setinde renkler hangisi güzel dr tahmini kız dedi ama çok incelemedi gelecek aya netleşir dedi o yüzden şüpheliyim sizce hangi renk güzel. ona göre bir tanıdığa söyleyeyim malum çalışıyorum izin alma şansım yok
canım yeşil renk al. hem kıza gider hem erkeğe. ben yeşil aldımA101 e gidenler banyo setinde renkler hangisi güzel dr tahmini kız dedi ama çok incelemedi gelecek aya netleşir dedi o yüzden şüpheliyim sizce hangi renk güzel. ona göre bir tanıdığa söyleyeyim malum çalışıyorum izin alma şansım yok
duyduğuma göre kulananlardan memnun kalanlar varmış canım ama tabiki kullanışa göre de değişebilirbebek arabası nasıl sizce kızlar çok uygun ama kaliteli mi. şöyle bi yazı buldum.
http://www.eaktuelurunler.com/2015/04/a101-de-satilan-bebek-arabasi-nasil.html
Ay bende bulamam o zaman desene:) bende is cikisi sayikliyorum vallahi safim:)Biz gittik hepsi kapış kapış alındı canm inan banyo ürünleri ni zor kaptik ama bn ablamin bebeğine aldm bizimkine çok daha br daha gelir o zamn kaparz :))
3 renk görünüyordu şeffafıda varmıymış süper :)Şeffaf olanı alabilirsin o çok iyi olur. Bn ablama mavi aldm onunki kesin erkk :)
Hadi yaaa hemen gidip kendime de alaym seffafi duruyordur umarmcanım araştırdım a101 e bebek ürünleri yani bunlar her sene nisan ayında geliyor. kataloglarına baktım da :)
canım kusura bakma yanlış söyledim. bide ekim ayında geliyomuş. bi nisan bi ekim. senede iki kere. yani kataloglarda öyle. yine de sen bilirsin :))Hadi yaaa hemen gidip kendime de alaym seffafi duruyordur umarm
Ya aslında ben gittiğimde yeni açılmıştı içeri çok kalabalıktı anında beşik araba ve banyo ürünleri alındı orda sadece br şeffaf br yeşil brde pembe kaldı banyo takımı :) biberon zibinlar lazimlk nevresim takımı uyku seti faln duruyordu millet bu 3 şeye hücum etti işte :)Ay bende bulamam o zaman desene:) bende is cikisi sayikliyorum vallahi safim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?