- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #8.861
lovedido canım nasılsın, emin ol bunlar yaşanıyor ama sen hamilesin sana ağır şu an, ona da ne olduysa acaba büyük birşey mi yaşadı sen sakin ve metanetli ol yavrunu düşün, annelik işte böyle bir şey sabır...
Yok ki kuzum 10 12 liraya seti 60 80 faln bn baktmvalla ucuzu dururken daha pahalisini niye alalm nasıl olsa banyo ürünü giymeyecekk dışarı çıkmayacak :) bn almadm ama akşam bulursam kendime de alırım valla yoksa ekimde alirim
Canım benim günaydın.. Öncelikle yaşadıklarına çok üzüldüm. Eşi ne kadar seviyo olursa olsun bir kadın sözlü veya fiziksel şiddete maruz kalmasına çok karşıyım. Ama Sen ne kadar evliliğe alışmaya çalışıyorsan o da alışma sürecinde öyle düşün.. Kırgınlığı uzatmamaya çalış olur mu ? Konuşmaya çalış onunla. Bebeğine de hiçbirşey olmamıştır allahın izniyle.. Yakında anne olucaksın kendini sakın yalnız ve sahipsiz hissetme artık senden bir parça var daha güçlü olman lazım tamm mı? Dertleşmek istersen ben her zaman dertleşmeye hazırım.. Kendini hiçbirşey için üzme erkekler bizim kadar duygusal olmadığı için olaylara çok yönlü bakamıyorlar malesef ahh bi de bu sinir olayları yok mu kadınlar hep alttan almak zorunda.
Kendini üzme tamm mı bebeğini düşün.. İnşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın canım...
İş yeri?? Sadece kuvetlerde civilde 20liraydi bir iki sene önce suan ne kadr bilmiyorum ammaannn bakarz ya alinr daha 6 ay var diye almadm zatn bn ablama aldmda geri gelmiyormus denilince alsam diyorum . Fenada degl yani kalite olarak fiyatına göre iyi bn kötü brsey bekliyordumSet olmasin canim cocuk setten ne anliyo kuvet yeter :):) ben almam zaten bizim işyerinde satiliyodur bunlardan muhtemelen
lovedido canım benim yaşadıklarına çok üzüldüm. aslında ailenin kıymetini evlendikten sonra insan daha çok anlıyor. bende 10 aylık evliyim ve eşim çok inatçı bende çok inatçıyım. bu yüzden sürekli tartışmalarımız oluyo. tabiki şiddet olmuyor lakin psikolojik şiddette en az fiziksel şiddet kadar kötü. ben kavga ettiğimiz zamanlar rest çekip ailemin yanına gidebiliyorum. eyvallahım yoktur hiçbir zaman. böyle böyle yola geleceğine inanıyorum. ama senin durumun çok farklı. ilk kavgadan hemde hamileyken üzerine bıçakla yürümesi demek ileride kim bilir neler yapar demek. bence çok güvenme derim. babandan özür dile ve ailenin desteğini arkana al. dualarımız seninle canım.
İş yeri?? Sadece kuvetlerde civilde 20liraydi bir iki sene önce suan ne kadr bilmiyorum ammaannn bakarz ya alinr daha 6 ay var diye almadm zatn bn ablama aldmda geri gelmiyormus denilince alsam diyorum . Fenada degl yani kalite olarak fiyatına göre iyi bn kötü brsey bekliyordum
Günaydınlar herkese. Dün 2li test korktuğum gibi olmadı bebişim sağlıklı ve gününde çıktı çok şükür. ense kalınlığıda 1,3 çıktı. artık randevum 1 ay sonra.
lovedido gece yaşananlara çok üzüldüm canım umarım iyisindir. eşin bir sinirle hareket etmiş bence hatasını anlar sen sakın üzülme ve sabırlı ol kendin ve bebeğin için bunu yapmalısın. malesef sevgililikle evlilik aynı olmuyor ve henüz yenisiniz evlilik yaşantısı 2 kişi içinde çok zor ve sen zaten farkındasın biraz zaman gerekli. şuan için bebeğini düşün stres ve üzüntü onlara iyi gelmiyor güzel beslen keyfine bak kafanı dinle sende. sende bebeğinde Allaha emanet olun inşallah.
@Aysmll umarım seninde testin güzel geçer ve güzel haberlerle gelirsin
Allahım yaaa.. Yaptıklarına çok pişman olacak üzülme sen.. Geri geldiğinde burunundan getir ama bu yaptıklarının.
Benm esimde toptancidan alalm diyor antepte araba kiyaft faln ucuzmus öyle diyor . Bn yavaş yavaş az az alma taraftariym birşey demiyor 6 aylk olunca antebe gidelm toptan 3 er 5 er alalm herşeyden bol bol diyo amaan ne bilim . Bak fileli 20 lira iyiymis he :)Bizim isyeri var da esim esnaf benim. Varmis da filesiyle 19 diyo esim smdi sordum da :):) ben hicbisy alamam zaten maraş antep nerdeyse tum toptancilari tanidigimiz icin herseyi toptancidan aliriz kesn :)
Günaydın herkese. Bugün doktora gideceklere ve testi olanlara Allahım kolaylık versin. Sakin olun, güzel haberlerle gelin inşallah
lovedido canım nasılsın? biraz daha iyisindir umarım.
Canım dün gece sen cevap yazmayınca seni çok merak ettim kusura bakma ama diğer konularına baktım 2015 yazdığın kişi ile mi evlendin ?Allah razi olsun canim cok saol.... nefret ederdim boyle evliliklrden hemen bosanmak ta ne diye ki ortada bosanmak icin sebepde yok ki kavga icin de cok sebep yok neymis sus demis susmamisim benim yanlisim o iyiken kırgınlıklarimi kenara koyup o soylendiginde laf soktugunda patlamam oldu sanirim... ama ben sorun yasamak kavga etmek istemedigim icin sustum sustum sustum bu sefet patladim iste... sevgimi yedi bitirdi resmen o kadar cok severdim ki onu kendimden cok severdim ama sevdigim adam bu degildi inan degildi... bosanirsa ben mahfolurum ama bosanma demiyorum diyemiyorum o kadar seyden sonra... ve babasiz cocuk büyütmek cok zor bunu istemiyorum kendim olsam sadece bosanirim kimseye soylemem kendi basima bakarim careme cok sukur isim var calisiyorum kimseye muhtaç olmam
Dur bakalım canım. Belki sinirle söylemiştir. Ohoo biz 5 yılda kaç defa boşancam dedik kim bilir. Hani bir defa da basvuruda bulunmadık. Dedim ya evliligin ilk yılları olur. Ama sen affetmezsen orasını bilemem.
Insaallah canim insallah cok saollovedido Aynen benim de demek istediğim o canım. O sinirliyken sen sus. Tut kendini. Karşılık verine o an daha çok parlıyorlar. Biraz sakinleşsin sonra sen söyleyeceğini söyle. Seviyorsa pişman olacaktır zaten. Şimdi beklemede kal. Gelecek kendini affettirmeye. Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık. Üzme kendini.
Burnundan getirimde bir dahami dovsun be kuzum gelsin konusmam sesimi cikarmam anlayacak elbet hatasini
lovedido yaşadıklarına üzüldüm canım geçmiş olsun. Eşin çoktan pişman olmuştur da gururundan yanına gelemiyordur canım. Erkekler özür dilemekten yoksun insanlar. Şuan ne yaparsan kendine ve bebeğine yaparsın canım. Aklı selim insansın fevri hareket etme. Yanına gelirse kavgaya sebep olucak bişey deme bence. Laf soksan sıkıntı daha da büyür, hepsi için bir zaman var. Burnunu sürttüreceğin zaman gelecek elbet ama evliliğin olgunlaşması lazım biraz. Sen eşini herkesten daha iyi tanırsın. Bunların hepsi geçecek emin ol, 3kişilik evliliğinize devam edeceksiniz. Olan şuan bebeğinin yaşadıkları olucak. Bebeğinle konuş, Allah'a sığın. Ya vedud ismi Şerif'ini dilinden düşürme. Rabbim aranıza muhabbeti getirecektir.
Fiyatlar cok uygun cidden. Bebek arabasi su an bizim icin cok aciliyetli degil sanki dusunuyorum ekim de dogacak zaten yani oyle bebek arabasina koyup gezdirecek donemde olmayacaz. Bebek arabasi en erken seneye bu zamanlar lazim olur ki bence simdiden o kadar ileri tarihli bisey almaya gerek yok.
Onun disinda, cam biberonlar varmis cok uygun fiyatlari:) bim deki cam biberonlari kacirdim diye uzulmustum bu aksam is cikisi bulurum insallah ta alirim minnosuma birseyler:)
Ah be canim ya.... bende dedim ozur delan diledi herhalde...Mutfağı dagitmis o sinirle lavobaya elimi soktum cam kirigi varmis canim elim kesildi... ise gidemedim gece başım ve kasigim cok agridi simdi kalktim yataktan ev savaş alani gibi toplayacağım dermabim yok saglik ocagina gitmem lazim rapor alcam ona bile cesaret edemiyorum otutdum kaldim oyle
Beslenmeni ihmal etme. Kalk ye birseyler. Aç kalirsan enerjin düşer. Bebegin için öğün atlama canım.Canim senin adina cok sevindim saglikla al kucagina bebegini insallah...
Kendim icinde cok tesekkur ederim evet ben farkindayim ama o degil maalesef birtek o zorlaniyor saniyor sanirim ben belli etmiyorum ya susuyorum ya hani ben hatayi orda yaptim sanirim herseye yetisicem diye harap ettim kendimi gikim cikmadi ama bende yoruldum patladim iste... hayirlisi diyorum artik aksam yemek yiyemedim simdi kalktim lokma yemedim daha taakatim yok yemek hazirlamaya n bile kalkarim yogurt falan yerim en azinsan biraz
Canım benim..Yazmakla yazmamak arasında kaldım dün akşamdan beri inanki senin için çok üzüldümBebek arabasinu bir arkadasim almisti cokda guzel kullandi... bende dusundum ama erken daha...
Banyo urunleri ve biberonlardan alacaktim ama evden çıkmaya takaatim yok kaldi artik sonra pahali pahali alirim baska yerden benim koca kafali kocayada ders olur
sağol canım benim. inan yaşadığına kendim yaşamışım gibi üzüldüm. ama sana şunu söyleyeyim bundan sonra biriktirme çünkü patlama daha büyük oluyo. sen sustukça kabul ettikçe o daha fazlasını isteyecek. ilk başlarda bende senin gibi hep kendim yaptım sorumluluk vermedim işten geldi uzandı yattı hamileliğin ilk günleride aynı sandı ta ki 7 haftamda kanama olup hastahaneye yatınca anladı ama bizdede aile meselesi var sürekli bizdeler ben bide onlara yetişiyordum. hala daha öyle ama azda olsa yardım görüyorum artık. sana tavsiyem korkarak susup oturmaman ileride daha fazla şiddette olur yada çocuğuna da şiddet gösterebilir. anladığım kadarıyla sana bıçak tutuyo evi kırıp dağıtıyor öfke kontrol problemi var. Bu problemi kabullenmeli ve aşmaya çalışmalı yoksa şimdi değilsede ileride yine boşanma sebebi olur bırak oda burnu sürtülsün pişman olup dönsün sakın geri dön deme suçluymuş gibi davranma. şimdi kalk kahvaltılık olsun birşeyler ye ve güçlü dur herşeyde bir hayır vardır. "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" bu zikri çek rabbim yardımcın olsun.Canim senin adina cok sevindim saglikla al kucagina bebegini insallah...
Kendim icinde cok tesekkur ederim evet ben farkindayim ama o degil maalesef birtek o zorlaniyor saniyor sanirim ben belli etmiyorum ya susuyorum ya hani ben hatayi orda yaptim sanirim herseye yetisicem diye harap ettim kendimi gikim cikmadi ama bende yoruldum patladim iste... hayirlisi diyorum artik aksam yemek yiyemedim simdi kalktim lokma yemedim daha taakatim yok yemek hazirlamaya n bile kalkarim yogurt falan yerim en azinsan biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?