2017 EKİM Anne adayları

Bilmiyorum ki canim anlatmaz kolay kolay disarda yasadıgi sikintiyi cani isterse siniri gecince anlatir... ama bosancam dedi bitti dedi... gece yattim az once aradi yine aymi seyi dedi... sabir sabir sabir hersey bebehim icin onun icin katlanirim kendim olsam ben gider acardim davayi o kadar korktum bu adamdan

Set olmasin canim cocuk setten ne anliyo kuvet yeter :):) ben almam zaten bizim işyerinde satiliyodur bunlardan muhtemelen

Canim hep sustum evlendim sustum hamilelegimi ogrendim sustum laf soktu sesimi cikarmadim dedim yalnizliga aliskin kucucuk evde kendi duzenine aliskin ama bende bu evin kadiniyim bir ferdiyim artik bende alismaya calisiyorum üstelik hamileyim duygusal acidan açim bak yazdim ne nazim oldu ne niyazim ac birakmadim herseyimi yaptim cok sukur bebegimde anlayisli cikti hissetmis gibi uzmedi annesini musade etti de oyle yapabildim yemegimi temizliğimi birlikteligimi... ben bagirdimi sus diyor iyide benimde sikayetlerim var ben ne zaman konuscam ben kirilmiyormiyormuyum...

Set olmasin canim cocuk setten ne anliyo kuvet yeter :):) ben almam zaten bizim işyerinde satiliyodur bunlardan muhtemelen
İş yeri?? Sadece kuvetlerde civilde 20liraydi bir iki sene önce suan ne kadr bilmiyorum ammaannn bakarz ya alinr daha 6 ay var diye almadm zatn bn ablama aldmda geri gelmiyormus denilince alsam diyorum . Fenada degl yani kalite olarak fiyatına göre iyi bn kötü brsey bekliyordum

Her zaman derdim psikolojik siddet aslina bakarsan daha kotu diye vurur vurdugu yer 3 gun acir ama kalp kirildimi acisi omir boyu surer unutmis gibi yaparsin ama o hep sizlar ben suan ikisinide goruyorum... kuzu babamdan ozur dilesemde gidemem evlerine anneme zaten anlatamam kahrolir kadin hamilelegimi bile yeni yeni kabullendi cok erken oldu uni mezunu insansin ne diye korunmadin salakmisim dedi... daha yeni evlisin dedi... bide bunlari duyarsa yer bitirir kendini kadin... bem istedim ben evlendim benim sucum benim cezam benim sinavim kimseye anlatamiyorum bi size yazabildim iste

Bizim isyeri var da esim esnaf benim. Varmis da filesiyle 19 diyo esim smdi sordum da :):) ben hicbisy alamam zaten maraş antep nerdeyse tum toptancilari tanidigimiz icin herseyi toptancidan aliriz kesn :)

Canim senin adina cok sevindim saglikla al kucagina bebegini insallah...

Kendim icinde cok tesekkur ederim evet ben farkindayim ama o degil maalesef birtek o zorlaniyor saniyor sanirim ben belli etmiyorum ya susuyorum ya hani ben hatayi orda yaptim sanirim herseye yetisicem diye harap ettim kendimi gikim cikmadi ama bende yoruldum patladim iste... hayirlisi diyorum artik aksam yemek yiyemedim simdi kalktim lokma yemedim daha taakatim yok yemek hazirlamaya n bile kalkarim yogurt falan yerim en azinsan biraz

Bizim isyeri var da esim esnaf benim. Varmis da filesiyle 19 diyo esim smdi sordum da :):) ben hicbisy alamam zaten maraş antep nerdeyse tum toptancilari tanidigimiz icin herseyi toptancidan aliriz kesn :)
Benm esimde toptancidan alalm diyor antepte araba kiyaft faln ucuzmus öyle diyor . Bn yavaş yavaş az az alma taraftariym birşey demiyor 6 aylk olunca antebe gidelm toptan 3 er 5 er alalm herşeyden bol bol diyo amaan ne bilim . Bak fileli 20 lira iyiymis he :)

Günaydın herkese. Bugün doktora gideceklere ve testi olanlara Allahım kolaylık versin. Sakin olun, güzel haberlerle gelin inşallah
lovedido canım nasılsın? biraz daha iyisindir umarım.

Üzerimden kamyon gecmis gibiyim ise gidemedim yeni kalktim yataktan bizimki kendine kalacak yer ayarliyormus vs. Vs. Bilmiyorum sadece bebeğimi dusunuyorum suan kasigim agriyor ama sukur kanama falan yok

Canım dün gece sen cevap yazmayınca seni çok merak ettim kusura bakma ama diğer konularına baktım 2015 yazdığın kişi ile mi evlendin ?

Dur bakalım canım. Belki sinirle söylemiştir. Ohoo biz 5 yılda kaç defa boşancam dedik kim bilir. Hani bir defa da basvuruda bulunmadık. Dedim ya evliligin ilk yılları olur. Ama sen affetmezsen orasını bilemem.

Normal sartlarda affetmem canim ama bebegim icin mecburum tabi icimde ki kırgınlık nasil gecer bilmiyorum

O
Insaallah canim insallah cok saol

Yok kuzum aksam gelsin eve sesimi cikarmam elbet zamani gelince soylerim ama aradi kalacak yer bakiyormus gelmicek sanirim bilmiyorum ben biraz enerjim toplasam kalkip evimi toplayacagim yemegimi bile yapacagim belki dunden lalan izleri görmeyince daha cabuk sakinlesir sonra oturur konusuyiz

Bebek arabasinu bir arkadasim almisti cokda guzel kullandi... bende dusundum ama erken daha...
Banyo urunleri ve biberonlardan alacaktim ama evden çıkmaya takaatim yok kaldi artik sonra pahali pahali alirim baska yerden benim koca kafali kocayada ders olur

Ah be canim ya.... bende dedim ozur delan diledi herhalde...

Beslenmeni ihmal etme. Kalk ye birseyler. Aç kalirsan enerjin düşer. Bebegin için öğün atlama canım.

Canım benim..Yazmakla yazmamak arasında kaldım dün akşamdan beri inanki senin için çok üzüldüm Bu dönemde böyle aşırı kırıcı tepkiler veren bir adama senin söylediğin üç beş kuruşluk masraflar ders olmaz üzgünüm ki kolay kolay hiçbirşey ders olmaz Ailenin zamanında bildiği şeyler vardır demekki hiçbir aile evladı için yanlış olanı istemiyor Allah onları başımızdan eksik etmesin..Vereceğin tepkiler senin ilerdeki hayatını belirleyecek,çok iyi dusunmelisin hatalı senmissin gibi davranmamani tavsiye ederim,tabiki en doğrusunu sen bilirsin.. Senin için hep dua ediyorum. Bu dönemde kolay kaldirilabilecek seyler değil ama imtihan dünyası işte...Hep dua et Allah eşine hidayet versin. ..

sağol canım benim. inan yaşadığına kendim yaşamışım gibi üzüldüm. ama sana şunu söyleyeyim bundan sonra biriktirme çünkü patlama daha büyük oluyo. sen sustukça kabul ettikçe o daha fazlasını isteyecek. ilk başlarda bende senin gibi hep kendim yaptım sorumluluk vermedim işten geldi uzandı yattı hamileliğin ilk günleride aynı sandı ta ki 7 haftamda kanama olup hastahaneye yatınca anladı ama bizdede aile meselesi var sürekli bizdeler ben bide onlara yetişiyordum. hala daha öyle ama azda olsa yardım görüyorum artık. sana tavsiyem korkarak susup oturmaman ileride daha fazla şiddette olur yada çocuğuna da şiddet gösterebilir. anladığım kadarıyla sana bıçak tutuyo evi kırıp dağıtıyor öfke kontrol problemi var. Bu problemi kabullenmeli ve aşmaya çalışmalı yoksa şimdi değilsede ileride yine boşanma sebebi olur bırak oda burnu sürtülsün pişman olup dönsün sakın geri dön deme suçluymuş gibi davranma. şimdi kalk kahvaltılık olsun birşeyler ye ve güçlü dur herşeyde bir hayır vardır. "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" bu zikri çek rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…