2017 EKİM Anne adayları

Canim iki foto var birdaha cektim. Ama bu sekil cikiyor. Benim baby kiz ondan ogrenemiyoz bence :))
Canım benim 11+5teki ultrason haline çok benziyor. Nub kısmı bebeğin duruşu vs. Benimki 2hf sonrasında erkek çıktı. Rabbim gönlüne göre versin

Arayıp sorcam doktoruma akşam cnm zaten 3 tane içmştim

Evet kokusu tuhaf bişey daha önece imom omega kullandım o böyle rahatsız etmemşti

Yok canım biz video çektik hatta tabiki çekebilirsiniz dedi gayet rahattı ben yaptrdm ikili test ama kndim istediğim için o temiz çıktığı için 3lü 4lü yaptrmyor
Doktorum bugun cok sorunluydu, en iyisi baska doktorun kapisini çalmak. Bu stresle gecermi ya hamilelik. En çok onlarin moral vermesi lazim bize.

Evet kokusu tuhaf bişey daha önece imom omega kullandım o böyle rahatsız etmemşti

ben içtikten yarım saat sonra çok afedersin sapsarı acı bir su çıkartıyordum o çıkana kadar dünyamı karartıyordu. bide saf gibi inatla kullandım. allahtan çıkartmışım ki sonradan domuz bişeysi diye baya sallandı ortalık

Canım ense ölçümü çok iyi. Bence boşuna evham yapma, iyi çıkacak sonuçların. Benimkinin ense ölçümü 1.4 çıktı. Seninkine göre daha riskli bir oran yani. Doktor ense ölçümü burun kemiği de bize referans verir oranın 1/700 çıkar en düşük dedi ama yeterli değil olasılığı tespit etmek için dedi. E dedim kan versem %100 sonuç verecek mi dedim. Hayır dedi. Çok mantıksız dedim. Sende hiç endişe etme bol sıfırlı sonuçlar gelicek bak gör. Sonuç ne zaman?

Canım ben ticari görüyorum birçok sonucu. Sonucu yüksek riskli çıkıp sapasağlam bebeğini kucağına alanları okudum. Benim görümceme bebeğin beyninde bişey görünüyor şu testi yapalım demişlerdi test fiyatı:2.500₺ gebeliği zehir oldu kadının. Çocuk şuan 2yaşında sapasağlam konuşması da iyi zekası da. Doğunca tüm tetkikleri yapıldı. Eltime de detaylı ultrasonda bebekte bacağın biri kısa demişler, hiç öyle bişey çıkmadı. Testlerin sonu yok.

Devit-3 canım benim dediğim de. Sende ekmeğe damlat ye.

Bnde bikaç gündür istifra ediyorum 3aydır istifra etmemiştim ben bitmesi gereken zamanda başladı acaba bu ilaçtan mı

Ay ne guzel seyler yazmissin Allah razi olsun. Dilerim dediklerinin aynisi cikar. Cok sevindim. İsi ticarete dokerken keske duygularimizida hesaba katsalar.
Hersey gönlümüzce olsun inşaAllah.

Evet canım vala nasıl geçecek bu hamilelik hergün kafaya takacak bişey var en güzeli sen iyi bi doktor araştırıp ona git
Aynen öyle yapacagim. İyi doktor şart bu zamanda.

Merhaba pek girmiyorum yazmaya 3. Gebeliğim ve evde 2 prensesim var. Ama yazmak istedim bende çok araştırdım hep sordum böyle resimlerimi biraz ondan tecrübe ettumBebeğinizin resmi benimkine çok benziyor ve nub paralel gibi yani kız sankiBirde kalp atışı 140 üstü oluncada kız deniliyor tecrübeyle sabittirBenim minnakımın cinsiyeti kız bizimde kalp atışımız 140 'ın üstünde çıktıNeyse fazla uzattım sanırım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…