- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.281
Ney diyim beni niye tartmiyorsun mu diyim yada kilo en fazla ne kadr almam gerek faln mi diye gireym konuya :)Tabiki riskin yok bir kereAma sor bakalım gidince sen ne diyecek merak ettim
Ney diyim beni niye tartmiyorsun mu diyim yada kilo en fazla ne kadr almam gerek faln mi diye gireym konuya :)
Dur soraym bn liste hazirlayacaktm sorular için bunuda ekleym :) cumartesi inslh çok guzl haberlerle gelirmaynen canım kilo takibi yapmıcakmıyız ben kaç kilo alacağım bilmek istiyorum falan de
inşaalllahh canım benimmm inaşşllahhhDur soraym bn liste hazirlayacaktm sorular için bunuda ekleym :) cumartesi inslh çok guzl haberlerle gelirm
Nub gene yok ayol br nub göremedim su topiktebide bu var canım telefonumda anlamassan bunada bakabilirsin B Biravucmutluluk
kirmizigitar nerdesin bak susamım burda koşş koşşş
Salliyorum ama kimsede tutmuyor sanırım brKızlar kızlar bu 12+6 daki halimiz 2 hafta oluyor gideli varmı tahmin ?
B Biravucmutluluk kuzum bir bakarmısın sen usta oldun nu işte :)
Nub gene yok ayol br nub göremedim su topikteama bence bu erkek ya :)
İnslh canm cumartesi bnde net ogrenirim umarm. Bna hala doktor kız diyecek gbi geliyor ya öyle br his var içimde hep kız hissettim ama rüyalar belirtiler erkek bilmiyorum göreceğiz :)Ay bende hep kız kız dedim ama az önce inceleyince erkek gibi geldi yaaa hayırlısı olsun bakalım gönlümden bekarlığımdan beri hep kız geçti ama napalım sağlıkla doğsunlarda 2 hafta sonra öğrenirim inşallah
bence erkek:)bide bu var canım telefonumda anlamassan bunada bakabilirsin B Biravucmutluluk
kirmizigitar nerdesin bak susamım burda koşş koşşş
Sen nubtan anliyormusn canm?bence erkek:)
bence erkek:)
hadi öğremde haber ver bizedeİnslh canm cumartesi bnde net ogrenirim umarm. Bna hala doktor kız diyecek gbi geliyor ya öyle br his var içimde hep kız hissettim ama rüyalar belirtiler erkek bilmiyorum göreceğiz :)
nette cok inceledim ben bu nub olaylarınıda hani bilmiyorum tabi tahminler tutuyormu:)Sen nubtan anliyormusn canm?
eşimde ilk günden beri erkek diyor bakalım hayırlısı ne ise o olsun artık
Eşlerin hissi genelde tutuyormus diyorlar . Biz iddaya bile girdik eşimle bn dedim kız o dedi erkk :) suan iddayi bn kaybettim gbi duruyo ne isteyecek dur bakalm smdi istemeyecm çocuk doğsun sonra isterm demişti :) kızsa ben hemen isterm ama brseyhadi öğremde haber ver bizede
hani kafa yapısıda erkekmis gibi geldi bana bide en uc kısımdaki nuba benzettigim yer dik duruyor bende yatay o mesela oyuzden kendiminkine de kız diyorum:))eşimde ilk günden beri erkek diyor bakalım hayırlısı ne ise o olsun artık
Yok canım biz video çektik hatta tabiki çekebilirsiniz dedi gayet rahattı ben yaptrdm ikili test ama kndim istediğim için o temiz çıktığı için 3lü 4lü yaptrmyorNe bu israr anlam veremedim. Emirvaki nedir yani? Gerildim çok sanirim doktorumu degistirecegim. Memnundum ama bu dayatmalari hosuma gitmedi. Esim video cekmek istedi yasak dedi olmaz dedi karsi cikti. Sizde böyle bir durum oldumu. Kaldi ki özele gidiyorum.
Bilmiyorum ki canım sorcam doktoruma bnde 3 tanesini kullandım kullanmycam artıkCanım elevitin jelatini domuz ürünü içeriyormuş. Keşke almasaydım. Kullanma bence.
Bir de hep decavit ya da elevit veriyor doktorlar neden acaba.
Benimki regenesis max yazdı. Hem omega-3 hem de folic dahil birçok vitamin var içinde. Kazık bir fiyatı var ama memnun kaldım, sindirim sistemini de rahatlattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?