- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.321
Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim :) Benim de icime kiz doguyor kiz olmasinin tum belirtilerini yasiyorum. Hayirlisiyla saglikla gelsin prenseslerimiz insallah :)Merhaba pek girmiyorum yazmaya 3. Gebeliğim ve evde 2 prensesim var. Ama yazmak istedim bende çok araştırdım hep sordum böyle resimlerimi biraz ondan tecrübe ettumBebeğinizin resmi benimkine çok benziyor ve nub paralel gibi yani kız sanki Birde kalp atışı 140 üstü oluncada kız deniliyor tecrübeyle sabittir Benim minnakımın cinsiyeti kız bizimde kalp atışımız 140 'ın üstünde çıktı Neyse fazla uzattım sanırım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
evet canım haklısın bende biraz öyle düşündüm açıkcası böyle bi testi isteyince çünkü değer araştırdığıma göre aşırı kötü değil sınırda sadece . ama korkmuyorumda değil tabi. inşallah hiç birimizin bebeğinde sorun çıkmasın sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizi.Canım ben ticari görüyorum birçok sonucu. Sonucu yüksek riskli çıkıp sapasağlam bebeğini kucağına alanları okudum. Benim görümceme bebeğin beyninde bişey görünüyor şu testi yapalım demişlerdi test fiyatı:2.500₺ gebeliği zehir oldu kadının. Çocuk şuan 2yaşında sapasağlam konuşması da iyi zekası da. Doğunca tüm tetkikleri yapıldı. Eltime de detaylı ultrasonda bebekte bacağın biri kısa demişler, hiç öyle bişey çıkmadı. Testlerin sonu yok.
Arayıp sorcam doktoruma akşam cnm zaten 3 tane içmştim
Rica ederim benim 3. Prensesim geliyor inşallah 12. Haftada belki kız demişti ama 14. Haftada kesin kız dedi.Yazdiginiz icin cok tesekkur ederim :) Benim de icime kiz doguyor kiz olmasinin tum belirtilerini yasiyorum. Hayirlisiyla saglikla gelsin prenseslerimiz insallah :)
Devit-3 canım benim dediğim de. Sende ekmeğe damlat ye.
Canm seninkide paralel nubu :) ama belirtileri aynı bnm gbi cildim çok kurudu karnim killandi . Esim guzellesti yüzün diyorKızlar benimki ultrasonda çok net pipisini açtı. Nub örneği için resim de yükledim.
Bendeki belirtiler: gebelik öncesi yaptırdığım lazer epilasyon sarsıntıya uğradı, karın çevremde hiç tüy yokken şimdi bayaa tüylenme olmuş. Umarım Doğumdan sonra dökülür.
Göğüslerim büyüdü ama çok değil, halaa aynı çamaşırları kullanıyorum. Uçları çok genişledi ve biraz koyulaştı
Cildim zararı olur diye hiç bakım vs yapmamama rağmen çok iyi, farklı bir güzellik geldi sanki. Kuruluk var sadece.
-ki normalde Bikaç gün bi bakım yapmasam hemen sivilce çıkar, eşim dalga geçerdi ergen karım diye.
B Biravucmutluluk Başka ne vardı belirti arayışı???
Benim de ense kalinligi 1.1 cikti canim. Masallah. Bir bana söylemiyorlar cinsiyetini 12+1 cikti benim cildiriciiim
Haklısın canım tşk ederim :)Söyle canım haberleri falan var nette bende inceledim. muadil birşey söyleyin de.
Kizlar sizin bebeisler nerenizde tam olarak ben gobekdeligimin asagisindan itibaren elimi yan kapali koyuyorum tam serce parmagimin bitiminde asagida afedersiniz vajina tuylerinin basladigi yerde gibi diyeyim size cok mu asagida bi de bugun elimi koydum pitpitlarini hissettim ilk defa bi de korktum coknmu bastirdim diye
Benim 15+2 ve hala cinsiyetle ilgili en ufak bir ihtimal bile vermedi doktor...
az önce arkadaşımla konuştum ablası 20. haftasında anca belli oldu cinsiyet ve erkek çıktı ben şok tabi geçen ayda söylemeyince kız diye düşündük hep geç öğrenilince kız olur ihtimalide gözümde bitti arkadaşın ablasından sonra
Benimde bulantım hiç olmadı. Cinsiyeti öğrenmeden önce nub yorumlarına göre heveslenmiştim paralel bu kız olucak galiba diye. Ayy saçlarını taramayı bile hayal ettim.Canm seninkide paralel nubu :) ama belirtileri aynı bnm gbi cildim çok kurudu karnim killandi . Esim guzellesti yüzün diyorbulantim olmadı kokudan tiksindim ve kustum o yüzden sonra belim ve basm çok ağrıyor :) suan hatırladıklarım bunlar
Evet. Çok az dolgunlaştı. Aynı çamaşırları kullanıyorum ama ucu çok fena genişledi. Çok fazla kararmadı ama koyulaştı bayaa. Normalde de çok çok açık kahveydiCanm brde benm gogusler şişmedi hiç aynı duruyo ucu karardı ve ucu büyüdü o kadr seninde mi öyleMavikelebek0134
merhaba:) ben de araya kaynayim dedim:)
32 yaşındayım 3 aylık hamileyim. benim kilom kafama takılıyor. hamileliğim planlı olduğu halde kilolu hamile kaldım. boyum 1.63, 67 kilo ile hamile kaldım. 15 kilo fazlam varken nerdeyse yani. çok üzülüyorum ya. doğuma kadar bi 10 kilo daha alsam bittim ben. 3 aylık hamilede göbek olmaz ama benim göbek 7 aylık gibi...
Ben de aynı boy ve kiloda hamile kalmışız ama daha şişman da çok doğumdan sonra toptan veririz inşallah canım çok takma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?