2017 EKİM Anne adayları

Ekmeğe damlatıp yediğin ne ilacı tatlım benimde var bir vitaminim damla olarak Devit-3 ay ne uğraştık eşimle ağızıma 5 damla damlatayım derken yüzüme gözüme damlattı meğer şişeyi ters çevirip bekledimi damlıyormus

İcim cok rahat senin bebeginle alakali öyle dogdu kalbime. Bence birazda para tuzagi, kendileri kan alana kadar ahkam keserler birsey cikinca 'bilmem ki' oluyor. Ne bicim insanlara denk geldik anlamadim ki?
bencede özel hastahane olduğu için biraz para tuzağı olabilir gibi geldi. birde nette araştırdım da biri 2li test için 2 ayrı hastahaneye kan vermiş baktırmış birinde aşırı riskli birinde düşük riskli çıkmış. laboratuvara göre bile değişiyo sanırım. Rabbime emanet ettim artık. sürekli bi korku yaşamaktan bıktım hamileliğim süresinde biçok olumsuzluk oldu drlar gereksiz moralimi bozdu. kaderde ne varsa göreceğim kaçışı yok

Bu kan testlerinin çok gecerliligi yokmuş ama. Saglikli diye hazirlandiginda sorun cikabiliyor Allah korusun. Yani dua edip beklemek sonucu. Hamilelik cidden stresliymiş. Sagliklicakla kucagimiza almayi nasip ettin Rabbim. Amin
yuzde 85 oranında olumlu sonuc veriyormus aslında buyuk bir oran bakıldıgında kotumser dusunmeyelim biz hic Allah saglıklı sıhhatli dogmasını saglar hepsinin insallah:)

Öyle tabi simdi sen bebegine odaklan yazik oda uzulmustur. Her yerde farkli sonuclar cikiyor acisini biz cekiyoruz. Rabbim gönlümüze göre versin.

Tamam canim dualarim seninle

Ben de barkotu unuttum saglik ocaginda isin yoksa bir gun daha bekle
Sagol canim benim, sendemi kan verdin? Neyin barkodu kiz, protokol nosumu yaziyor?
aynen cok dusunmeyin ense kalınlıgına bakıp doktorların kan testi istemedigi bile oluyormus zaten

Bizim ki ultrasonda bakmadan kan islemlerini aldi :) sanki kacacaktim yanindan :) herseyin iyisini Allah bilir.

Korktuğun için üstüne gelio çekiyorum çünkü . Sen iyi dusun pozitif ol bak hersey daha güzel olucak. Amin cnm bence de öyle olucak sağlıkla gelicek dünyaya bebeğin

Benimde 12+1 olmasi lazimdi 12+4 çıktı sence iyimi bu?
Normal canım gayet iyi onden gidiyor.
Maşallah canm. Senin haftan daha 12 cinsiyet için gerçekten erken yani :) 16 ya kadr gostermezse kızmış derz ama 12.haftada öğrenen çok az inslh gönlüne gore olur çok merk ediyorum senin bebeğin cinsiyetini
Ben de çok merak ediyorum canim. Ama sanki artik emin gibiyim kiz diye :)
Ben de senin gibi sordum sadece ense ve burun olcumu yaptırmak istiyorum ben evhamli bir insanim kotu bir sey cikarsa cok üzülürüm dedim. Insallah cikmaz da icin ferahlar dedi. Sakin olmaktan baska sansimiz yok. Insallah iyi cikacak sonuclar uzulme canim.
Anladım canm .. ya bnm de 6.5 ckti ama kisa mi uzun mu anlamadm.. sata gore 12ydk..ultrasna gore 13 merk ettm o yzden sordm..
Senin 1 hafta onden gidiyor 6.5 ckmasi cok normal canim. Ultrasonu baz almalısın.

Teşekkür ederim inşallah senin miniginde gosterir kendini

Bnce sende buluyorsun ama anlamıyorsun canm sabaha kadr soluna yat sabah dom karnına bak doktorun ultrason ile baktığı yerlere aynı limon gbi yumru eline degiyir. Hareketleri bnde hissetmiyorum henuz

ayyy bu gece deniyeyim o zaman geçen kırmızı gitar çişin sıkışınca ayakta bak dedi o zaman bir sertlik hissettim ama 1 haftadır karın bölgem iyice sertlesmeye başladı anlamıyorum artık

Ne yapalim vardir bir hayir diyip bekleyecegiz, dilerim güzel sonuçlar aliriz. Ama ayrintilidan baska bir daha test falan yaptirmam.

Kansizlik varmi diye baktirmistim ama netten bakmak icin barkotu almayi unuttum Cardialgia
Eczaneler bile cikariyor kan sonucunu, benimki bana test yapmadan kan ilaci verdi. Bence benim doktor bir tuhaf bugun iyice sinirimi bozdu.
Eger isin yoksa git hallet ilacini

cok gıcık bir adam dı gelene gidene bagırıp cagıran bi tipti zaten.. bide kadınlar diyo sert ama iyi doktor napıyım oyle iyi doktoru moral bozar yani
Aman uzak dur bizim hormonlar zaten cosmus ona kafa takar dururz aman doktor şöyle dedi böyle dedi anlayışlı olacak doktor dediğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…