- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.261
Ekmeğe damlatıp yediğin ne ilacı tatlım benimde var bir vitaminim damla olarak Devit-3 ay ne uğraştık eşimle ağızıma 5 damla damlatayım derken yüzüme gözüme damlattı meğer şişeyi ters çevirip bekledimi damlıyormusBen liste yapıyorum soracaklarımı. Onları unutmuyorum soruyorum ama sonra aldığım cevabı unutuyorum. Sorunum bu. normalde çok konuşkan değilim ama doktoru görünce bir sürü şey soruyorum bıdı bıdı hiç susmuyorum, ama ne duydum o komple silik kafada. Zaten ses kaydını dinlerken de yine çok konuşmuşum diyorum. Vitamini nasıl almam gerektiğini söylemedi doktor dedim, prospektüs te yoktu. Eczacı da bişey demedi. Ses kaydına baktım ekmeğe damlat ye demiş ama hiiiiççç hatırlamadım.
bencede özel hastahane olduğu için biraz para tuzağı olabilir gibi geldi. birde nette araştırdım da biri 2li test için 2 ayrı hastahaneye kan vermiş baktırmış birinde aşırı riskli birinde düşük riskli çıkmış. laboratuvara göre bile değişiyo sanırım. Rabbime emanet ettim artık. sürekli bi korku yaşamaktan bıktım hamileliğim süresinde biçok olumsuzluk oldu drlar gereksiz moralimi bozdu. kaderde ne varsa göreceğim kaçışı yokİcim cok rahat senin bebeginle alakali öyle dogdu kalbime. Bence birazda para tuzagi, kendileri kan alana kadar ahkam keserler birsey cikinca 'bilmem ki' oluyor. Ne bicim insanlara denk geldik anlamadim ki?
Tamam canim dualarim seninleAllah razi olsun, dua et bize guzel haberler verelim.
yuzde 85 oranında olumlu sonuc veriyormus aslında buyuk bir oran bakıldıgında kotumser dusunmeyelim biz hic Allah saglıklı sıhhatli dogmasını saglar hepsinin insallah:)Bu kan testlerinin çok gecerliligi yokmuş ama. Saglikli diye hazirlandiginda sorun cikabiliyor Allah korusun. Yani dua edip beklemek sonucu. Hamilelik cidden stresliymiş. Sagliklicakla kucagimiza almayi nasip ettin Rabbim. Amin
aynen cok dusunmeyin ense kalınlıgına bakıp doktorların kan testi istemedigi bile oluyormus zatenBosa evham yapiyorum.degil mi?
Niye gostermedi kivalla gecmiyor zaman zaten ben ikili test sonuclarınıda gostericem yarın.. bir hafta once gittim baska doktora goremedim gostermedi adam sinir oldum:)
cok gıcık bir adam dı gelene gidene bagırıp cagıran bi tipti zaten.. bide kadınlar diyo sert ama iyi doktor napıyım oyle iyi doktoru moral bozar yaniNiye gostermedi ki
Ondan mı diyorsun .
bencede özel hastahane olduğu için biraz para tuzağı olabilir gibi geldi. birde nette araştırdım da biri 2li test için 2 ayrı hastahaneye kan vermiş baktırmış birinde aşırı riskli birinde düşük riskli çıkmış. laboratuvara göre bile değişiyo sanırım. Rabbime emanet ettim artık. sürekli bi korku yaşamaktan bıktım hamileliğim süresinde biçok olumsuzluk oldu drlar gereksiz moralimi bozdu. kaderde ne varsa göreceğim kaçışı yok
Sagol canim benim, sendemi kan verdin? Neyin barkodu kiz, protokol nosumu yaziyor?Tamam canim dualarim seninle
Ben de barkotu unuttum saglik ocaginda isin yoksa bir gun daha bekle
aynen cok dusunmeyin ense kalınlıgına bakıp doktorların kan testi istemedigi bile oluyormus zaten
Kiz olunca soylemiyorlar teorisi bende tutarsa gercektir diyecegiz :))
Korktuğun için üstüne gelio çekiyorum çünkü . Sen iyi dusun pozitif ol bak hersey daha güzel olucak. Amin cnm bence de öyle olucak sağlıkla gelicek dünyaya bebeğininşallah canım ya valla hep korktuğum başıma geliyo. Rabbim ne verirse hayırlısını bilir üzülsemde yapacak bişeyim yok gerçi. inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğim. çok sağol moral verdiğin için
Normal canım gayet iyi onden gidiyor.Benimde 12+1 olmasi lazimdi 12+4 çıktı sence iyimi bu?
Ben de çok merak ediyorum canim. Ama sanki artik emin gibiyim kiz diye :)Maşallah canm. Senin haftan daha 12 cinsiyet için gerçekten erken yani :) 16 ya kadr gostermezse kızmış derz ama 12.haftada öğrenen çok az inslh gönlüne gore olur çok merk ediyorum senin bebeğin cinsiyetini
Ben de senin gibi sordum sadece ense ve burun olcumu yaptırmak istiyorum ben evhamli bir insanim kotu bir sey cikarsa cok üzülürüm dedim. Insallah cikmaz da icin ferahlar dedi. Sakin olmaktan baska sansimiz yok. Insallah iyi cikacak sonuclar uzulme canim.Aglayacaktim neredeyse, hemen eline aldi kalem kagidi dolduruyor istemiyorum diyorum ' senin istemenle olmuyor' dedi.
Benim ense 0.96 cikti herseyi normal eee kadin neden kan alirsin ki? Bebek saglikli olsa ufacik ta bir ihtimal oynasa al sana dogum boyunca stres. Acaba dedim arayip iptalmi ettireyim?
Senin 1 hafta onden gidiyor 6.5 ckmasi cok normal canim. Ultrasonu baz almalısın.Anladım canm .. ya bnm de 6.5 ckti ama kisa mi uzun mu anlamadm.. sata gore 12ydk..ultrasna gore 13merk ettm o yzden sordm..
Hadi bakalim hakkimizda hayirlisi:)bide bende 2 hafta sonra öğrenirim inşallah
Teşekkür ederim inşallah senin miniginde gosterir kendinihayırlı olsunnn çok sevindimmm eveett 12 haftada cinsiyet konusunda sesi çıkmayanlar geliyor yavaş yavaş kız diye hadi inşallahh benimde belli olmadı 13.haftada 2 hafta sonra buluşucaz evladımla doktor ablamızın odasında bakalım gösterecek mi
Bnce sende buluyorsun ama anlamıyorsun canm sabaha kadr soluna yat sabah dom karnına bak doktorun ultrason ile baktığı yerlere aynı limon gbi yumru eline degiyir. Hareketleri bnde hissetmiyorum henuz
inşallah yaaKorktuğun için üstüne gelio çekiyorum çünkü . Sen iyi dusun pozitif ol bak hersey daha güzel olucak. Amin cnm bence de öyle olucak sağlıkla gelicek dünyaya bebeğin
Çok şükür çok sevindim ♡Ballarım ben geldim dün yeni öğrendim %90 kızın olacak dedi ama tam yinede kesin diyemem dedi
ikili tarama testi yaptırdım maşallah dedi doktorumuz çok şükür
Normal canım gayet iyi onden gidiyor.
Ben de çok merak ediyorum canim. Ama sanki artik emin gibiyim kiz diye :)
Ben de senin gibi sordum sadece ense ve burun olcumu yaptırmak istiyorum ben evhamli bir insanim kotu bir sey cikarsa cok üzülürüm dedim. Insallah cikmaz da icin ferahlar dedi. Sakin olmaktan baska sansimiz yok. Insallah iyi cikacak sonuclar uzulme canim.
Senin 1 hafta onden gidiyor 6.5 ckmasi cok normal canim. Ultrasonu baz almalısın.
Eczaneler bile cikariyor kan sonucunu, benimki bana test yapmadan kan ilaci verdi. Bence benim doktor bir tuhaf bugun iyice sinirimi bozdu.Kansizlik varmi diye baktirmistim ama netten bakmak icin barkotu almayi unuttumCardialgia
Aman uzak dur bizim hormonlar zaten cosmus ona kafa takar dururz aman doktor şöyle dedi böyle dedi anlayışlı olacak doktor dediğin :)cok gıcık bir adam dı gelene gidene bagırıp cagıran bi tipti zaten.. bide kadınlar diyo sert ama iyi doktor napıyım oyle iyi doktoru moral bozar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?