2017 EKİM Anne adayları

Insallah ya ben bugunden itibaren kiz hissetmeye basladim daha once hissetmiyordum. Rabbim gonlune gore versin canim ❤

Dört gözle hareketlerini hissetmeyi bekliyorum :). Bnide sanırım çok zayifim diye takip yapmaya bile gerek duymuyor bu alsa ne olacak diyor belkide

Ya bişey sorucam muhtemelen saçma gelicek ama gebe olunca herşeye takıyor insan. Balık hapı alıyoruz ya şimdi. E gün içinde süt yoğurt peynir de tüketiyoruz. Bişey olmasın. Omega Alımından en az 2saat sonra bunlardan tüketiyorum zaten ama taktım kafaya

Kızlar selam herkese , yarı 2li testim var yaptıran annelerden tavsiye alabilirmiyim aç tok vs ? Sıvı almımıyla ilgili bşy duydum net hatırlamıyorum ama bilgis olan var mı acaba
Canım beni de doktorum cuma günü ikili test için çağırdı sabah erkenden aç gel dedi bilgin olsun.

Kızlar selam herkese , yarı 2li testim var yaptıran annelerden tavsiye alabilirmiyim aç tok vs ? Sıvı almımıyla ilgili bşy duydum net hatırlamıyorum ama bilgis olan var mı acaba
Tok git cnm hatta üstüne tatlı bişiler ye çikolata iyi olur güzel haberlerle gel inşallah

Cnm ben her yemekle birlikte yoğurt veya ayran tüketiyorum genelde, üstünede balık hapini iciorum, bişi olmadı aklımada hiç gelmemisti bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…