- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.401
Kizlar gunaydin, yardim edin bana iki disimde uyutmadi beni. Dis hekimine gitsem mudahale edebilirmi dolgu kanal gibi,lokal anestezi ile. İlk 3, ayimiz bitti ya. Ne yapacagim şasirdim
günaydın kızlaaar.. bugün sabah namazını kıldıktan sonra geri yattık eşimle, ben sırt üstü yattım. elimi karnıma koydum pıt pıt atıyordu. eşime dedim ben yanlış mı hissediyorum acaba diye. o da hissetti atıyor dedi :))) çok mutlu oldum çok duygulandım. kendi kendime ne zaman hissederim acaba diyordum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
günaydın kızlaaar.. bugün sabah namazını kıldıktan sonra geri yattık eşimle, ben sırt üstü yattım. elimi karnıma koydum pıt pıt atıyordu. eşime dedim ben yanlış mı hissediyorum acaba diye. o da hissetti atıyor dedi :))) çok mutlu oldum çok duygulandım. kendi kendime ne zaman hissederim acaba diyordum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
evet canım gerçekten heyecan vericiydi inşallah kısa zamanda tekmelerini de hissederiz :))Nasi bi pit pitmis o:) disardan hissedilecek kadar ay cok heyecanliiiiii:)
darısı sana canım Rabbim herkese nasip etsin. muhteşem bir duygu :)Ne mutlu sana canım benim
Maşallah yavru. Destan yazmışsın :)Kizlar ben geldim:)
Calisiyorum malum hic firsatim olmadi bakmaya bi geldim 35 sayfa ey insafsizlar! Oku oku yoruldum! Tepeden cevapliyorum simdi:)
Kuzu 2 gundur yine basladi benim gogus agrilarim ne guzel minnos minnos olmustum... arada bi kafasina gore herhalde olacak boyle
Gunde 9-10 posta yiyorum sanirim:)
Kuzu bosyere kendini uzme, inan o kadar aptal bir test ki.... bak benim ellibinde bir ihtimal yaziyo sonucumda, ama doktor o ellibindeki bir kisinin sen olmadigini soyleyemem diyor... anlatabiliyor muyum?
Ben bebak acibadem sutu aldim heryanima ondan suruyoeum kuzu en dogal olan oymus
Ne yazikki doktorlar bu test konjsunda istarci biraz. Benim doktorum direkt hicbirseyine bakmadan ikili twst icin ayse hocadan randevu al dedi bende o hicbirsey olcmedi ya da bana soylemedi diye panikledim acaba garip bisey gordu ondan mi yonlendirdi diye neyse dedim
İkili test icin ayse hoca ya gittim once bana bir kagit imzalatti. Sonuclar hakkinda ve test hakkinda bilgilendirme yaZiyordu kagitta, ve testi yaptirmak isterseniz imzalayin yaptirmak istemezseniz imza atmayin diyodu hadi dedim geldik o kdar yapsinlar:)
Ama sonuclar cikana kdarki 1 hafta beni mahvetti oyle korktum ki.
Mbi de doktora telefonla konusuruz demistim test aonucunu, hayir dedi telefonla olmaz yuzyuze gorusun size doktorunuzun anlatmasi aciklamasi gereken seyler olabilir kan sekeri degil bu dedi... dedim kesin bi gariplik var bana aminosentez felan anltacaklar acayip tirstim ama sonuclar doktorumun tabiriyle "baya iyi" geldi. Bosuna germe kendini
Orasi belli olmuyo yavrucum olcumleri normal oldugu halde risk cikabiliyor bazen ama cok fazla denk gelinen bir durum degil sanirim....
Ufak ufak krem surmehe basla kuzu rahatsizligini giderecek kdar
Hahahahah bebis benim doktor da tartmiyo beni. Olay soyle gelisti:)
İlk hamileligimde tartiyordu beni, o zaman 9-10 kiloyu gecmicez diye kesin ve net konustu.
Sonra bu hamileligimde hic tartmadi, hatta esime dedim niye tartmiyo diye e adam biliyo dedi profesyonel gebesin ne tartsin seni dedi:)
12. Haftada gittigimde kac kilo aldin diye sordu bende tartilmistim yeni 1.5 kilo dedim. Cok iyi aynen boyle devam et takibini yapiyorsun zaten dedi:) beni tartmiyo yani bana birakmis durumda kontrolu:)
Yok anam bende karnim sistikce sertlikte gitti:) yumos yumos takiliyorum:)
Ne bicim doktor o ya! Benim doktorum bak sen su bizdiga diye kendi konusuyo:) pozisyon degistirsin diye karnimi ultrason cihaziyla sallayip tamam fasulye hadi simdi uslu bir bebek ol bize bakmaktan vazgec diye laf atiyor ona. Bir suru fotograf verdi videosunu verdi, hatta fotograflarinin bazilarini fotograf kagidina basmis:) bunlari eve gidince taratin kagit ozellihgi yuzunden silinir bunlar bir sure sonra hepsi hatira bunlarin felan dedi....
Sen degistir annem o sacma seyi:)
Bende hissettigimi saniyodum pitirtilarini ama megersem barsakmis:)
Ne zaman baslicaz acaba hissetmeye? Vakit gelse artik
Kuzu kuzenimin basina geldi. Testler kotu dediler felan o da detayli incelemeyi istemeyince twsti tekrarladilar baska bir yerde risk cikmadi. Para icin yapiyorlar emin ol
3 mm e kdar normal kabul ediliyo ense kalinligi
12+2 de gittik.
Ense kaliniigi 1.14
Burun kemigi olusmus
Kalp atisi dakikada 162:)
Doktor erkek olabilir dedi ama ben bilemiyorum fena halde yuzum sivilce ve leke doldu goguslerim koskocaman sisti felan....
Bende merak ediyorum insallh guzel haberlerle doner aramiza
Kuuzu fazla gerdin kendini bi sakinles:)
Evet benim de karnim tamamen cok sertlesti. Hatta gobek deligimin ustu dahil....
Geldim geldim
Goremiyom ki nubu kuzu ya:)
Kesinlikle! Seni rahatlatmayan doktorun kapisini bile acma
Nasi hastane o la:) 20 liraya ikili test mi olur:)
Canim doktor bana tok gel dedi, bi de tuvalete gir oyle gel dedi ama bazi arkadaslara idrara sikisik gel demisler
Balik hapi bu degil mi? Beni zehirledi bu. Doktoeum kullan derse kullanicam da, kullanamazsam adresini ver yollim sana:)
Aç tok farketmiyo cnmKızlar selam herkese , yarı 2li testim var yaptıran annelerden tavsiye alabilirmiyim aç tok vs ? Sıvı almımıyla ilgili bşy duydum net hatırlamıyorum ama bilgis olan var mı acaba
Nabayim kuzu 35 sayfa konusmussunuz geri kalmayayim dedim oturdum okumaya basladim tam 1.5 saat okumusum:)Maşallah yavru. Destan yazmışsın :)
İyi güzel de o banyonun hali ne olcak sonra. Her banyodan sonra ovmak gerekecek :)Kızlar kuruluk için ben bildiğiniz bebe yağı kullanıyorum duş sonunda tüm vücuda sür üzerinden bir kez su tut çık
Şahane oluyor
o ne güzel banyo zeminiymiş öyle:)Var ya sahanesin:)
Bende iyi fikirmis dur yapayim bunu demistim, ama benim banyo zemini facia olur:)
Eki Görüntüle 1981816
Guzel olmasina guzel de:) ben bebe yagiyla yikanaydim burda :) ay gidecekti caaaanim banyom:)o ne güzel banyo zeminiymiş öyle:)
duştan sonra ıslakken sürülen bi bebe yağı vardı. ondan alacam ben de.Guzel olmasina guzel de:) ben bebe yagiyla yikanaydim burda :) ay gidecekti caaaanim banyom:)
Geçen burda bir arkadaş hamilelere göre diş tedavisi var gibi birşey yazmıştı hatırlıyorum kuzum bi git istersen sen belki bulur çaresini hava alıyorsa ve kanal tedavilik birşey yoksa belki geçici dolgu yapar
Canim hamileligin her doneminde dis tedavisi yapilabilir diyor doktorlar hatta ihmal etmeyin diye de ozellikle soyluyorlar.
Kan sulandirici igne kullanmiyorsan sanirim problem olmuyor
Nasi bi pit pitmis o:) disardan hissedilecek kadar ay cok heyecanliiiiii:)
Allah allah. Doktoruna sor o halde sikintim var diye de.... bende gecen hamileligimde olmustu doktor sey demisti hamilelikte dis eti odemi olurmus cok oyle bisi olmustur tuzlu yemeyi kes dedi.Kizlar doktor izni olmadan birsey yapilamiyormuş,kirmizigitar kan sulandirici kullaniyorum, sanirim kalsiyumdan kaynaklaniyor, simdi saglik ocagina gidip kan verdim kalsiyumada bakacaklar. Birde bitkisel dis macunu aldim. Dilerim geçer
Nerden biliyorum. Nivea'nın duşta vücut kremi var. Onu kullanıyordum yazları cildim kuruduğu için. Mahvoluyordu banyo. Benim zemin de kötü, ovsan da çıkmıyor. Allah korusun şu hamile halimizle bi de kayıp düşeriz falan.Var ya sahanesin:)
Bende iyi fikirmis dur yapayim bunu demistim, ama benim banyo zemini facia olur:)
Eki Görüntüle 1981816
Bu arada banyon da çok güzelmiş. Çok orjinal :)Var ya sahanesin:)
Eki Görüntüle 1981816
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?