2017 EKİM Anne adayları

Kizlar gunaydin, yardim edin bana iki disimde uyutmadi beni. Dis hekimine gitsem mudahale edebilirmi dolgu kanal gibi,lokal anestezi ile. İlk 3, ayimiz bitti ya. Ne yapacagim şasirdim

Canim hamileligin her doneminde dis tedavisi yapilabilir diyor doktorlar hatta ihmal etmeyin diye de ozellikle soyluyorlar.
Kan sulandirici igne kullanmiyorsan sanirim problem olmuyor

Nasi bi pit pitmis o:) disardan hissedilecek kadar ay cok heyecanliiiiii:)

Ne mutlu sana canım benim

günaydınn:)
eşim yurtdışında da, ona bebeğin görüntüsünü atmıştım. o da mesaj yazmış "bebeğin sakalları var cinsiyetini öğrendin de benden mi saklıyorsum" diye bi insan erkek çocuk istediğini bu kadar belli eder mi adam halüsinasyon görüyor artık:))

Maşallah yavru. Destan yazmışsın :)

Geçen burda bir arkadaş hamilelere göre diş tedavisi var gibi birşey yazmıştı hatırlıyorum kuzum bi git istersen sen belki bulur çaresini hava alıyorsa ve kanal tedavilik birşey yoksa belki geçici dolgu yapar

Kizlar doktor izni olmadan birsey yapilamiyormuş, kirmizigitar kan sulandirici kullaniyorum, sanirim kalsiyumdan kaynaklaniyor, simdi saglik ocagina gidip kan verdim kalsiyumada bakacaklar. Birde bitkisel dis macunu aldim. Dilerim geçer

Allah allah. Doktoruna sor o halde sikintim var diye de.... bende gecen hamileligimde olmustu doktor sey demisti hamilelikte dis eti odemi olurmus cok oyle bisi olmustur tuzlu yemeyi kes dedi.

Var ya sahanesin:)

Bende iyi fikirmis dur yapayim bunu demistim, ama benim banyo zemini facia olur:)

Eki Görüntüle 1981816
Nerden biliyorum. Nivea'nın duşta vücut kremi var. Onu kullanıyordum yazları cildim kuruduğu için. Mahvoluyordu banyo. Benim zemin de kötü, ovsan da çıkmıyor. Allah korusun şu hamile halimizle bi de kayıp düşeriz falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…