- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.381
Kiz mi istiyordun:) ozaman insallah tersi cikar dedigimin:) Allah gonlune gore versin canim:)Yaa o degil hep kiz dedim dedim bugunWynonna erkek dedi ye sanki kesin doktor soylemis gibi erkek olacak diyorum ama hüzünlendim bide gonlumden kiz geçiyordu hep :)
Ben sana yarin getiricem insallah nublu bebekBir tane nublu bebek istiyorm aa kesin erkek yda kesin kız diyeceğim ama yok ya bn bilemiyorum yda görüntülr iyi değil. Bn bu işi bırakıyorum arkadaş son olarak sna erkek diyorum tutarsa şöyle :)
Nub ne ya :))Ben sana yarin getiricem insallah nublu bebek
Cinsel organin cikintisi:) uc kisimda oluyor o duz veya biraz yukariya dogruysa kiz daha dik olursa erkek:)Nub ne ya :))
Ponciiiim:) nihayet cuma kontrol gunu mu:) kiyamam 12 gorunuyor takvim kiz cok minnaksiniz daha:)Ben cuma gidecem ikili test icin belki nubuda gorunur B Biravucmutluluk o zaman senden tahmin istiyoruum olar mi be es gecme
Vallahi ya zor ettim ama yaaPonciiiim:) nihayet cuma kontrol gunu mu:) kiyamam 12 gorunuyor takvim kiz cok minnaksiniz daha:)
Tahmin mi sallamami yapıyorum bilmiyorum canmBen cuma gidecem ikili test icin belki nubuda gorunur B Biravucmutluluk o zaman senden tahmin istiyoruum olar mi be es gecme
Br tahmin olunca öyle hissediyor insan hayırlısı artk ya :) inslh hepimizin gönlüne göre olur:)Yaa o degil hep kiz dedim dedim bugunWynonna erkek dedi ye sanki kesin doktor soylemis gibi erkek olacak diyorum ama hüzünlendim bide gonlumden kiz geçiyordu hep :)
İnslh hadi bakalm dort gözle beklicem :)Ben sana yarin getiricem insallah nublu bebek
Kiz mi istiyordun:) ozaman insallah tersi cikar dedigimin:) Allah gonlune gore versin canim:)
Kizlar gunaydin, yardim edin bana iki disimde uyutmadi beni. Dis hekimine gitsem mudahale edebilirmi dolgu kanal gibi,lokal anestezi ile. İlk 3, ayimiz bitti ya. Ne yapacagim şasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?