2017 EKİM Anne adayları

Benm bebekime de kız dedi kuzm Wynonna :) kız da diyor yani ama oda sanırm bnm gbi paralellik görmezse erkek diyor

Yaa o degil hep kiz dedim dedim bugun Wynonna erkek dedi ye sanki kesin doktor soylemis gibi erkek olacak diyorum ama hüzünlendim bide gonlumden kiz geçiyordu hep :)

Ponciiiim:) nihayet cuma kontrol gunu mu:) kiyamam 12 gorunuyor takvim kiz cok minnaksiniz daha:)
Vallahi ya zor ettim ama yaa daha 11+3te falan bi umut belki ogrenirim diye bugun ruyamda pipili oglan gordum cuma gunu ogrenmeye yordum bende sanirim oglum olacak bildigin pipisini actim baktim ya

Ben cuma gidecem ikili test icin belki nubuda gorunur B Biravucmutluluk o zaman senden tahmin istiyoruum olar mi be es gecme
Tahmin mi sallamami yapıyorum bilmiyorum canm tutuyordu acep dediklerim. Sen güzel haberlerle gel biztahmin yaparz :) alabilirsen videoya al en net pozisyondan resim cekersin nubunu :)

Kiz mi istiyordun:) ozaman insallah tersi cikar dedigimin:) Allah gonlune gore versin canim:)

saol canım bekarlığımdan beri hep kızım olsun istedim tabiki en önemlisi sağlıklı olsun ama ne bileyim kız çocuklarına daha düşkünüm ben :) Bakalım hayırlısı ne ise onu versin Rabbim :)

Kizlar gunaydin, yardim edin bana iki disimde uyutmadi beni. Dis hekimine gitsem mudahale edebilirmi dolgu kanal gibi,lokal anestezi ile. İlk 3, ayimiz bitti ya. Ne yapacagim şasirdim

Kizlar gunaydin, yardim edin bana iki disimde uyutmadi beni. Dis hekimine gitsem mudahale edebilirmi dolgu kanal gibi,lokal anestezi ile. İlk 3, ayimiz bitti ya. Ne yapacagim şasirdim

Geçen burda bir arkadaş hamilelere göre diş tedavisi var gibi birşey yazmıştı hatırlıyorum kuzum bi git istersen sen belki bulur çaresini hava alıyorsa ve kanal tedavilik birşey yoksa belki geçici dolgu yapar

günaydın kızlaaar.. bugün sabah namazını kıldıktan sonra geri yattık eşimle, ben sırt üstü yattım. elimi karnıma koydum pıt pıt atıyordu. eşime dedim ben yanlış mı hissediyorum acaba diye. o da hissetti atıyor dedi :))) çok mutlu oldum çok duygulandım. kendi kendime ne zaman hissederim acaba diyordum. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…