- 7 Şubat 2017
- 113
- 176
- 33
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #10.421
Bunlari cekebildim:)) ama supheye dustum nubu yatay goruyorum ama ustunde bir cikinti gordum bilemedimİnslh hadi bakalm dort gözle beklicem :)
Dislerine vuruyormuydu agrisi? Dis etimde agriyorAllah allah. Doktoruna sor o halde sikintim var diye de.... bende gecen hamileligimde olmustu doktor sey demisti hamilelikte dis eti odemi olurmus cok oyle bisi olmustur tuzlu yemeyi kes dedi.
Benim eşim de erkek istiyor. Ama son gittiğimizde doktor kız olma ihtimali yüksek deyince hayal kırıklığına uğradı. Gecen gün eşime whatsapptan aynı elbiseyi giymiş ve aynı pozu vermiş bir anne kız resmi gönderdim. Pek bi üzülmüş bizimki. Sen bana nispet mi yapıyorsun diyor. :)günaydınn:)
eşim yurtdışında da, ona bebeğin görüntüsünü atmıştım. o da mesaj yazmış "bebeğin sakalları var cinsiyetini öğrendin de benden mi saklıyorsum" diyebi insan erkek çocuk istediğini bu kadar belli eder mi adam halüsinasyon görüyor artık:))
bende çamaşır suyu kullanıyordum ama denemek için vissmate in banyo spreyini aldım gayette beğendim deneyebilirsin.kızlar banyo tuvaleti nasıl temizliyorsunuz? ben çamaşır suyu kullanıyorum normalde. yine kullanmıştım geçende kokusu mahvediyor zehirli bide. kullanmazsam da hijyen olmazmış gibi geliyor. ağzımı burnumu bezle mi sarsam
benim nacizane tavsiyem, bepantol çatlak kreminin içine E vitamini ampulü kırıp karıştırıp sürün. hem daha ucuz. hem etkili.Ya keske kaçırdığım konusmalarin ozeti olsa yada ses kaydi olsada çalışırken dinlesem hem merak ediom hem o kadar zamanim yokksimdi annecikler mutlaka bu konu konusulmustur ama catlaklara nabiyonuz. Lilerac eczanede 100 lira dedi bi tüp onu mutlaka almak istiyorum ama cok pahali geldi güvenilir orjinal satam bi site varmi bildiginiz. Ayrica ben vazeline basladim simdilik yaglar kremler yavstan baslamak istiyorum artik. Ama her duydugumuz degilde cok onerilen tecrubeyle sabit iki uc tamr kullansak daha iyi ve kolay olur sanki
Domestosu az dokup kapiyi kapatiyorum yarim saat sonra sifonu cekiyorum. Bolca su dokuyorum etrafini arap sabunu ile temizliyorum.kızlar banyo tuvaleti nasıl temizliyorsunuz? ben çamaşır suyu kullanıyorum normalde. yine kullanmıştım geçende kokusu mahvediyor zehirli bide. kullanmazsam da hijyen olmazmış gibi geliyor. ağzımı burnumu bezle mi sarsam
obsesif89 kiz sen disciye gidecekti,neler oldu nasil tedavin oldu anlatsana,izin aldinmi doktordan?
Doktora git canım. Hamile olduğunu söyle. Sana uygun tedavi yapar. Korkma. Birşey olmaz Allah'ın izniyle.Kizlar gunaydin, yardim edin bana iki disimde uyutmadi beni. Dis hekimine gitsem mudahale edebilirmi dolgu kanal gibi,lokal anestezi ile. İlk 3, ayimiz bitti ya. Ne yapacagim şasirdim
Canım bende ba
Canım bende balık yiyemiyorum dr.semizotu ye o zaman dedi bilginiz olsun
ya isteyebilir tamam ama üzüntüsünü belli etmese keşke.. kız çocuğu da allahtan sonuçta allahın uygun görüp nasip ettiği can.Benim eşim de erkek istiyor. Ama son gittiğimizde doktor kız olma ihtimali yüksek deyince hayal kırıklığına uğradı. Gecen gün eşime whatsapptan aynı elbiseyi giymiş ve aynı pozu vermiş bir anne kız resmi gönderdim. Pek bi üzülmüş bizimki. Sen bana nispet mi yapıyorsun diyor. :)
tamam teşekkür ederimbende çamaşır suyu kullanıyordum ama denemek için vissmate in banyo spreyini aldım gayette beğendim deneyebilirsin.
Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.Ya keske kaçırdığım konusmalarin ozeti olsa yada ses kaydi olsada çalışırken dinlesem hem merak ediom hem o kadar zamanim yokksimdi annecikler mutlaka bu konu konusulmustur ama catlaklara nabiyonuz. Lilerac eczanede 100 lira dedi bi tüp onu mutlaka almak istiyorum ama cok pahali geldi güvenilir orjinal satam bi site varmi bildiginiz. Ayrica ben vazeline basladim simdilik yaglar kremler yavstan baslamak istiyorum artik. Ama her duydugumuz degilde cok onerilen tecrubeyle sabit iki uc tamr kullansak daha iyi ve kolay olur sanki
Bana ikili testi yapan perinatolog 20. Haftada olacak doktorun zaten seni yonlendirir demisti.
Eki Görüntüle 1980898 Benimki bugun bunu atmis bana... telefonuna gebelik uygulamalari indirdi sanirim
Sabah aksam inceliyo:)
Ben de yeni aldım Lierac 100 ml. Bizim burda eczenede 115 tl dedi. İnternette baktım. 75 liraya buldum. Dermoeczanem.com bu siteden aldım.Ya keske kaçırdığım konusmalarin ozeti olsa yada ses kaydi olsada çalışırken dinlesem hem merak ediom hem o kadar zamanim yokksimdi annecikler mutlaka bu konu konusulmustur ama catlaklara nabiyonuz. Lilerac eczanede 100 lira dedi bi tüp onu mutlaka almak istiyorum ama cok pahali geldi güvenilir orjinal satam bi site varmi bildiginiz. Ayrica ben vazeline basladim simdilik yaglar kremler yavstan baslamak istiyorum artik. Ama her duydugumuz degilde cok onerilen tecrubeyle sabit iki uc tamr kullansak daha iyi ve kolay olur sanki
Yazık kız bağırma seni düsünüyo adam :) şımar :)
benimde canımı istettin alcam en kısa zamanda :)
Bu erkekler böylem dogduktan sonra da iyi ki kız olmuş diyecek. Eşimin arkadaşının kızı var. O çok heveslendiriyor kız konusunda. O da aynı şeyleri yaşamış kız oldugunu öğrenince. Şimdi diyor ki bi tane daha olursa o da kız olsun.ya isteyebilir tamam ama üzüntüsünü belli etmese keşke.. kız çocuğu da allahtan sonuçta allahın uygun görüp nasip ettiği can.
eşim erkek istiyor ama sonra ekliyor hayırlısı olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?