2017 EKİM Anne adayları

Ya keske kaçırdığım konusmalarin ozeti olsa yada ses kaydi olsada çalışırken dinlesem hem merak ediom hem o kadar zamanim yokk simdi annecikler mutlaka bu konu konusulmustur ama catlaklara nabiyonuz. Lilerac eczanede 100 lira dedi bi tüp onu mutlaka almak istiyorum ama cok pahali geldi güvenilir orjinal satam bi site varmi bildiginiz. Ayrica ben vazeline basladim simdilik yaglar kremler yavstan baslamak istiyorum artik. Ama her duydugumuz degilde cok onerilen tecrubeyle sabit iki uc tamr kullansak daha iyi ve kolay olur sanki

Eklentiler

• FB_IMG_1492069757864.webp
    13 KB · Görüntüleme: 38
  • FB_IMG_1492069752851.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 40
  • FB_IMG_1492069746171.webp
    20 KB · Görüntüleme: 39
kızlar banyo tuvaleti nasıl temizliyorsunuz? ben çamaşır suyu kullanıyorum normalde. yine kullanmıştım geçende kokusu mahvediyor zehirli bide. kullanmazsam da hijyen olmazmış gibi geliyor. ağzımı burnumu bezle mi sarsam

Benim eşim de erkek istiyor. Ama son gittiğimizde doktor kız olma ihtimali yüksek deyince hayal kırıklığına uğradı. Gecen gün eşime whatsapptan aynı elbiseyi giymiş ve aynı pozu vermiş bir anne kız resmi gönderdim. Pek bi üzülmüş bizimki. Sen bana nispet mi yapıyorsun diyor. :)

bende çamaşır suyu kullanıyordum ama denemek için vissmate in banyo spreyini aldım gayette beğendim deneyebilirsin.

benim nacizane tavsiyem, bepantol çatlak kreminin içine E vitamini ampulü kırıp karıştırıp sürün. hem daha ucuz. hem etkili.

Domestosu az dokup kapiyi kapatiyorum yarim saat sonra sifonu cekiyorum. Bolca su dokuyorum etrafini arap sabunu ile temizliyorum.

obsesif89 kiz sen disciye gidecekti,neler oldu nasil tedavin oldu anlatsana,izin aldinmi doktordan?

cancağızım haftaya çarşamba gidicem dişçiye dün ikili test için gittim ultrasonda çok şükür bişey çıkmadı ense kalınlığı1 mm çıktı kan sonuçları da haftaya belli olcak inşallah onlarda temiz çıkacak senin diş nasıl oldu geçtimi ağrısı? benim geçmedi ya bugün birde o tarafla yemek yedim unuttum şuan sızlıyor birde dişetim nasıl kaşınıyor biliyor musun böyle kürdanla kanatasıya kadar kaşıdım yani

ya isteyebilir tamam ama üzüntüsünü belli etmese keşke.. kız çocuğu da allahtan sonuçta allahın uygun görüp nasip ettiği can.
eşim erkek istiyor ama sonra ekliyor hayırlısı olsun diye.

Canım ben cildiyeye gittim bana Babe çatlak kremini önerdi. Kadın doğum doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. internetten aldım bugün geldi kullanmaya başlayacağım bakalım umarım faydalı olur.

Bana ikili testi yapan perinatolog 20. Haftada olacak doktorun zaten seni yonlendirir demisti.

Eki Görüntüle 1980898 Benimki bugun bunu atmis bana... telefonuna gebelik uygulamalari indirdi sanirim
Sabah aksam inceliyo:)

bende benim telefona indirdim ordan takip ediyorum yok benimki doctor deyince rahat bıraktı beni şükürler olsun zaten galiba yavaş yavaş azalıyor mide bulantım daha rahat yemek yemeye başladım aman nazar değmesin diyim birde kıçımı kaşıyım

Ben de yeni aldım Lierac 100 ml. Bizim burda eczenede 115 tl dedi. İnternette baktım. 75 liraya buldum. Dermoeczanem.com bu siteden aldım.

ya isteyebilir tamam ama üzüntüsünü belli etmese keşke.. kız çocuğu da allahtan sonuçta allahın uygun görüp nasip ettiği can.
eşim erkek istiyor ama sonra ekliyor hayırlısı olsun diye.
Bu erkekler böylem dogduktan sonra da iyi ki kız olmuş diyecek. Eşimin arkadaşının kızı var. O çok heveslendiriyor kız konusunda. O da aynı şeyleri yaşamış kız oldugunu öğrenince. Şimdi diyor ki bi tane daha olursa o da kız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…