2017 EKİM Anne adayları

Baby story

Günaydın hanımlar hayırlı cumalar :)
Bana bebeğim sanki beni gıdıklıyormuş gibi geliyor sizede oluyor mu? yoksa psikolojikmidir. Hep aynı yer belli aralıklarla gıdıklanıyo ben elimi koyunca fln duruyo gibi geliyo. Kime sorsam 20. haftada hissettm diyo.

Gunaydin hatunlar uyukalmisim gecmisi bir okuyayim arkamdan dedikodu yapmismisiniz bakayim :)

B Biravucmutluluk kiz bileziklerimi tam isterim yok kivircik,düz yamuk anlamam.
Sen de aramizi bozma bakim altinmi kalmis ne kalacak ya aaaaa fena ciktin sende buda kiskandi bizi

B Biravucmutluluk
O benm topramm ya bizm buralı o bni düsünüyo :) bizm aramızı bozamazlar yaw :) bn şimdiden baslarm senin bileziklere ama bir pazarlığa oturacaz 30 mlyar diyi çok fazla dünürm kızını düsn onu rahat ettirmem gerek :)

Ya kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım oldu yarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü
Tahrisde olmus olabilir yani icerden bir kanama olsa devam ederdi diye dusunuyorum her kanama illa kotu sonuclancak diye birsey yok canim kontrole git hemen ama kotude dusunme

o hissi bir kaç gün önce bende kısa bir anlık hissettim. eminim bebekti

Bayildim bebegine Masallah yaaaa. İyi cikmasina cok sevindim. Rabbim korusun bebeklerimizi.
Bir prenses daha geliyor he :)

Şakaaaa dimi
Ceyrek demisim gram diyecektim her yaptiklari saka gibiydi ustelik biz bosnagiz bosnak gelinleri altina cok duskun bi ben degilim heralde

emily07 bende bıktım yemiyorumda bayadır tiksinmiştim ilk günler hep ceviz süt yüklendiğimden.. şimdi kabuklu aldık akşamları 1-2 yiyorum..

Aynen iste! Herzaman degil arasira bir gidiklanma oluyor! Bencede bebek degil diyorlar ama kesin bu gidiklanmayi o sipa yapiyor:)

kızlar ben bu cevizden bıktım daha ne kadar yenilecek bu

Ceviz mi yiyoduk?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…