- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #12.601
Baby storyKizlar hani su fotograflar uzerinde duzenleme yapilan uygulamar var biliuomusunuz. Hamilelik doneminde kac haftaliksin cinsiyeti ne fealn. O programlardan indirmek istiyorum ama hepsi parali:) yada uygulama ici para istiyo:) onerebileceginiz beles bi program varmi
Aahahahha asil benimki bu gostermio bize cinsiyetini :) utangac yawrim benim
Gunaydin hatunlar uyukalmisim gecmisi bir okuyayim arkamdan dedikodu yapmismisiniz bakayim :)
B Biravucmutluluk kiz bileziklerimi tam isterim yok kivircik,düz yamuk anlamam.
O benm topramm ya bizm buralı o bni düsünüyo :) bizm aramızı bozamazlar yaw :) bn şimdiden baslarm senin bileziklere ama bir pazarlığa oturacaz 30 mlyar diyi çok fazla dünürm kızını düsn onu rahat ettirmem gerek :)Sen de aramizi bozma bakim altinmi kalmis ne kalacak ya aaaaa fena ciktin sende buda kiskandi bizi
B Biravucmutluluk
Bebeği gördün mü :)Tsh kontrolum icin doktora gittim kan verdim geldim 2.5 altindaysa ilaca devam yuksekse doz arttiricam bitmiyor tahliller kontroller ne cektik be
Tahrisde olmus olabilir yani icerden bir kanama olsa devam ederdi diye dusunuyorum her kanama illa kotu sonuclancak diye birsey yok canim kontrole git hemen ama kotude dusunmeYa kızlar 1-2 damla kırmızı akıntım olduyarın kontrolüm var bugün gitmiyim dedim yarın söylerim ilişkiden sonra oldu sizce bir sıkıntı olur mu? Şuan yok normal beyaz akıntıma döndü
o hissi bir kaç gün önce bende kısa bir anlık hissettim. eminim bebektiGünaydın hanımlar hayırlı cumalar :)
Bana bebeğim sanki beni gıdıklıyormuş gibi geliyor sizede oluyor mu? yoksa psikolojikmidir. Hep aynı yer belli aralıklarla gıdıklanıyo ben elimi koyunca fln duruyo gibi geliyo. Kime sorsam 20. haftada hissettm diyo.
Yok dahiliye doktoruna gittim sadece bebek icin bekliycez artik kadin doguma giderlen lay lay lom dahiliye ye giderken of pof oluyom:))Bebeği gördün mü :)
Bişeyler kımıldıyor gibi geliyo bende bebeğimin olduğuna eminim :) Çok gücel bir duygu. Bende gıdıklanınca elimi gezdiriyorum duruyo sanki :)o hissi bir kaç gün önce bende kısa bir anlık hissettim. eminim bebekti
Beyin gelişimi için falan mı yiyorsun?kızlar ben bu cevizden bıktım daha ne kadar yenilecek bu
Ceyrek demisim gram diyecektimBayildim bebegine Masallah yaaaa. İyi cikmasina cok sevindim. Rabbim korusun bebeklerimizi.
Bir prenses daha geliyor he :)
Şakaaaa dimi
valla doktorum her sabah mutlaka yemeni istiyorum dediBeyin gelişimi için falan mı yiyorsun?
sütten bende tiksindim hiç içmiyorum. cevizide zor bela yemeye çalışıyorumemily07 bende bıktım yemiyorumda bayadır tiksinmiştim ilk günler hep ceviz süt yüklendiğimden.. şimdi kabuklu aldık akşamları 1-2 yiyorum..
Günaydın hanımlar hayırlı cumalar :)
Bana bebeğim sanki beni gıdıklıyormuş gibi geliyor sizede oluyor mu? yoksa psikolojikmidir. Hep aynı yer belli aralıklarla gıdıklanıyo ben elimi koyunca fln duruyo gibi geliyo. Kime sorsam 20. haftada hissettm diyo.
kızlar ben bu cevizden bıktım daha ne kadar yenilecek bu
Ee takip için mecbr gidecn :)Yok dahiliye doktoruna gittim sadece bebek icin bekliycez artik kadin doguma giderlen lay lay lom dahiliye ye giderken of pof oluyom:))
Aynen iste! Herzaman degil arasira bir gidiklanma oluyor! Bencede bebek degil diyorlar ama kesin bu gidiklanmayi o sipa yapiyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?