2017 EKİM Anne adayları

Endise etme sakin bendede kronik troid var . gebeligin basinda 13 e cikti gecen persembe kan verdim 3.9 a dusmus 1 haftada oda duser dedi doktorum.
Hamileligin basindan beri kullaniyorum bende ilac ne guzel gecen ay 1.6 ydi simdi yine yukselmis dozu arttirmak lazim demekki:) doktor 2.5un ustunde cikarsa doz arttirirsin dedi ama ben yine gidiyimde onun yerine 75 lik olanindan kullaniyim sabah sabah ilac kiramam ben unuturum:)) bak senle hastaligimiz da ayni kiz:)(

Hadi yav o kadar diyorsun :) senide görelim :) ayy ablmda böyleydi göbeği artk yok gbi olmuştu getirmekten brde ağrıyordu onun çatlağı varmı arkadaşının?
Kaburgası çok ağrıyo midesinin üstündeki yer varya. Bide bebek yavaştan doğum pozisyonuna geçmiş. Çatlağı hiç yok. Ama karnı davul gibi gerildi. Sert bide. Hani yağ yok bişy yok bebeğin her hareketi hissediliyor. Diğer arkadaşta aynı 8 aylık ama o epey kilo aldı. Karnı lıkır lıkır oynuyo hem yağ hem bebiş :)) onunki çatladı mesela bir iki çatlağı var. Tam tersi oldu anlycan :))

Sende daha bişy yok dimi? Kaşınıyo mu tatlı tatlı :)

Kilo aldığında kalcana aliyorsan ondan olabilir canm. Ama karnın sivri cikiyo yani bnm gördügm kiz karınları yan taraflardan dolmaya basliyo.

Kilo aldigimda kollarimdan karnimdan alirdim aman neyse ogreniriz yakinda ama bu kilolar geri nasil gitcek bilmiyorum zaten siskoydum iyice siserim artik

Yok canm ya biz çıktı karın falan diyoruz da bnm henüz br hamile karnim yok öyle hergn gergn. Kaşınma da yok suanlik. . Karın böyle olunca sadece bebek çok acıtıyor ya ablam aklıma geldi arkadaşını görünce. Çocuk hareket edince karnı sanki alıp başını yana doğru gidiyor gbi oluyordu bazn hareket edince gözünden yaş geliyordu kız cagizin. Böyle olması da zor yaa

Kilo aldigimda kollarimdan karnimdan alirdim aman neyse ogreniriz yakinda ama bu kilolar geri nasil gitcek bilmiyorum zaten siskoydum iyice siserim artik
Yokk yav maşallah guzl fizign var.. :) bumu şişkolk yani . Ay bnde kiloluyum deynce şöyle balina gbi kadınlar beliriyor zihnimde

O zaman yasasın siskoluk :)

Benim arkadas çığlık atıyodu :)) hindistan cevizi yağıyla ovalamaya başla nemli tut gergin olmasın. Bol su iç hele ki yaz geliyo dikkattt

Benim.ablaminda karni cok buyuktu hep kakao yagi surdu iki dogumunda da bir iki tane catlagi var yada yok yani belli belirsiz kafaya takmayinca olmuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…