2017 EKİM Anne adayları

Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

Bu zamana kadar geçirdiğim zamana kadar anladım ki erkek hamilelik zormuş kız kolaymış.

tekrar geçmiş olsun

Ay canım benim inşallah yaaa ağzin bal yesin e mi :))) Deniz ogluşunu da öp benim için :)))

Cok cok dogru su soyledigin seyler hersene her sene calis ve olmasin bunaltti beni bi cok arkadasim atandi onları goruncede ben niye hala yerimde sayiyorum oluyo yada bana ne zaman nasip olacak diyorum sirf sinava calisiyorum diye gurbet yerde sosyallik biseyde kurmadim bu yuzdende derdimi paylasacak kimsede yok maalesef buraya patlamis bulundum Allah hayirlisi ile bizede acsin bu kapilari nasip etsin diyelim dua edelim birbirimize

Cok guzel sevindim adina benim annemde 1 haftaligina geldi gitti gidincede yine ayni duruma dustum boyle olumsuz seyleri dusunmeye basladim halada aklima olumsuz seyler geliyo suraya yazmayayim diye tutuyorum. En zorlandigim kisimda gurbette olmam en buyuk hayalimde memleketime atanmam bunu okadar cok istiyorum ki

bunu bu kadar takma bence. bende gurbetteyim. bulunduğum ilde ne anne var ne aileden biri nede arkadaşım. bir şekilde uğraşacak birşeyler buluyorum. annem doğuma yakın gelir diyorum. mutlaka bir çare bulunur. hazırlığını sen bulunduğun yerde annende yaşadığı ilde yapar. doğuma yakın gelir yanına. bunlarla bebeğini üzme yazık

7 senedir uzaktayım aynı duyguları paylaşıyorum. Çıkmıyor tayin açılmıyor bile hayal gibi

Benim oğlumda mide ogurmem çok oluyordu bunda yok denecek kadar az.bunda tahlil kötü diye çektim ama bebekten sıkıntı olmadı.tavuğu ağzıma sokamazdim bunda daha iyi beslenebiliyorum
benim kesin değil ama doktor erkeğe benzetti. Aslında çoğu insana göre rahat bir hamilelik geçiriyorum. sürekli mide bulantım vardı. 2 hafta öncesi bir kaç gün mide bulantım arttı ve bir kaç kez kustum. pis bir koku almadıkça öğürmem hiç olmadı. Şuan ise hiç bulantım yok. çabuk yorulma dışında bir belirtim yok. Yemek yemesini seven biri değilim. Kendimi bildim bileli 52-55 kilolardaydım. Şuan ise şükürler olsun herşeyi yiyiyorum. sadece balıktan tiksindim. tavuk normaldede eve sokmam. yumurta hergün tüketmesemde haftada 3-4 kez yemeye çalışıyorum. Bence bebeğin cinsiyeti ile ilgisi yok. her insanın yapısı farklı. Ona göre değişiyor. benim eltim kız bebek dünyaya getirdi 6 ay kusmadığı an olmadı. gece öğürmelerine uyanırdım. kız hamileliğini kaşar ekmekle geçirdi.

Canim ben normalde fazlasiyla sakin biriyim ama simdilerde sinirden dislerimi sıkıyorum neye sinirlendigimi bi bilsem:) biraz arastirdim ne derece dogru bilmiyorum ama erkek bebek sinir yaparmis tabi daha cinsiyet belli degil benim malum.

Eger erkek cocuk sinirli yapar diye bi laf varsa dogru valla tatlim. Benim bebiş erkekmiş gecen hafta ogrendim ve inan hamileligimin ilk gununden beri sinir harbi icindeyim. Elimden de bisey gelmiyo saldım gitti artik :)))

Kizlar bu arada benim karnim kuculdu:) baya bildigin kuculdu:)

Muhtemelen gazdi o yasadigim siskinlikya da odemdi bilmiyorum su an hamile olmadan onceki halim gibiyim bi degisik:)

Nasıl ya gitti mi o göbek? Benim hala duruyo ve gazım falan da yok hiç. Bu gidişle kardanadam gibi bisey olcam ben :)))

Benim 12 ila 16.haftalarda çok bulantim olmustu.tabiki cinsiyetle çok alakası yok ama kendi açımdan öyle hissettim.bu arada 2 defa kusmustum fazla değil.

Çok geçmiş olsun canim. Allah bir daha yaşatmasin insallah :)

Benim 12 ila 16.haftalarda çok bulantim olmustu.tabiki cinsiyetle çok alakası yok ama kendi açımdan öyle hissettim.bu arada 2 defa kusmustum fazla değil.
benimde 13-14 haftada kötüydüm kafam kalkmadı. midem acayip yanıyordu. sanki yarama limon sıkmışlar gibi. sonra birden kesildi. birşey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…