- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.001
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendineKızlar ben evime geldim ÇOK şükür taburcu oldum.Tabi her defasında olduğu gibi yat dinlen kalkma denildi.Bebişte bende iyiyiz kalp atışları çok iyiydi çok şükür. Tekrar düşük önleyici iğneye başladık bakalım.Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .
Kendinize çok dikkat edin ki bebişler iyi olsun.
tekrar geçmiş olsunKızlar ben evime geldim ÇOK şükür taburcu oldum.Tabi her defasında olduğu gibi yat dinlen kalkma denildi.Bebişte bende iyiyiz kalp atışları çok iyiydi çok şükür. Tekrar düşük önleyici iğneye başladık bakalım.Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .
farkı neBu zamana kadar geçirdiğim zamana kadar anladım ki erkek hamilelik zormuş kız kolaymış.
Valahi bilmiyorum hic biseyden zevk alamiyorum simdi iyim azda olsa ama gercekten herseyden elimi etegimi cekmek istiyorum ne yapmam gerekir bu hussta onuda bilmiyorum gecici mi acaba?Annem sen hamile depresyonu olmussunnnnnn....
Inşallah canım :) Hamileyken hastanede çalıştığım için en iyi göğüs ucu kremlerini getirmisti ilaç firmalari 6.aydan itibaren kullandığım halde maalesef bir ay göğüs ucu catlagitla mücadele ettiğim için o ilk günleri pek hatırlamak istemiyorum :) Ama herşeye değen bir duygu annelik Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize...
Bu arada ilk gebelikler için bebek hareketlerini henuz hissetmemen çok normal endişe etme en geç bir iki haftaya hissedeceksin..Ve çok gazlı biri olmama rağmen barsak hareketlerini çok iyi tanırım , iki bebegimde de hissettiğim hareketlerin gazla hiç ilgisi ve benzerliği yok, ilk hissettiklerin küçük bir parmak ucu dokunuşu gibi olacak ve çok az kaldı inan bana bu duyguyu hissetmene :) Hissettim diye heyecanla yazdığın günü bekliyorum :))
Cok cok dogru su soyledigin seyler hersene her sene calis ve olmasin bunaltti beni bi cok arkadasim atandi onları goruncede ben niye hala yerimde sayiyorum oluyo yada bana ne zaman nasip olacak diyorum sirf sinava calisiyorum diye gurbet yerde sosyallik biseyde kurmadim bu yuzdende derdimi paylasacak kimsede yok maalesef buraya patlamis bulundum Allah hayirlisi ile bizede acsin bu kapilari nasip etsin diyelim dua edelim birbirimizeArkadasim merhaba durumumuz biraz benziyor ben de gurbetteyim kimsem yok desem yeridir bi kızım var çok şükür onunla vakit geçiriyorum gelen giden yok. Mide bulantısı dan zor zamanlar geçirdim yine kendi kendimize hallettik geçiyor işte sanki biraz biraz. Ben de atanamayan öğretmenim geçen KPSS den 81 e yakın puanım vardı kesin olur gözüyle bakiyodum kusuratla mülakata hak kazanamadim. Bir ay sonra yeni sınav var eşim diyo az kaldı o öyle deyince oturup aglayasim geliyor yine mı calisiyim olmayacağını bile bile diyorum. Halim de yok zaten hamilelik bir çocuk bir de yalnızlık olunca bazen aynı senin gibi mutsuz hissediyorum. Ama yapacak bi şey yok hayat bizim planlarımız doğrultusunda ilerlemiyor. Nasipten öteye yol yok. Elimizdekilere şükredip devam etmek lazım. Bak ben planlı hamile kalmadım. Ve bazı özel kurumlara başvurmuştum sonra hamile olduğumu öğrendim sonra 3 yerden görüşmeye çağırdılar gidemedim. Gelecek yıl için aradılar Ekim de çocuk doğacak olmadı yani. Öyle işte.. İcini ferahlatmaya çalış,bebeğini düşün. Yumuk yumuk bi şey çıkacak ortaya Allahın izniyle ve sen ona bakmaya doyamayacaksin. Bunların hiçbiri de aklına gelmeyecek o zaman :)
Cok guzel sevindim adina benim annemde 1 haftaligina geldi gitti gidincede yine ayni duruma dustum boyle olumsuz seyleri dusunmeye basladim halada aklima olumsuz seyler geliyo suraya yazmayayim diye tutuyorum. En zorlandigim kisimda gurbette olmam en buyuk hayalimde memleketime atanmam bunu okadar cok istiyorum kiCanım olumsuz şeyleri düşünüp kendi kendini üzme. Bazı dönem olumsuzluklar üst üste gelir. Ama vardır mutlaka hayatında olumlu olaylar. Onları görmeye çalış. Her zaman böyle devam edecek değil. Hem bak en önemlisi bebeğin sağlıkla büyüyor. Ona odaklan ve şükret. Hamilelikte olur depresif durumlar. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. Sınavlara takılma. Benim eşim de 2 sene kpss çalıştı. İşten ayrıldı ders çalışmak için. Ama olmadı atanamadı. Napalım dedik kısmet değilmiş. Onun rızkı devlette değil özel sektördeymiş. Şimdi düzenli bir işi var. Buna şükür diyorum. 2li tarama testinin sonucunu da elbet alacaksın. Merak etme. En kötü ihtimalle doktorun sistemden bakıp sana söyler. Ben test sonucumu dr.dan öğrendim. Kendim sonra alıp baktım. Zaten baksam da birsey anlamayacağim diye kendimi ya birsey varsa diye kurup moralimi bozmak istemedim çünkü. Ben de gurbetteyim. Şu 3 günlük tatili değerlendirip ailemin yanına geldim. Kafa dinlemeye ve özlem gidermeye çalışıyorum.
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum 2017'nin en güzel anne adayları :)
bunu bu kadar takma bence. bende gurbetteyim. bulunduğum ilde ne anne var ne aileden biri nede arkadaşım. bir şekilde uğraşacak birşeyler buluyorum. annem doğuma yakın gelir diyorum. mutlaka bir çare bulunur. hazırlığını sen bulunduğun yerde annende yaşadığı ilde yapar. doğuma yakın gelir yanına. bunlarla bebeğini üzme yazıkCok guzel sevindim adina benim annemde 1 haftaligina geldi gitti gidincede yine ayni duruma dustum boyle olumsuz seyleri dusunmeye basladim halada aklima olumsuz seyler geliyo suraya yazmayayim diye tutuyorum. En zorlandigim kisimda gurbette olmam en buyuk hayalimde memleketime atanmam bunu okadar cok istiyorum ki
Benim oğlumda mide ogurmem çok oluyordu bunda yok denecek kadar az.bunda tahlil kötü diye çektim ama bebekten sıkıntı olmadı.tavuğu ağzıma sokamazdim bunda daha iyi beslenebiliyorumfarkı ne
7 senedir uzaktayım aynı duyguları paylaşıyorum. Çıkmıyor tayin açılmıyor bile hayal gibiCok guzel sevindim adina benim annemde 1 haftaligina geldi gitti gidincede yine ayni duruma dustum boyle olumsuz seyleri dusunmeye basladim halada aklima olumsuz seyler geliyo suraya yazmayayim diye tutuyorum. En zorlandigim kisimda gurbette olmam en buyuk hayalimde memleketime atanmam bunu okadar cok istiyorum ki
benim kesin değil ama doktor erkeğe benzetti. Aslında çoğu insana göre rahat bir hamilelik geçiriyorum. sürekli mide bulantım vardı. 2 hafta öncesi bir kaç gün mide bulantım arttı ve bir kaç kez kustum. pis bir koku almadıkça öğürmem hiç olmadı. Şuan ise hiç bulantım yok. çabuk yorulma dışında bir belirtim yok. Yemek yemesini seven biri değilim. Kendimi bildim bileli 52-55 kilolardaydım. Şuan ise şükürler olsun herşeyi yiyiyorum. sadece balıktan tiksindim. tavuk normaldede eve sokmam. yumurta hergün tüketmesemde haftada 3-4 kez yemeye çalışıyorum. Bence bebeğin cinsiyeti ile ilgisi yok. her insanın yapısı farklı. Ona göre değişiyor. benim eltim kız bebek dünyaya getirdi 6 ay kusmadığı an olmadı. gece öğürmelerine uyanırdım. kız hamileliğini kaşar ekmekle geçirdi.Benim oğlumda mide ogurmem çok oluyordu bunda yok denecek kadar az.bunda tahlil kötü diye çektim ama bebekten sıkıntı olmadı.tavuğu ağzıma sokamazdim bunda daha iyi beslenebiliyorum
Canim ben normalde fazlasiyla sakin biriyim ama simdilerde sinirden dislerimi sıkıyorum neye sinirlendigimi bi bilsem:) biraz arastirdim ne derece dogru bilmiyorum ama erkek bebek sinir yaparmis tabi daha cinsiyet belli degil benim malum.
Kizlar bu arada benim karnim kuculdu:) baya bildigin kuculdu:)
Muhtemelen gazdi o yasadigim siskinlikya da odemdi bilmiyorum su an hamile olmadan onceki halim gibiyim bi degisik:)
Benim 12 ila 16.haftalarda çok bulantim olmustu.tabiki cinsiyetle çok alakası yok ama kendi açımdan öyle hissettim.bu arada 2 defa kusmustum fazla değil.benim kesin değil ama doktor erkeğe benzetti. Aslında çoğu insana göre rahat bir hamilelik geçiriyorum. sürekli mide bulantım vardı. 2 hafta öncesi bir kaç gün mide bulantım arttı ve bir kaç kez kustum. pis bir koku almadıkça öğürmem hiç olmadı. Şuan ise hiç bulantım yok. çabuk yorulma dışında bir belirtim yok. Yemek yemesini seven biri değilim. Kendimi bildim bileli 52-55 kilolardaydım. Şuan ise şükürler olsun herşeyi yiyiyorum. sadece balıktan tiksindim. tavuk normaldede eve sokmam. yumurta hergün tüketmesemde haftada 3-4 kez yemeye çalışıyorum. Bence bebeğin cinsiyeti ile ilgisi yok. her insanın yapısı farklı. Ona göre değişiyor. benim eltim kız bebek dünyaya getirdi 6 ay kusmadığı an olmadı. gece öğürmelerine uyanırdım. kız hamileliğini kaşar ekmekle geçirdi.
Kızlar ben evime geldim ÇOK şükür taburcu oldum.Tabi her defasında olduğu gibi yat dinlen kalkma denildi.Bebişte bende iyiyiz kalp atışları çok iyiydi çok şükür. Tekrar düşük önleyici iğneye başladık bakalım.Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .
benimde 13-14 haftada kötüydüm kafam kalkmadı. midem acayip yanıyordu. sanki yarama limon sıkmışlar gibi. sonra birden kesildi. birşey kalmadı.Benim 12 ila 16.haftalarda çok bulantim olmustu.tabiki cinsiyetle çok alakası yok ama kendi açımdan öyle hissettim.bu arada 2 defa kusmustum fazla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?