- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.961
Benim bugünkü takvimde de öyle yazıyorcanım onu ben sordum bebek rahim duvarına çarpmadığı için hissetmezsiniz dediler
Kira sozlesmesinde 1 yil gecerli yaziyir erken cikma durumuyla ilgili herhangi bir madde yok bildigin kirtasiyeden alınan sozlesmecanım benim eşim adliyede çalışıyor sordum. kira sözleşmenizde erken çıkmanız dahilinde ev sahibinin söylediği şeyler madde halinde varsa yapacağın birşey yok. ama böyle bir madde yok ise icraya versin ev sahibini dedi. ev sahibi kendi kafasına göre böyle birşey yapamaz dedi.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende aynı şeyi yasadim cok ayakta kalmaTeşekkür ederim inşallah geçicek.Tabiki haber veririm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize..
Yok ya ben oyle bişey yapamam yaa :))A Aysmll yavru kontrat maddeleriniz nedir bir incele bakalim erken bosaltma ile ilgili nasil maddeler var. (Erken bosaltma da neyse:))
Ama eger is icraya kalirsa o parayi almaniz epey zorlar turkiye sartlarinda, kaldiki ohal hala devam ediyor malum....
Baktiniz ev sahibi camura yatiyo, ben senin yerinde olsam butun parkeleri kirar duvarlari ciZer dolaplara zarar verir klozete tuvalet kagidi filan doldurur tikar oyle teslim ederdim evi:)
Ne diye icraya verecegim parayi verecek miyiz ev sahibine sonra mi icraya verilecekcanım icra yoluyla rahat alır çünkü meblağ küçük. benim eşim icra müdürünakit alamazsa üzerine kayıtlı arabası vardır bir yakalama koydursun bak nasıl hemen ödüyor
Geçmiş olsun. Allah korusun ikinizi de. Hamileliğin başında da olmuş muydu? Yoksa ilk defa bugün mü oldu?İyi geceler kızlar.Bugün akşam üstü birden bire başlayan kanamayla hastanede aldım soluğu.Tabi doktorum yatış verdi ne olduğunu anlamadık birden başladı.Bebiş gayet iyi ićerde herşey yolu da dedi domtor.Şimdilik buradayız bakalım ..
Diyeceğim o ki haftamız ilerlesede risk herzaman var.Dikkat edin kendinize kızlarımda hiç yaşamadım ama bu minnoş nazlı olcak galiba.
Sağlıcakla kalın,kendimizde bebişlerede dikkat edin...
ne bileyim sanırım etkileniyorumKizlar akinti bu olur yani bu kadar takilmayin brnce. Benim de bazen su gibi bazen sari sari oluyor. Hatta bazen sari oluyo pecete koyuyorum bi bakiyorum pecete sirilsiklam olmus sari pelteler var muhtemelen akintinin suyunu cekmis oluyor pecete tortulari goruyorum sadece. O kadar takilmayin buna bence o suyu azalma durumu olsa kendini belli eder baska turlu de
bugün biri başka topikte suyu geldiği için hastanede yattığını yazmış. ona sordum nasıl bir akıntın var diye. bana dediki pedim ıslanmış yetmedi çamaşırıma çamaşırımdanda taytıma geçti. soluğu hastanede aldım dedi. bizim o kadar olmuyor. bu akıntı normal yazıyor internette. tabi ben yine doktora sorarım perşembe günüÖnceki gün çok araştırdım. Biçok topikte de bizim gibi panik olup doktoruna soran olmuş. Dr. olur normal demiş. 4. Ve 5. Ayda artan hormonlardan dolayı oluyormuş. ama önlem amaçlı turluson kağıtlı ped ile test ediliyormuş. Eczanelerde satılıyormuş ama eşime aldıramadım konu ped olunca. Pedin Rengi değişirse amniyon sıvısı, değilse akıntıymış. Allahım korusun sabilerimizi. Bende gidemedim halaa. Sakin olup Rabbime emanet ettim. Dünden beri azaldı. Sarımsaklı yoğurt yedim acaba o mu iyi etti dedim. Bir de birinin doktoru şunu demiş; gün içinde bir tatlı kaşığını geçmemesi lazım akıntının demiş
Tesekkur ederim canimmm he sey diyo bi de ben eykule kadr olan aidat faturalar vs depozitten karsilicam diyohayır canım o parayı ödemeyeceksiniz. eşim diyorki verdiği depozit evine zarar verdiği takdirde kullanılır. evin duvarların dolapların resmini çeksinler. sonra depozito için icraya versinler. istediği parayı ödemesinler. benim borcum yok diye icrada itiraz ederse ev sahibi icra mahkemesine aksıyor durum. bu sefer mahkemede soracaklar size bu borç nedir diye. o zaman depoziti alamadığınızı söylersiniz. ev sahibi evime zarar verdi gibi bir yalanda bulunursa o resimleri çıkarken çektik diyerek delil olarak sunarlarsa mahkemeyi kazanır ve depoziti alır dedi. sakın istediği parayı ödemeyin ve icraya yada bir avukata kira sözleşmesi ile gidin depozit için icraya verin. korkmayın birşey olmaz. eşim icra müdürü. A Aysmll
Inşallah canım :) Hamileyken hastanede çalıştığım için en iyi göğüs ucu kremlerini getirmisti ilaç firmalari 6.aydan itibaren kullandığım halde maalesef bir ay göğüs ucu catlagitla mücadele ettiğim için o ilk günleri pek hatırlamak istemiyorum :) Ama herşeye değen bir duygu annelik Allah sağ salim doğurmayı nasip etsin hepimize...Çok merak ediyorum şu emzirme olayını ya... Herkes dünyanın en güzel duygusu diye anlatıyo. İnşallah Allahım bize de nasip eder
sözleşmede öyle bir madde yok ise hayır ödemek zorunda değilsiniz. ödemeyin dediğim gibi depozit içinde icraya verin. o sizi değil siz onu korkutun. ne demek ya oturmadığın ayların aidat bedeli. kendi ödememek için sizi sıkıştırıyor. hiç ona birşey demeyin direk icraya verin alın paranızı.Tesekkur ederim canimmm he sey diyo bi de ben eykule kadr olan aidat faturalar vs depozitten karsilicam diyo
Peki 2 ay durmadigimiz evin kirasini odemek zorunda miyiz?
Teşekkür ederim cnm.11. Haftamda da olmuştu ama geçmişti daha sonra.Hatta aşırı bulantı dışında hiçbir şikayetim yoktu. Buda geçecektir inşallah dikkat edelim kendimize..Geçmiş olsun. Allah korusun ikinizi de. Hamileliğin başında da olmuş muydu? Yoksa ilk defa bugün mü oldu?
Benim bugünkü takvimde de öyle yazıyor
Kizlar sanki ishalim ve rengi cok koyu siyah gibi
.
...
Vitamin kullaniyomusun tatlim? Demir icerikli vitamiinler ve demir haplari diskiyi siyah renk yapiyor
Korkma yahu:) bunun muhabbetini yaptik burda sen kacirmissin demekki. Afedersin hepimiz siyah saaaapiyoruz bi suredir:)Evet kullanıyorum, ay cok korktum
Canim bende ilk 6 haftalikken kanamam oldu dr. Saolsun rapira gerek yok bagda bahcede calisnalarda hamile vs dedi izin vermrdi ki ojulum da inanilmaz yorucu bi okul devamli ayaktayim bagir bagir vucut 13. Haftada pes etti tekrar kanamam oldu hastaneye yattim sinra 2 kere daha oldu simdi cok sukur iyiyim diyeyim iyi olayim artik ilac aliyorum devamli diyeceğim o ki dikkat et kendini koru yorma allahim korusun hepimizi tum kotuluklerden
Canimcim kendini kotu etkileme illaki vericeksin kiloyu cocuk 3 kilo sivi 3 kilo dogumda cart 6 kilo gotcek zaten :) gerisi sana kalmis 2 ayda toparlarsin az cok hepimiz öyle toparlarizBugun aynada kendime baktim.toplamda 4 kilo aldim aslinda. Ama hayatimda ilk defa belim bu kadar kalin. Cok daha kilolu oldugum donemler oldu ama belim daha inceydi. Bi moralim bozuldu baya cirkinledi vucudumdogumdan sonra eski haline donuyor mu bu vucut? Su an sorunum kilolar degil sekil bozuklugu
Bu vitaminle demir hapini dr.a mi yazodiriyorusnuz parayla ben progestani 32 ye almistim dr.a yazinca daha mi uyguna gelio benim bu hafta bitcek saglik ocagi yazar heralde demiBenim takvimimde de 16. Haftadan itibaren hissetmeye baslayabilirsiniz ama hissetmezseniz paniklemeyin 20. Haftaya kadar hissetmemek normal diyordu.
Plesentanin yeri cok onemliymis bu hissetme olayinda. Plesenta onde ise disardan gec hissedilir ama anne cabuk hissedermis. arkada ise anne gec hisseder ama karna dokundugunda bebegi elinle hissedermissin. Aslinda bunu en cok plesentanin yeri etkiliyormus oyle diyeyim...
Vitamin kullaniyomusun tatlim? Demir icerikli vitamiinler ve demir haplari diskiyi siyah renk yapiyor
Bana doktor decavit verdi onu zaten ucretsiz veriyor eczane.Bu vitaminle demir hapini dr.a mi yazodiriyorusnuz parayla ben progestani 32 ye almistim dr.a yazinca daha mi uyguna gelio benim bu hafta bitcek saglik ocagi yazar heralde demi
Derdim kilo degil zaten ben 64 kilo oldugum zamanlari biliyorum simdikinden daha ince hissediyordum su an 55 kiloyum ama gorsen belim oyle kalin ki 120 kilo gibi geliyorum aynada kendime kilo almak degil seklimin bozulmasina takildi kafamCanimcim kendini kotu etkileme illaki vericeksin kiloyu cocuk 3 kilo sivi 3 kilo dogumda cart 6 kilo gotcek zaten :) gerisi sana kalmis 2 ayda toparlarsin az cok hepimiz öyle toparlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?