2017 EKİM Anne adayları

Sanada çok geçmiş olsun cnm.Rabbim hepimizin meleklerini korusun .inşallah birdaha yaşamayız. Bebişede kendinede dikkat et o zaman...

Bu vitaminle demir hapini dr.a mi yazodiriyorusnuz parayla ben progestani 32 ye almistim dr.a yazinca daha mi uyguna gelio benim bu hafta bitcek saglik ocagi yazar heralde demi
canım sağlık ocağında yazdır öyle al. daha ucuz oluyor. ben bütün ilaçları vitamin hariç hepsini sağlık ocağına yazdırıyorum uygun alırsın

Bu vitaminle demir hapini dr.a mi yazodiriyorusnuz parayla ben progestani 32 ye almistim dr.a yazinca daha mi uyguna gelio benim bu hafta bitcek saglik ocagi yazar heralde demi
Canım ben hep sağlık ocağına yazdırdım. Dışardan alıp o kadar para verme yazık. İlk gittim 1kutu yazdı, sonraki gidişimde sistem 4 vermiş, geçen hafta gittim dedim ben bunu uzun süre kullanıcam. Bu sefer sistem 9 kutu vermiş. Hatta aile hekimim yoğundu beklicek halim yoktu, eczacıyla konuştum onlar doktora yazdırmak için not aldı. Ben doktorla bile görüşmeden ilacımı reçeteli aldım çıktım. 9kutu toplam fiyatı 52₺ mi neydi. 3aylık stok

Allah o kadıncağızın da yardımcısı olsun. Kaç haftalıkmış Bebeğe bişey olmuş mu acaba.
Rabbim kaygılarımızı gidersin emeklerimizi boşa çıkarmasın. Doğumdan sonra bir psikologa görünücez bu gidişle

Derdim kilo degil zaten ben 64 kilo oldugum zamanlari biliyorum simdikinden daha ince hissediyordum su an 55 kiloyum ama gorsen belim oyle kalin ki 120 kilo gibi geliyorum aynada kendime kilo almak degil seklimin bozulmasina takildi kafam
uygulamalarda da diyir belinize veda edin diye ssanirim gerceklesiyor

Sanada çok geçmiş olsun cnm.Rabbim hepimizin meleklerini korusun .inşallah birdaha yaşamayız. Bebişede kendinede dikkat et o zaman...
Amin canim sağolasın

Dun gece şekil bozukluğunu ben de farkettim inşallah çabuk geçer

iyi akşamlar kızlar, bugün çok gergin ve sinirliyim. herşeye sinirleniyorum sizdede bu haftalarda oldumu.
Canim ben normalde fazlasiyla sakin biriyim ama simdilerde sinirden dislerimi sıkıyorum neye sinirlendigimi bi bilsem:) biraz arastirdim ne derece dogru bilmiyorum ama erkek bebek sinir yaparmis tabi daha cinsiyet belli degil benim malum.

Canim ben normalde fazlasiyla sakin biriyim ama simdilerde sinirden dislerimi sıkıyorum neye sinirlendigimi bi bilsem:) biraz arastirdim ne derece dogru bilmiyorum ama erkek bebek sinir yaparmis tabi daha cinsiyet belli degil benim malum.
Benim pipili yapiyor bu asabiyeti desene:)

Kizlar bu arada benim karnim kuculdu:) baya bildigin kuculdu:)

Muhtemelen gazdi o yasadigim siskinlikya da odemdi bilmiyorum su an hamile olmadan onceki halim gibiyim bi degisik:)
Aahhahha ilahi :))) daha dun aksam seklim bozuldu diyordun doga ana sesini duydu heralde :))) ayni sorun bende de var savah karnim yok aksam davul

Hayırlı sabahlar kızlar.
Benim kv bir taraftan annem bir taraftan bu aya kadar 1kilo alınır mı karnın da yok diye psikolojimi bozuyordu -ki hemen kendime gelip araştırdım. Hamilelikte 9kilo da alsan 40 kilo da alsan bebeğe katkı max. 500gr olurmuş. Tabi araştırana kadar pastalar börekler hamur işleri mideye gönderildi onlar tarafından. Bir de fazla kilo; şeker, tansiyon ve erken doğumu beraberinde getirebilirmiş.
Dikkat edelim, kendimizi frenleyelim.

Bana oyle dedi:)

Bana ikili test ultrasonumu yapan prof ta barsak hareketi sanacaksin zatenbebegi hissetmeye basladiginda demisti:)
Dün bende uç kere bağırsak hareketimi bebek mi ayırt edemediğim birşey oldu. Böyle içten gelmiş gelmiş de deride balon patlamis gbi aynı bölgedeydi ablama sordm bebek o dede segerme dedikleri şey o oluyo dedi . 1 2 hafta sonra net br şekilde hissedersin dedi bu haftalar o şekilde günde br kere veya 2 günde br ancak hissedersin dedi

canım şükürler olsun bebek iyi. hastanede yatıyor arkadaş. antibiyotik tedavisi görüyor.

valla bilmiyorum doktor erkeğe benzetti ama net değil. bakalım perşembe günü kontrol var ne diyecek

ya benimde belirtilerim bitti. bir bakıyorum karnım iniyor bir bakıyorum geri şişiyor. kendimi dinledikçe psikolojim alt üst oldu

Kızlar ben evime geldim ÇOK şükür taburcu oldum.Tabi her defasında olduğu gibi yat dinlen kalkma denildi.Bebişte bende iyiyiz kalp atışları çok iyiydi çok şükür. Tekrar düşük önleyici iğneye başladık bakalım.Iyi dilekleriniz için teşekkür ederim .
Kendinize çok dikkat edin ki bebişler iyi olsun.

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce durur kanaman ve kurtulursun... Allah bebişini sana bağışlasın inşallah. Haberdar et bizi olur mu?
Haberdar et demiştin yazayım dedim.Taburcu oldum çok şükür. Düşük önleyici iğneye başladık tekrar .Minnoş kızımda iyiydi kalp atışı normaldi çok şükür. Her defasında olduğu gibi yatıp.dinlencez bakalım.
İyi dileklerin için tekrar teşekkür ederim. İyi bak bebişede kendinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…