- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.981
Sanada çok geçmiş olsun cnm.Rabbim hepimizin meleklerini korusun .inşallah birdaha yaşamayız. Bebişede kendinede dikkat et o zaman...Canim bende ilk 6 haftalikken kanamam oldu dr. Saolsun rapira gerek yok bagda bahcede calisnalarda hamile vs dedi izin vermrdi ki ojulum da inanilmaz yorucu bi okul devamli ayaktayim bagir bagir vucut 13. Haftada pes etti tekrar kanamam oldu hastaneye yattim sinra 2 kere daha oldu simdi cok sukur iyiyim diyeyim iyi olayim artik ilac aliyorum devamli diyeceğim o ki dikkat et kendini koru yorma allahim korusun hepimizi tum kotuluklerden
canım sağlık ocağında yazdır öyle al. daha ucuz oluyor. ben bütün ilaçları vitamin hariç hepsini sağlık ocağına yazdırıyorum uygun alırsınBu vitaminle demir hapini dr.a mi yazodiriyorusnuz parayla ben progestani 32 ye almistim dr.a yazinca daha mi uyguna gelio benim bu hafta bitcek saglik ocagi yazar heralde demi
Canım ben hep sağlık ocağına yazdırdım. Dışardan alıp o kadar para verme yazık. İlk gittim 1kutu yazdı, sonraki gidişimde sistem 4 vermiş, geçen hafta gittim dedim ben bunu uzun süre kullanıcam. Bu sefer sistem 9 kutu vermiş. Hatta aile hekimim yoğundu beklicek halim yoktu, eczacıyla konuştum onlar doktora yazdırmak için not aldı. Ben doktorla bile görüşmeden ilacımı reçeteli aldım çıktım. 9kutu toplam fiyatı 52₺ mi neydi. 3aylık stokBu vitaminle demir hapini dr.a mi yazodiriyorusnuz parayla ben progestani 32 ye almistim dr.a yazinca daha mi uyguna gelio benim bu hafta bitcek saglik ocagi yazar heralde demi
Allah o kadıncağızın da yardımcısı olsun. Kaç haftalıkmış Bebeğe bişey olmuş mu acaba.ne bileyim sanırım etkileniyorum
bugün biri başka topikte suyu geldiği için hastanede yattığını yazmış. ona sordum nasıl bir akıntın var diye. bana dediki pedim ıslanmış yetmedi çamaşırıma çamaşırımdanda taytıma geçti. soluğu hastanede aldım dedi. bizim o kadar olmuyor. bu akıntı normal yazıyor internette. tabi ben yine doktora sorarım perşembe günü
uygulamalarda da diyir belinize veda edin diye ssanirim gerceklesiyorDerdim kilo degil zaten ben 64 kilo oldugum zamanlari biliyorum simdikinden daha ince hissediyordum su an 55 kiloyum ama gorsen belim oyle kalin ki 120 kilo gibi geliyorum aynada kendime kilo almak degil seklimin bozulmasina takildi kafam
Amin canim sağolasınSanada çok geçmiş olsun cnm.Rabbim hepimizin meleklerini korusun .inşallah birdaha yaşamayız. Bebişede kendinede dikkat et o zaman...
Dun gece şekil bozukluğunu ben de farkettimBugun aynada kendime baktim.toplamda 4 kilo aldim aslinda. Ama hayatimda ilk defa belim bu kadar kalin. Cok daha kilolu oldugum donemler oldu ama belim daha inceydi. Bi moralim bozuldu baya cirkinledi vucudumdogumdan sonra eski haline donuyor mu bu vucut? Su an sorunum kilolar degil sekil bozuklugu
Canim ben normalde fazlasiyla sakin biriyim ama simdilerde sinirden dislerimi sıkıyorum neye sinirlendigimi bi bilsem:) biraz arastirdim ne derece dogru bilmiyorum ama erkek bebek sinir yaparmis tabi daha cinsiyet belli degil benim malum.iyi akşamlar kızlar, bugün çok gergin ve sinirliyim. herşeye sinirleniyorum sizdede bu haftalarda oldumu.
Benim pipili yapiyor bu asabiyeti desene:)Canim ben normalde fazlasiyla sakin biriyim ama simdilerde sinirden dislerimi sıkıyorum neye sinirlendigimi bi bilsem:) biraz arastirdim ne derece dogru bilmiyorum ama erkek bebek sinir yaparmis tabi daha cinsiyet belli degil benim malum.
İyi ya işte. Gece yatarken benim de karnım şiş oluyor. Sabah kalktıgımda kendimi hamile gibi bile görmüyorum.Kizlar bu arada benim karnim kuculdu:) baya bildigin kuculdu:)
Muhtemelen gazdi o yasadigim siskinlikya da odemdi bilmiyorum su an hamile olmadan onceki halim gibiyim bi degisik:)
Aynen oyle benimde.... ilk zamanlardaki gaz sorunu da bitti muhtrmelen...o yuzden boyleyiz... bundan sonra cikan gobekler bebek gobegi olacak anlasilan:)İyi ya işte. Gece yatarken benim de karnım şiş oluyor. Sabah kalktıgımda kendimi hamile gibi bile görmüyorum.
Aahhahha ilahi :))) daha dun aksam seklim bozuldu diyordun doga ana sesini duydu heralde :))) ayni sorun bende de var savah karnim yok aksam davulKizlar bu arada benim karnim kuculdu:) baya bildigin kuculdu:)
Muhtemelen gazdi o yasadigim siskinlikya da odemdi bilmiyorum su an hamile olmadan onceki halim gibiyim bi degisik:)
Bu vitaminle demir hapini dr.a mi yazodiriyorusnuz parayla ben progestani 32 ye almistim dr.a yazinca daha mi uyguna gelio benim bu hafta bitcek saglik ocagi yazar heralde demi
Oğluşun evet:) benim randevum 17 gun sonra bakalim ogrenebilecekmiyim.Benim pipili yapiyor bu asabiyeti desene:)
Dün bende uç kere bağırsak hareketimi bebek mi ayırt edemediğim birşey oldu. Böyle içten gelmiş gelmiş de deride balon patlamis gbi aynı bölgedeydi ablama sordm bebek o dede segerme dedikleri şey o oluyo dedi . 1 2 hafta sonra net br şekilde hissedersin dedi bu haftalar o şekilde günde br kere veya 2 günde br ancak hissedersin dediBana oyle dedi:)
Bana ikili test ultrasonumu yapan prof ta barsak hareketi sanacaksin zatenbebegi hissetmeye basladiginda demisti:)
canım şükürler olsun bebek iyi. hastanede yatıyor arkadaş. antibiyotik tedavisi görüyor.Allah o kadıncağızın da yardımcısı olsun. Kaç haftalıkmış Bebeğe bişey olmuş mu acaba.
Rabbim kaygılarımızı gidersin emeklerimizi boşa çıkarmasın. Doğumdan sonra bir psikologa görünücez bu gidişle
valla bilmiyorum doktor erkeğe benzetti ama net değil. bakalım perşembe günü kontrol var ne diyecekCanim ben normalde fazlasiyla sakin biriyim ama simdilerde sinirden dislerimi sıkıyorum neye sinirlendigimi bi bilsem:) biraz arastirdim ne derece dogru bilmiyorum ama erkek bebek sinir yaparmis tabi daha cinsiyet belli degil benim malum.
Haberdar et demiştin yazayım dedim.Taburcu oldum çok şükür. Düşük önleyici iğneye başladık tekrar .Minnoş kızımda iyiydi kalp atışı normaldi çok şükür. Her defasında olduğu gibi yatıp.dinlencez bakalım.Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce durur kanaman ve kurtulursun... Allah bebişini sana bağışlasın inşallah. Haberdar et bizi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?