- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.021
Nasıl ya gitti mi o göbek? Benim hala duruyo ve gazım falan da yok hiç. Bu gidişle kardanadam gibi bisey olcam ben :)))
ayin 20 sine yatili misafirim gelcek bir gunluk ama simdiden gerildim hatemizlik yemek servis kahvalti falan simdi baslasam temizkige anca biter benim ev
Vala kuculdu ya ben anlamadim:) aksamlari yine sisiyo ama gun icinde acayip kucuk hele sabahlari gorsen:) bi kac kisiden daha duydum boyle oldugunu paniklerdim normalde de paniklemiyorum simdi:)
ya esim hic karısmaz Allahatn evi seyde gotursecanımcım kolay gelsin şimdiden. valla ben evlendiğimden beri temizliğe hiç bakmıyorum. annneme gelen bi ablam var(canımdır ailece cok severiz. 15 yıldır anneme geliyo) evlendiğimden beri her hafta cumaları geliyo bana da. nd işim varsa yapar. hatta o olmasa napardım bilmiyorum. kendi ablam olsa o kadar sevmezdim. zaten haftada 6 gun calışıyorum. temizliğe hiç zamanım kalmıyo. gelmeseydi evi ..... götürürdü muhtemelenbence hamileyken en azından 2 haftada bir birini bul tatlım sana da iyi olur.
ya benim göbek hala aynı valla. ne azalma ne de artma var.bakalım benim de küçülecek mi merak ettim şimdi
kız foto at bakalım ya ne kdr kuculduVala kuculdu ya ben anlamadim:) aksamlari yine sisiyo ama gun icinde acayip kucuk hele sabahlari gorsen:) bi kac kisiden daha duydum boyle oldugunu paniklerdim normalde de paniklemiyorum simdi:)
Kizlar esim burada beni takip ediyor saka gibi girdigini gordum benim profilime bakiyordu uye degilmis ne yapabilirim ya sizce? giremesin rahat rahat icimi dokemeyecek miyim ya hu
Teşekkür ederim cnm sizde iyi bakın genişlere.. .Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
Ćok teşekkür ederim. Rabbim kimseye yaşatmasın haftamız büyük olunca dahada zor oluyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.tekrar geçmiş olsun
O kadr diyorsun.ayin 20 sine yatili misafirim gelcek bir gunluk ama simdiden gerildim hatemizlik yemek servis kahvalti falan simdi baslasam temizkige anca biter benim ev
Ne meraklı esin varmis be :) bnmkide merk ediyo ama Allah tan anlamıyor siteyi çok karışık ne saçma diyorKizlar esim burada beni takip ediyor saka gibi girdigini gordum benim profilime bakiyordu uye degilmis ne yapabilirim ya sizce? giremesin rahat rahat icimi dokemeyecek miyim ya hu
Kizlarrrr bugün kontrolüm vardı 3 hafta sonra gördüm bebeğimi ve kız olduğu kesinleşti 15.3 cm ve 172 gram olmuş normale göre bir hafta onden gidiyor prensesim maşallah çok değişik bir duygu öyle özlemişim ki keşke hergün görme şansımız olsa :)
Aynen canım ya bu sene bence erkek senesi arada benim.ki gibi kaçaklar var :)Allah bağişlasin canim masallah kizimiza :) burda bir elin parmaklarini gecmiyo kizlar kiymetli oldu kizceler bizim başlıkta :))
kız foto at bakalım ya ne kdr kuculdu
gözün aydın canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarrrr bugün kontrolüm vardı 3 hafta sonra gördüm bebeğimi ve kız olduğu kesinleşti 15.3 cm ve 172 gram olmuş normale göre bir hafta onden gidiyor prensesim maşallah çok değişik bir duygu öyle özlemişim ki keşke hergün görme şansımız olsa :)
Benim de annem hic kilo almamissin diyo 1.5 2 kilo anca aldiydim dedim sanki kilo cok faydali bisey de sey gbi algiliyorlar kilo alinca bebek besleniyor almayinca beslenmiyorlar gibi dusunuyorlar bence ondan kaynaklaniyor. Elimizden geldigince yiyoruz iste daha napalim yawwwHayırlı sabahlar kızlar.
Benim kv bir taraftan annem bir taraftan bu aya kadar 1kilo alınır mı karnın da yok diye psikolojimi bozuyordu -ki hemen kendime gelip araştırdım. Hamilelikte 9kilo da alsan 40 kilo da alsan bebeğe katkı max. 500gr olurmuş. Tabi araştırana kadar pastalar börekler hamur işleri mideye gönderildi onlar tarafından. Bir de fazla kilo; şeker, tansiyon ve erken doğumu beraberinde getirebilirmiş.
Dikkat edelim, kendimizi frenleyelim.
Benim gibi demek yarısı gazdan şişmişVala kuculdu ya ben anlamadim:) aksamlari yine sisiyo ama gun icinde acayip kucuk hele sabahlari gorsen:) bi kac kisiden daha duydum boyle oldugunu paniklerdim normalde de paniklemiyorum simdi:)
Biliyo ben yeni ogrendigim seyleri paylasiyordum onunla ki telim ortadadir genelde gormustursenin burdaki nick ini falan biliyo mu ki eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?