2017 EKİM Anne adayları

Kızlar hareketleri hisseden var mı surekli olarak . Bn 3 gundur günde 1 yda 2 kere hissediyorum :) daha minik minik ama
Dün gece hastanedeydim yatış için bu sabah doktorum kontrole geldiğinde (Yani düşük riski oldu ondan)dediki hareketlerini hissediyorsun değilmi .Bende dedim evet günlük pıt pıt şeklinde zaten 3. Bebişim biraz tecrübeliyim dedim.Doktorumda tmm zaten pıt pıt şeklinde hissetmem lazım dedi.Bu günlerde sıkıntı olabilir diye sürekli kendini dinle bebeği hissetmeye çalış bir sorun olursa hemen gel.dedi.Yani demek istediğim o pıt pıtpıtlar bebişim annesi.

Çok sağol canm snada gecms olsun ne ara oldu bu bn niye kacirdim suan iyisiniz dimi?

Çok sağol canm snada gecms olsun ne ara oldu bu bn niye kacirdim suan iyisiniz dimi?
Ćok teşekkür ederim. Dün akşamüstü musluğu aćmışsın gibi kanamam başladı .Tabi hastanede aldık soluğu yatış yaptık bugün evimdeyim çok şükür. Artık haftalarımız büyük olduğu için çok dikkat etmemiz gerekmiş aman diyim kendinize iyi bakın.Yatıp dinlencekmişim işte her riskte olduğu gibi.Buda geçicek inşallah.
Yorulmayın bol.bol dinlenin her hafta bir riskmiş haftamız büyüdü geçti desekte.

Bn öyle diyordm yaw . Kocaman oldu bebis artk diyip diyip herşey yapıyorum

Neden olmuş seninki brseye mi zorladn ? Yoksa plesanta faln aşağıda olunca kanama olurmuş öyle brsy mi?

Bn öyle diyordm yaw . Kocaman oldu bebis artk diyip diyip herşey yapıyorum

Neden olmuş seninki brseye mi zorladn ? Yoksa plesanta faln aşağıda olunca kanama olurmuş öyle brsy mi?
Hiçbir sebep yok yorulmuşum muhtemelen.Ama kesinlikle ne aģir kaldırdım nede zorladım kendimi.Biraz fazla gezdim bu hafta ayakta fazla kalmam yetmiş anlayacağın.Yoksa bebişte plesentada herşey yerinde.
Bende çok rahattım 3. Gebelik nasılsa herşey iyi gidiyor diyordum.
Dikkat edelim.kendimize çünkü bu haftalarda Allah korusun düşükte değil biliyorsun bebeğe bişi olsa almak.zorunda kalıyorlar Allahım korusun.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize meleklerimizi.
Ama sakın stres yapma herkes aynı olcak diye bişi yok sen biraz evhamlısın takip.ettiğim kadarıyla.Kendine dikkat et yeter onlar bize emanet.

kızlar sabah adetim başladı akşamüstü bitti yerleşme kanaması yaşayan var mı rengi kahverengimsiydi 3 gün önce de kusma yaşamıştım

Ben yokum ama yaa

Eger erkek cocuk sinirli yapar diye bi laf varsa dogru valla tatlim. Benim bebiş erkekmiş gecen hafta ogrendim ve inan hamileligimin ilk gununden beri sinir harbi icindeyim. Elimden de bisey gelmiyo saldım gitti artik :)))
Demek tez dogru canim bakalim bende durum ne olacak

Gunaydin kizlar dunden beri idrarimi yaparken acı var alt kasiklarim sızlıyo sanirim idrar yolu enf geciriyorum. Bir de tüm belirtilerim kayboldu endiseleniyorum Allah korusun. Bu aksam acile gidicem sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…