2017 EKİM Anne adayları

Evet ya biraz evham var :) ama dediğin gbi dikkat etmek gerek . Bu haftalarda artk dusuk değil bildiğin doğum yapıyorsun benm bildiğim ama Allah göstermesin hepimiz sağ saglim alalım kucağımiza bebeklerimizi:) daha dikkatli olalım :)

D dilarazeynel canim beni de ekler misin, cinsiyet ve isim belli degil henüz

Sat: 26.01.2017
Doğum Tarihi: 31.10.2017
1.bebek

Gunaydin kizlar dunden beri idrarimi yaparken acı var alt kasiklarim sızlıyo sanirim idrar yolu enf geciriyorum. Bir de tüm belirtilerim kayboldu endiseleniyorum Allah korusun. Bu aksam acile gidicem sanirim.
günaydın canım korkma bebeğe birşey olmamıştır. sana bir ilaç veriyorlar geçiyor bende kullandım

:)))maşallah cok komik kocan var kiz. Demek.ki seninle ugrasmayi seviyo. Allah ayirmasin mutlulugunuz daim olsun canim.

Tatlım elinize saglik super olmus. Rica etsem benim bilgileri düzenleyebilir misiniz? Erkek bebek ve adı Deniz :)) simdidrn tesekkurler :))

Yaş 28. Son regl tarihi 18 Ocak. İstanbul'dan katılıyorum :))) Oğlum olacağını demişti doktor Mustafa Çınar olacak ismi İlk bebeğim.

Gunaydin kizlar dunden beri idrarimi yaparken acı var alt kasiklarim sızlıyo sanirim idrar yolu enf geciriyorum. Bir de tüm belirtilerim kayboldu endiseleniyorum Allah korusun. Bu aksam acile gidicem sanirim.
Geçmiş olsun canım git tabi ki ihmal etme. Hatta acili bekleme biran önce iyileş.

hayırlı olsun kuzum nadir kızlardan biri de sende üzülme vardır arkadaşın içinde bir hayır sağlıksız bebekler düşer kaybedilir vs derler Rabbim yenisi aratmasın ve sağlıkla alsın kucağına inşallahhh

Tabiki canım ama ben Bursadayım ve kalabalık oluyor çok iyi doktorlar var onlardan birine gidiyorum bende adam işinde mükemmel devlet hastanesinde bizdede bazı doktorlar 2 kişi birden alıyor bazıları tek alıyor belli olmuyor tek sıkıntım 6 kişilik odalar ve bebek doğduktan sonra ziyaretçi saatine kadar baba gelemiyor yukarı doğumhane kapısında beklemek yasak aşağıda ekrandan takip ediyor. ve eşim ben emanet edemem seni onlara diyor bakalım hayırlısı diyelim ya hiç bilmiyorum kafam çok karışık bu hafta kontrolüm var devlete gideyim dedim eşim al randevunu özele git doktorun o senin artık dedi

aslında bayağı kız var.1 sayfadaki listeye bakınca

yaa inan bende aynısını diyorum 1 asgari üceretle idare eden aileler var her gün sofrada şükrediyorum halimize ama baktığında sizinkinden az belki ikimizde özel sektör olduğumuz için ama 4500 e yakın para giriyor ona kızıyorum bende nasıl oluyorda yetmiyor kalmıyor doğuma kadar atarım kenara dedim 50 TL bile atamadım doğum parası kenarda olsa atabilsem hiç düşünmeyeceğim başka bir şeyi

Senin bide eşinin ameliyatı çıkmış üzüldüm ama Allah şifa versin kuzu napalım bizimki vazgeçti gitmeyecekmiş doktora

her bebek nasibi ile gelir derler umudumuz o bakalım daha bir iğne almadım bebeğime gerçi cinsiyette belli değil yarın gideceğim kısmetse

Tatlım günaydın. Yarın doktordan sonra hemen haber ver tamam mı merakta koyma bizi :))) Bi de sen Bursa'da nerde oturuyosun ya? Bursa'da okudum ben çoooook özledim oraları çok seviyorum Bursa'yı ben yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…