2017 EKİM Anne adayları

Yahu kızlar listeye göre 7 erkek 6 kız var yahu. Biz niye kız bu kadar az diye düşündük ki?
Grubun kaciklarinin ki erkek az girip az konuşanların ki kız . İsimlere bak istersen bizim kuruntumuz resmen yoksa esitmis :) diğer grublardada öyle bn sadece eylül anneleri de biraz erkek çoğunluğu gördum biri 60larda biri 50lilerde gene çok fark yok yani anlayacağın. :)

Günaydın güzel annelerimizin ve bebisler dün yapılan muhteşem emek dolu tablomuzu topigimizin emektar annelerinden emily07 yapmıştır buradan da kendisine çok teşekkür ediyorum benim evde pc bozuk ve telefondan giriyorum ve malum çok yoğun bir iş tempom var o yüzden sağolsun o ilgileniyor tesekkurlerinizi onun adına kabul edebilirim ancak. Maşallah bize ya ne güzel bir topik olduk inan çevremizdeki insanlardan daha çok buradakiler biliyor hamileliğimizin nasıl gittiğini neler yaşadığımızı güzel yoldaş olduk birbirimize iyiki varsınız...

bakalım değişir mi acaba dr net konuştu ama 1 ay sonra ayrıntılı için çağırdı o zaman kesinleşir herhalde. Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah Rabbim her şeyin iyisini bilir.

çok tatliyiz demi ama

kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı. doktorum 5. aydan sonra tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. yani ramazanın başında gitmem lazım. ama kayıt yaptırmadığım için sıkıntı olur mu acaba.

Evet canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde hemen telefon ile arayıp bilgi verdim sonra zaten çağırıyorlar, beni mayısın 22 sinde aşı için çağırdılar.

Evet canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde hemen telefon ile arayıp bilgi verdim sonra zaten çağırıyorlar, beni mayısın 22 sinde aşı için çağırdılar.
canım telefonda kayıt yapıyorlar mı. yoksa gitmek mi gerekiyor. benim ikamet adresim ve aile hekimim değişti. farkediyor mu acaba

Yok canm sorun olmaz . 5.aydan sonra mı dedi doktorun bn 20 gün önce eğitim için girmiştim sağlık ocağına 15 gün sonra gel asın var dedi bn gitmedm de daha :)

Dün bende yaptım aynı hatayı biz normalde etsiz yaparız annem eşim için bir miktarda etli sarıyordu tadına bakmak için yedim bir tane sonra dayanamadım 1 - 2 daha attım ağızıma kızdı annem kızınca aklıma geldi ama birşey olmaz sanıyorum ya o kadardan

Günaydın güzel anneler
emily07
Sat: 19 ocak
Cinsiyet belli değil henüz:)
İlk bebek
Teşekkür ederim tablo çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlık
ekledim canım

canım sağlık ocağına git. kanını alıp rutin testlerini yapıyorlar. zaten doğumdan sonrada bebeğini aynı kişiler takip ediyor.ben gebeliğimin başında gittim benden kan alıp testlerimi yaptırdım. ilaçlarımı yazdırıyorum. eninde sonunda gideceksin zaten

emily07 canım benim cinsiyet belli artık :) kız
gözünaydın canım ekledim prensesi

haklısın canım. daha fazla ertelemeyim en iyisi. bir an önce gideyim. bu arada benim de oğluşum olcak. il Ankara. sat 01/01/2017, ilk bebeğim. isim konusunda karar veremedik beni de ekler misin canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…