- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.101
Grubun kaciklarinin ki erkek az girip az konuşanların ki kız . İsimlere bak istersenYahu kızlar listeye göre 7 erkek 6 kız var yahu. Biz niye kız bu kadar az diye düşündük ki?
bakalım değişir mi acaba dr net konuştu ama 1 ay sonra ayrıntılı için çağırdı o zaman kesinleşir herhalde. Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah Rabbim her şeyin iyisini bilir.hayırlı olsun kuzum nadir kızlardan biri de sendeüzülme vardır arkadaşın içinde bir hayır sağlıksız bebekler düşer kaybedilir vs derler Rabbim yenisi aratmasın ve sağlıkla alsın kucağına inşallahhh
Günaydın güzel annelerimizin ve bebisler dün yapılan muhteşem emek dolu tablomuzu topigimizin emektar annelerindenemily07 yapmıştır buradan da kendisine çok teşekkür ediyorum benim evde pc bozuk ve telefondan giriyorum ve malum çok yoğun bir iş tempom var o yüzden sağolsun o ilgileniyor tesekkurlerinizi onun adına kabul edebilirim ancak. Maşallah bize ya ne güzel bir topik olduk inan çevremizdeki insanlardan daha çok buradakiler biliyor hamileliğimizin nasıl gittiğini neler yaşadığımızı güzel yoldaş olduk birbirimize iyiki varsınız...
Evet canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde hemen telefon ile arayıp bilgi verdim sonra zaten çağırıyorlar, beni mayısın 22 sinde aşı için çağırdılar.kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı. doktorum 5. aydan sonra tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. yani ramazanın başında gitmem lazım. ama kayıt yaptırmadığım için sıkıntı olur mu acaba.
canım telefonda kayıt yapıyorlar mı. yoksa gitmek mi gerekiyor. benim ikamet adresim ve aile hekimim değişti. farkediyor mu acabaEvet canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde hemen telefon ile arayıp bilgi verdim sonra zaten çağırıyorlar, beni mayısın 22 sinde aşı için çağırdılar.
Yok canm sorun olmaz . 5.aydan sonra mı dedi doktorun bn 20 gün önce eğitim için girmiştim sağlık ocağına 15 gün sonra gel asın var dedi bn gitmedm de daha :)kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı. doktorum 5. aydan sonra tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. yani ramazanın başında gitmem lazım. ama kayıt yaptırmadığım için sıkıntı olur mu acaba.
Benim de değişti. Bu sırada yeni kayıt olduğum yer de taşınmış. Beni ne arayan var ne soran :)canım telefonda kayıt yapıyorlar mı. yoksa gitmek mi gerekiyor. benim ikamet adresim ve aile hekimim değişti. farkediyor mu acaba
evet canım 5. aydan sonra git dedi. bide 20. hafta da ayrıntılı ultrason için gel dedi.Yok canm sorun olmaz . 5.aydan sonra mı dedi doktorun bn 20 gün önce eğitim için girmiştim sağlık ocağına 15 gün sonra gel asın var dedi bn gitmedm de daha :)
en yakın sağlık ocağını arayıp soralım bakalım canım. ne dicekler. :)Benim de değişti. Bu sırada yeni kayıt olduğum yer de taşınmış. Beni ne arayan var ne soran :)
Haftaya doktor randevum var tetonoz aşısını soracağım. Yaptır derse gider kendim uğrarım diye düşünüyorum canım. Karışıklıktan beni unuttular herhalde :))en yakın sağlık ocağını arayıp soralım bakalım canım. ne dicekler. :)
Benim de iki gundur kafami iki uc hafta once yedigim cig et kurcaliyor.dolma sararken dayanamadim attim agzima bi kac tane simdi de aklima dustu acaba bir sey olmus mudur diye acayip takinti yaptim.cig et zararli biliyordum ama bos bulundum heralde bilmiyorum ki nasil yedim.her seye dikkat ediyorum ama bilinen seylerde hata yapiyorum hep
ekledim canımGünaydın güzel anneler
emily07
Sat: 19 ocak
Cinsiyet belli değil henüz:)
İlk bebek
Teşekkür ederim tablo çok güzel olmuş ellerine kollarına sağlık
canım sağlık ocağına git. kanını alıp rutin testlerini yapıyorlar. zaten doğumdan sonrada bebeğini aynı kişiler takip ediyor.ben gebeliğimin başında gittim benden kan alıp testlerimi yaptırdım. ilaçlarımı yazdırıyorum. eninde sonunda gideceksin zatenkızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı. doktorum 5. aydan sonra tetanoz aşısını yaptırmamı söyledi. yani ramazanın başında gitmem lazım. ama kayıt yaptırmadığım için sıkıntı olur mu acaba.
gözünaydın canım ekledim prensesi
haklısın canım. daha fazla ertelemeyim en iyisi. bir an önce gideyim. bu arada benim de oğluşum olcak. il Ankara. sat 01/01/2017, ilk bebeğim. isim konusunda karar veremedik beni de ekler misin canım :))canım sağlık ocağına git. kanını alıp rutin testlerini yapıyorlar. zaten doğumdan sonrada bebeğini aynı kişiler takip ediyor.ben gebeliğimin başında gittim benden kan alıp testlerimi yaptırdım. ilaçlarımı yazdırıyorum. eninde sonunda gideceksin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?