- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.121
O zamn bnde doktora sorayim ona gore gideym :) bn perşembe devlete gidecegm br ne diyecek bakalmevet canım 5. aydan sonra git dedi. bide 20. hafta da ayrıntılı ultrason için gel dedi.
Grubun kaciklarinin ki erkek az girip az konuşanların ki kız . İsimlere bak istersenbizim kuruntumuz resmen yoksa esitmis :) diğer grublardada öyle bn sadece eylül anneleri de biraz erkek çoğunluğu gördum biri 60larda biri 50lilerde gene çok fark yok yani anlayacağın. :)
Günaydın şekerler :) İşe geldiğim her gün midem bulanıyor benim kahvaltıdan sonra. Evdeyken iyiyim. Sinirlerim bozuluyor ya.
Aynen canm . Brde erkekler çabuk öğrendi ya dusun benm ilk tahmin 11.haftadaydi . Bn hala emin olamiyorum oğlum diye sevicem ya kızsa diyorum ayrıntılı da görmeden alistiramicam kendimi sanırımvalla doğru diyosun şekercim. Grubun çenesi düşük üyelerininki erkek olunca şaşırmışız resmen :)))
Yok canım sabah 6'da kalkmanın verdiği etki mi desem bilemiyorum. Evde olunca 9'da uyanıyorum. Dinlenmiş oluyorum. O yüzden herhalde.Canımcım psikolojik olmasın sakın?
Insallah canim hemen gideyimde bugun baslayim ilacagünaydın canım korkma bebeğe birşey olmamıştır. sana bir ilaç veriyorlar geçiyor bende kullandım
2 gun kaldi randevuna. Benim de birtilerim kayboldu gerci diyorum zaten oyle cok belirtimde olmadi öğürmelerim vardi artik yok. Iyiyi dusunelim canim iyi olacak insallah.inşallah canım. belirtilerim tamamen bitti. perşembeyi bekliyorum
SağolGeçmiş olsun canım git tabi ki ihmal etme. Hatta acili bekleme biran önce iyileş.
Aynen canm . Brde erkekler çabuk öğrendi ya dusun benm ilk tahmin 11.haftadaydi . Bn hala emin olamiyorum oğlum diye sevicem ya kızsa diyorum ayrıntılı da görmeden alistiramicam kendimi sanırım
Yok canım sabah 6'da kalkmanın verdiği etki mi desem bilemiyorum. Evde olunca 9'da uyanıyorum. Dinlenmiş oluyorum. O yüzden herhalde.
Erkekde yanılma çok oluyor ya canm kordon sanıyorlar. Kızların organı biraz çıkıntılı oluyo faln o ihtimaller geliyor aklıma aslında bzde epey alistrdik kendimizi ister istemez çünkü bize tahmin yapılalı 7 hafta olacak neredeyse ama acaba diyorum hala çünkü ihtimalli konuşuyor doktor ilk erkek büyük ihtimal dedi 15.haftadada %70 erkek dedi bana en aşağı %90lik br oran lazm sna kesin konustuysa erkekdir yav telaş yapmaBenim doktor 16. haftadan önce söylemiyorum dedi o yüzden geçen haftaya kadar bekledim cinsiyeti öğrenmek için. Ben erkek hissediyorum diye doktor erkek diyince hemen alışıverdim ya. Ama bak şimdi sen ayrıntılıdan sonra kesinleşir diyosun. Benim oğlan da ayrıntılıda kız çıkmasın sakın
Ben telefonla aradım direk zaten seni yönlendiriyorlar şu gün gel kan alalım aşı yapalım vs diyecanım telefonda kayıt yapıyorlar mı. yoksa gitmek mi gerekiyor. benim ikamet adresim ve aile hekimim değişti. farkediyor mu acaba
Erkekde yanılma çok oluyor ya canm kordon sanıyorlar. Kızların organı biraz çıkıntılı oluyo faln o ihtimaller geliyor aklıma aslında bzde epey alistrdik kendimizi ister istemez çünkü bize tahmin yapılalı 7 hafta olacak neredeyse ama acaba diyorum hala çünkü ihtimalli konuşuyor doktor ilk erkek büyük ihtimal dedi 15.haftadada %70 erkek dedi bana en aşağı %90lik br oran lazm sna kesin konustuysa erkekdir yav telaş yapma
tabloya ekledim canım.1 sayfadan bakabilirsin. gözünaydın bu aradahaklısın canım. daha fazla ertelemeyim en iyisi. bir an önce gideyim. bu arada benim de oğluşum olcak. il Ankara. sat 01/01/2017, ilk bebeğim. isim konusunda karar veremedik beni de ekler misin canım :))
ekledim canımemily07 beni de ekler misin rica etsem?
2. Bebiş
Balıkesir
Yaş 29
Sat 24.01.2017
Doğum 31.10.2017
Cinsiyet belli değil henüz :)
Bnde ayrıntıliyi bekliyorum brsey almadm hc br iki zıbın battaniye faln isledm o sarı yelek yapıyorum ne olur ne olmaz dedm onuda su yeşili yapıyorum :) sizin doktor biraz daha kesin konuşmuş canm. Bizimki şöyle oldu erkek sanirim dedicikintisi küçük biraz dedi neyse ilerki haftalarda yine bakarz durmayacak bu dedi maşallah çok hareketli dedi . Bnde kızda olabilir yani diyince yok öyle değil %70 erkek kız olma ihtimali düşük çünkü çıkıntı var dedi biz genede br ihtimal bırakalım dedi . Çok anlamadm ne dedi ne yaptı hem diyor durmadı bakalm herlde erkek br diyor kız olma ihtimali çok az. Neyse perşembe devlete gidiyorum brde ordaki doktor bakar hoş soylermi bilmiyormda bakacağız :)Valla hiç ihtimal vermedi bizim doktor. Direk erkek dedi. Hatta eşim sordu değişme ihtimali var mı diye çok zor dedi doktor ama bakalım ya. Ben de bir açık kapı bırakayım bari. Zaten herşeyi ayrıntılı ultrasona erteledim. Onu da atlattıktan sonra alcam herşeyini diye kendime de söz verdim. Hayırlısıyla bi atlatsaydık iyice içim rahat olcak inşallah :))
Vala bazen isedim kesin diye kosuyorum tuvalete :) acik sari renkli akiyor da akiyor....
Bir de sinirden soz etmissin:) ah kuzu sorma bir yandan sarki soyluyorum saniyesinde terorist oluyorum evde.... elime geceni firlatip atiyorum caaaanim ayfon bugun 6-7 kere yerlere firladi salak telefonu ne atiyon fakirler gibi defter felan firlatsana bi kirsam parcalasam gitti servet:)
Günaydın canım :) Beni de ekleyebilir misintabloya ekledim canım.1 sayfadan bakabilirsin. gözünaydın bu arada
Canim gecmis olsun yine mi tekrarladi ins bir daha olmaz canim. Dikkat et kendineĆok teşekkür ederim. Dün akşamüstü musluğu aćmışsın gibi kanamam başladı .Tabi hastanede aldık soluğu yatış yaptık bugün evimdeyim çok şükür. Artık haftalarımız büyük olduğu için çok dikkat etmemiz gerekmiş aman diyim kendinize iyi bakın.Yatıp dinlencekmişim işte her riskte olduğu gibi.Buda geçicek inşallah.
Yorulmayın bol.bol dinlenin her hafta bir riskmiş haftamız büyüdü geçti desekte.
Ay sorma biz de ayniyiz nereye gidiyor bunoara diyoruz ben zaten bi yere cikamiyorum evdeyim oyle alisveris manyagi bi insan da degilim. Ama faturasi iviri zivir bitmiyo hic bi markete girsen bisey almadan ciksan bile en az 100 tl veriyorsun o da ne et var ne bisey hesabi pazar desen cok da ucuz degil artık hersey inanilmaz pahali ya paranin adi var sadeceyaa inan bende aynısını diyorum 1 asgari üceretle idare eden aileler var her gün sofrada şükrediyorum halimize ama baktığında sizinkinden az belki ikimizde özel sektör olduğumuz için ama 4500 e yakın para giriyor ona kızıyorum bende nasıl oluyorda yetmiyor kalmıyor doğuma kadar atarım kenara dedim 50 TL bile atamadım doğum parası kenarda olsa atabilsem hiç düşünmeyeceğim başka bir şeyi
Senin bide eşinin ameliyatı çıkmış üzüldüm ama Allah şifa versin kuzu napalım bizimki vazgeçti gitmeyecekmiş doktora
her bebek nasibi ile gelir derler umudumuz o bakalımdaha bir iğne almadım bebeğime gerçi cinsiyette belli değil yarın gideceğim kısmetse
canimmm o psikolojik olabilir :)) ise gitmek istemiyorsan vucut tepki gosteriyordur ya da cok erken kahvalti yapiyorsan o da yapar ben ilk zamanlar okula giderken kastim.kahvalti vs diye yumurtadan falanGünaydın şekerler :) İşe geldiğim her gün midem bulanıyor benim kahvaltıdan sonra. Evdeyken iyiyim. Sinirlerim bozuluyor ya.
Ay ben de daha bisey almadim ve dahasi cinsiyetini bilmiorum yawrimin.. esim de karnimi severken oglusum diyo dedim suna oglusum deme belki kiz cinsiyet karmaşası yasatma daha dogmadan dedim :)) valla ne alcam onu da bilmiyorum hic yavastan basliyayim diyorum ama anam dukkanlarda da cinsiyet ayrimi o kadar net ki ara da bisey alamiyorsun ya kiz ya erkek olcak illa ara renk vs hic yok. Ya kizsal vs figurler var herseyde ya da erkeksi figurler var oyle bakip cikiyoruz :))Bnde ayrıntıliyi bekliyorum brsey almadm hc br iki zıbın battaniye faln isledm o sarı yelek yapıyorum ne olur ne olmaz dedm onuda su yeşili yapıyorum :) sizin doktor biraz daha kesin konuşmuş canm. Bizimki şöyle oldu erkek sanirim dedicikintisi küçük biraz dedi neyse ilerki haftalarda yine bakarz durmayacak bu dedi maşallah çok hareketli dedi . Bnde kızda olabilir yani diyince yok öyle değil %70 erkek kız olma ihtimali düşük çünkü çıkıntı var dedi biz genede br ihtimal bırakalım dedi . Çok anlamadm ne dedi ne yaptı hem diyor durmadı bakalm herlde erkek br diyor kız olma ihtimali çok az. Neyse perşembe devlete gidiyorum brde ordaki doktor bakar hoş soylermi bilmiyormda bakacağız :)
Bnde ayrıntıliyi bekliyorum brsey almadm hc br iki zıbın battaniye faln isledm o sarı yelek yapıyorum ne olur ne olmaz dedm onuda su yeşili yapıyorum :) sizin doktor biraz daha kesin konuşmuş canm. Bizimki şöyle oldu erkek sanirim dedicikintisi küçük biraz dedi neyse ilerki haftalarda yine bakarz durmayacak bu dedi maşallah çok hareketli dedi . Bnde kızda olabilir yani diyince yok öyle değil %70 erkek kız olma ihtimali düşük çünkü çıkıntı var dedi biz genede br ihtimal bırakalım dedi . Çok anlamadm ne dedi ne yaptı hem diyor durmadı bakalm herlde erkek br diyor kız olma ihtimali çok az. Neyse perşembe devlete gidiyorum brde ordaki doktor bakar hoş soylermi bilmiyormda bakacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?