- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.821
doğuma yakın yapılıyor canımsezeryan doguma sebep olan seylerin arasinda cati darligi var diyorlar bunun muaynesi yapiliyor dimi nasil oluyor
Kuzen doğru demiş canım. Ben bugün tahlil vericem diye aç gittim saat 11.30 randevusuna kadar yemek de yemek diye sayıkladım resmen. Mümkün değil tutamam.
Annem Abime hamileyken dayanamamış birgün bayılacak gibi olacakken yemiş. 61günü tutmak zorunda kalmış.
Bebeğe eziyet olur bu sıcaklarda.
ben dogru bulmuyorum herkesin kendi tercihi ama sabahdan aksama ac susuz bebege eziyet hani yeni dogan bir bebege oruc tutturmak ne kadar sacmaysa anne karnındaki bebegede aynı sekilde ustelik ister istemez yeme istegi oluyor ben acıkmazdım ama sabahları karnım guruldamaya basladı
tutamayan sonra tutamadıgı gunleri tutar ama hasta olup oruc hic tutamayanlar gunluk fidye ne kdrsa onu verir
Tutmak doğru değil bence tutanların suyunda azalma görülmüş hatta kk da yazmışlardı.
O sıcakta aç susuz günah bebege,markete yürüyorum gidene kadar susuyorum kasaya gelene kadar su şişesini bitirmiş oluyorum.
Sen bilirsin tabi.
Canım diğer alanları bilemiyorum ama alaninda uzman, doc .yada prof. Perinatalog olması gerekiyor,kesin olarak bildiğim bu..Normal kadın dogumcular veya radyoloji uzmanları bu işi daha ucuza yapıyor bende birkaç yer araştırdım ama Fetal Biometri alanında uzman Perinatolog olmadığı sürece ben güvenemiyorum herkesin kendi tercihi tabiki saygı duyuyorum..Senin doktor Perinataloji alanında uzmanlaşmış mı onu araştır istersen canım.Kızlar ayrıntılı ultrason aldıgım hastaneyi arayıp doktoru araştırdım netten.
Yrd.Doç.Dr muş bir çok alanda görev almış radyotoloji, pediatri,Ultrasonografi gibi alanları da var. İyidir sanırım degil mi?
O hastanede doğum yapan tanıdıklar varmış çok memnunlarmış o hastaneden.
Canım diğer alanları bilemiyorum ama alaninda uzman, doc .yada prof. Perinatalog olması gerekiyor,kesin olarak bildiğim bu..Normal kadın dogumcular veya radyoloji uzmanları bu işi daha ucuza yapıyor bende birkaç yer araştırdım ama Fetal Biometri alanında uzman Perinatolog olmadığı sürece ben güvenemiyorum herkesin kendi tercihi tabiki saygı duyuyorum..Senin doktor Perinataloji alanında uzmanlaşmış mı onu araştır istersen canım.
Acikcasi gunler bu kadar uzunken bende tutmayi dusunmuyorum. Suyu azalir bisey olur sonra ahlanip vahlanmak allah korusun gerek yok yani dinimiz bu rahatligi saglamis bize. Su ridye olayi takildi kafama... bilgisi fikri olan var mi?
Son tutacaz borclanacaz eyvallah, yinede fidye vermek gerekiyor mu? Nihayetinde su an icin tutmuyoruz
Ben onu esimle anlastim dedimki olursem su kadar borcum var unutma diye :)) bende tutmayacagim kirmizi olmezsem oderim zaten kefarete falan gerek kalmazYok zaten borclandiriyoruz onu biliyorum da, kuzen sey demisti bana, kefaret vermen lazim her sekilde, sonra tutman lazim ayri ama, tutamadan vefaat edersen kefaret verdigin icin borclanmis sayilmiyomussun yani vermek lazimmis feln.
Anladim Canim ama devlet hastaneleri de bu konuda yeterlimi sanmiyorum.
Diger yerler ucuk rakamlar veriyor, arastirdigim kadari ile bunun egitimi alan kadin dogumcular bile yapiyormus.
Ne yapmam gerekiyor simdi[/QUOTE
Güveniyorsan sorun etme bence..Ama devlette de Perinatalog vardır bence birkaç yeri daha arastir istersen hem onlar prof öğretim görevlisi falan oluyorlar bildiğim kadarıyla..Hepimiz için hayırlısı :))
Nasıl yaptım bilmiyorum ama üstteki yazıyı genişletince çıkıyor cevabım :))Anladim Canim ama devlet hastaneleri de bu konuda yeterlimi sanmiyorum.
Diger yerler ucuk rakamlar veriyor, arastirdigim kadari ile bunun egitimi alan kadin dogumcular bile yapiyormus.
Ne yapmam gerekiyor simdi
Ay kizlar bisey sorcam su anki konuyla cok alakasiz ama ben lazere gitmistim bacaklarimda falan cok bisey kalmamsiti heosi tuy gibiydi simdi anam hem cogaldi hem de nasil sertlestiler ben şok sizde durumlar ne ay boyle devam etmez ins dogumdan sonra eskiye doner yoksa yaotirdigimiz lazer bosa gitcek :) erkek bacagi gibi bacakla geziyorum alamadigimda :))
Uzgunum kizlar size kotu bi haberim var:) o tuyler sonradan dokulmuyor cope gitti lazerler:)
Valla bende de durum aynı.. genital ve kol altı yaptrmstm.o kdr acı bosa gitti gibi görünüyor..tabi hormonlardan artıyor ama eski haline döner mi bilemedim..pek ümidim de yok maalesef
Hmmm hadi ya bastan alcaz desene her seyi pofffUzgunum kizlar size kotu bi haberim var:) o tuyler sonradan dokulmuyor cope gitti lazerler:)
Bana lazere gittigim merkezdekiler cocugun uoksa hamilelikten sonra gel demisti:)
Ama ben hormon bozuklugu yasadigim icin dokulup dokulup hormonlardan tekrarliyordu aliskinim yani:)
Doğuma yakın elle yapılıyor açılma var mı diye de bakılıyor canım..sezeryan doguma sebep olan seylerin arasinda cati darligi var diyorlar bunun muaynesi yapiliyor dimi nasil oluyor
ben bu olasılıkları düşünerek eve aldım dökülmesede doğumdan sonra evde yaparım artıkUzgunum kizlar size kotu bi haberim var:) o tuyler sonradan dokulmuyor cope gitti lazerler:)
Bana lazere gittigim merkezdekiler cocugun uoksa hamilelikten sonra gel demisti:)
Ama ben hormon bozuklugu yasadigim icin dokulup dokulup hormonlardan tekrarliyordu aliskinim yani:)
bana bebek düşünüyorsan yaptırma dediler. o yüzden lzeri eve almıştımAy kizlar bisey sorcam su anki konuyla cok alakasiz ama ben lazere gitmistim bacaklarimda falan cok bisey kalmamsiti heosi tuy gibiydi simdi anam hem cogaldi hem de nasil sertlestiler ben şok sizde durumlar ne ay boyle devam etmez ins dogumdan sonra eskiye doner yoksa yaotirdigimiz lazer bosa gitcek :) erkek bacagi gibi bacakla geziyorum alamadigimda :))
Evde yaptin mi peki performansi nasılbana bebek düşünüyorsan yaptırma dediler. o yüzden lzeri eve almıştım
ben phılıps aldım çok memnunum. hatta eşim göğsüne yaptı hiç kalmadı. bende memnun kaldım 3.seansdan sonra farkı görüyorsunEvde yaptin mi peki performansi nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?