2017 EKİM Anne adayları

Philips Lumea SC2009 IPL Prestige Lazer Epilasyon Aleti Tüy Alma Sistemi Yüz ve Hassas Bölge Başlığı

ben bu markayı aldım. 2 başlıklı olanı. bir üst modeli çıkmış 3 başlıklı ama şarjlı değil. prize takıyormuşsun. ben iki başlıklı aldım şarjlı.
Birciftmavi

Ben genitali de lazer yaptırmıştım ama dedim ya cikmaya bssladi ve su an agda yaptırma sansim yok ben jiletle hallediyorum simdilik ilerde nasıl olcak bilmiyorum hic ??

Çok tşk canım en azından deneyen birisin bende araştırıyordum iyi oldu bu

Kizzlarrr 2 ya da 3 sayfa oncesinde bebisimin fotosunu attim cinsiyeti ne olabilir gibisinden kimse gormedi mi (

Çok tşk canım en azından deneyen birisin bende araştırıyordum iyi oldu bu
ben çok araştırdım. kuzenimde bunu aldı kullandı memnun kalınca bende aldım. bende memnun kaldım. ama hemen 1 kullanmada birşey anlamıyorsun. 3-4 seansdan sonra fark ediyorsun. birde düzenli yaparsan faydasını görürsün.

Ben genitali de lazer yaptırmıştım ama dedim ya cikmaya bssladi ve su an agda yaptırma sansim yok ben jiletle hallediyorum simdilik ilerde nasıl olcak bilmiyorum hic ??

İşte henüz 1 defa jilet vurdum bu venüsünkini aldım hamileler için hassas fln ama jilet işte en sevmediğim yapmam dediğim şeydi ileriki zamanlarda nasıl alıcam onu düşünüyorum diğer yerleri ağda yapıyorum zaten

Kuzu kaca aldin bunu?

Bu arada size sorum var. Bu ramazan oruc olayi ne olacak? Tutmayi dusunen, doktoruyla bu konuyu konusan var mi? Tutamayanlar daha sonra tutmak isteyenler kefaret vermeli mi?
Bu konuda ben de kararszm.ama tutamayacam gibi gebeligimde açlığa dayanamyrm.tutmayacaksak kefarete gerek yok daha sonra tutarz.bi saglk sorunundan dolayı ömür boyu hic tutulamayacaksa kefaret verilir.

ben bu olasılıkları düşünerek eve aldım dökülmesede doğumdan sonra evde yaparım artık

Bende aldim ohoooo:) coktan hemde, merkezde yaptirdim hormon bozuklugundan tekrarladi oyle olunca eve alayim bari yaparim tekrarladikca demistim ama cok useniyorum kullandigimda acayip iyi dokuyor ama bende hormon bozuklugu oldugu icin tekrarliyor o yuzden lazer benim vucudumda gereksiz bir durum simdilik oylece yatiyor makina kenarda satisa mi cikartsam napsam:)

Kuzu epilator aletiyle bebe pudrasi dokerek yapiyorum temizligi:)

Canm bunyeden bunyeye değişir.bebek anneden besleniyo zaten.görümcem ramazann ilk günü oruc tutup 2.günü oruclu normal doguma gitmis.yoldayken orucunu bozmuş:)annem de dayanrdm tutardm diyo.ama benim zor olacak gibi.gecen gebeligimde hamile oldugumu bilmiyordm ramazannn son on günü oruc tuttum ama cok zorlanmstm.bi gariplik oldugunu hissetmistm yemek bile yapamamstm.o zaman ilk aydı.simdi 5 aylk olacak ve su anda acliga dayanamyrm ve acjen zaten bulantm oluyo.

Keşke zamanında alsaydım bende şimdi bşy alırken zaten kırk kez düşünüyorum :/ şimdilik mecbur jilet

Ben de onu kullaniyorum canim o biraz daha yumusak gibi ucu rahat oluyor

Bana erkek gibi geldi canım belli oldu mu peki
dr. Buyuk ihtimal kiz dedi 2li de erkege benzio dediler bilemedik biz de ayrintiliyi bekliyoruz :)

Canım bacak arası boş gibi kız sanki erkeklerde baya belli çıkıntı oluyor,ama bazen surprizler de olabiliyor detaylida netleşir :)
Ay bilemedik.kuzum biz de aynen detaylida tam ogrencez artik simdilik kiz diyoruz :))

Hayırlısı olsun canım banada dr 2li de çok yüksel ihtimal erkek dedi pipisinide gösterdi ama nedense içimde dönücek gibi bir his var 10 gün sonra randevum 16. Hafta bitmiş olucak benimkide ozaman netleşir erkekse kesinleşir en azından sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah cnm

Canm yenice yazabildim k.bakma :) bence biz ayrintilaya girelm tam kesinlessin de kurtulalım. :) Hayırlı olan olsun . Bn inandm ama eşim inanmıyor 30sn sürdü muayene diyorsun ne ara bacak arasına bakti diyor ultrason kağıdı bile vermemis doktorun demedn inanmam diyor bn bir yana eşim bile doktoruma o kadr guven duyuyor yani. Düşünebiliyor musun gramini bile söylemedi br bacağını ölçtü kız dedi kafasını ölçtü sonra 18+3 günlük dedi ve btti bunlar 1 dakika ancak sürmüştür. Bn rapor için geldim faln diyince bakmadı bile sanırım ozelden geldm oraya diye bnm aklıma oyle geliyor çok tuhaf oldum bn de ne kadr olmuş boyu kilosu faln hep merk ediyordum apar topar kaldırdı .

Kendi doktorun degil miydi?

Selam kızlar. Ben de 15 mayısta Prof a gideceğim. İki gündür hareket hissetmiyorum grip oldum ondandır umarım. Kızım inşallah sağlıkla doğar. Sizler nasılsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…